Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (462. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.970
Cevap
97
Favori
1.004.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r.yılmaz

Sayın Başarsoft yetkilileri tatilde memleketim Kütahyadaydım navigasyonda bazı yanlışlıkları fark ettim düzeltirseniz sevinirim.

haritada çizdim Nurettin Ok Cd. kesinlikle sola dönüş yasak.

39.412187, 29.999287 bu koordinatdaki kavşaktan 2 yönede U dönüşü yasağı var bilginiz olsun. resimde onuda belirttim.

@Basarsoft

Merhaba.

Gerekli işlemleri yaptık, 2016.10 güncellemesinde yer alacak.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Necmettin.

• Merhaba, Başarsoft Nextgen uygulamasını birkaç gündür kullanıyorum, gözüme çarpan eksiklikleri ve hataları belirtmek istiyorum belki güncelleme ile düzeltilir:
    - Hedef seçip navigasyona başladıktan sonra ekranda bir yere dokunduğumda "Varoş yeri olarak seç" ibaresi çıkıyor ve her defasında geri butonuna tıklamak gerekiyor ki bu çok sinir bozucu oluyor.
    - Navigasyon sırasındaki sesli komutların ses düzeyi düşük, duymak zor oluyor.
    - Bazen doğru yolda olamama rağmen yeni rota belirlemeye çalışıyor. Ayrıca yeni rota belirlemesi de uzun sürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basarsoft kullanıcısına yanıt
    Slm.lar navitech navigasyon cihazim var hem ucretsiz hemde ucretli turkiye haritasini satin alarak cihazi guncelledim.ancak bursa da hala yanlis gosterdigi yollar var.navitech sizin yaziliminizi kullanmiyormu niye sehir merkezindeki yollar guncel haritalara ekli degil.insan ucret odeyerek yazilim aliyor ama haritalar eski.firmalar neyi guncelliyor merak ediyorum.mesala yeni yazilim 2016 tarihliydi merak ediyorum bursada degisen ne var.sizin firmaniz guncelleme yayinlamadan once calisanlariniz sehir icinde dolasmazlar mi acaba.sirf bu yuzden 8 km fazla yol katettim.yanlis yola sapacaksak, fazla mesafe katediceksek bu cihazlar niye var o zaman.guncelleme yaptiktan sonra navigasyonun hala eski yolu göstermesi insanin sinirini bozuyor.
    Soruyorum sizlere bursa da 2015 yazilimla 2016 yaziliminda degisen ne var acaba.sehir merkezindeki yollari guncel gosteremiyorsa ne onemi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkostu -- 19 Ağustos 2016; 23:38:44 >
  • Ney yılda 2 güncelleme mi??????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

Slm.lar navitech navigasyon cihazim var hem ucretsiz hemde ucretli turkiye haritasini satin alarak cihazi guncelledim.ancak bursa da hala yanlis gosterdigi yollar var.navitech sizin yaziliminizi kullanmiyormu niye sehir merkezindeki yollar guncel haritalara ekli degil.insan ucret odeyerek yazilim aliyor ama haritalar eski.firmalar neyi guncelliyor merak ediyorum.mesala yeni yazilim 2016 tarihliydi merak ediyorum bursada degisen ne var.sizin firmaniz guncelleme yayinlamadan once calisanlariniz sehir icinde dolasmazlar mi acaba.sirf bu yuzden 8 km fazla yol katettim.yanlis yola sapacaksak, fazla mesafe katediceksek bu cihazlar niye var o zaman.guncelleme yaptiktan sonra navigasyonun hala eski yolu göstermesi insanin sinirini bozuyor.
    Soruyorum sizlere bursa da 2015 yazilimla 2016 yaziliminda degisen ne var acaba.sehir merkezindeki yollari guncel gosteremiyorsa ne onemi var.

Merhabalar.

Görmüş olduğunuz hataları yollayabilirseniz gerekli kontrolleri yapıp düzeltilmesini sağlayabiliriz. Cihazınızdaki harita versiyonunu, başlangıç ve bitiş noktalarınız ve rotalama tipini (hızlı-kısa-kolay) yazabilir misiniz acaba?

Saygılarımla,

Necmettin.

• Rota yesil rota secili.bahsettigim yanlislik bursa osmangazi ilcesinde cekirgeden asagi inen yoldan sehir merkezine donus yolunu gostermiyor(zubeydehanim dogumevinin karsi caddesi)tam tersi yaklasik 30 metre sonra araclarin cikis yaptigi yolu gosteriyor.oysa oradan sehir merkezine sapmak mumkun degil cunku araclarin cikis sekline gore yola sekil verilmis.kelebek caddesinden veya bir sonrakinden donus varken oulu caddesinin cikisindan giris verilmis.google haritalar dogru gosteriyor bu arada bakiniz lutfen sehir merkezinde boyle bir yanlislik olmamali.haritam 2016 guncellemeli bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkostu -- 23 Ağustos 2016; 3:09:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basarsoft

quote:

Orijinalden alıntı: akskon

@Basarsoft

Konya Meram ilçesinde yer alan ve FETÖ örgütüne bağlı olarak çalışan Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu devletimiz tarafından kapatıldı. Aynı binada iki farklı okul faaliyete geçti.

1- 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres: Yunus Emre Mh. Kılınç Sk.No: 13 42080 Meram Konya

2- Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Adres: Yunus Emre Mh. Kılınç Sk.No: 13/A 42080 Meram Konya

Web:http://omerhalisdemiriho.meb.k12.tr/

Harita bilgilerinden poi olarak düzenlerseniz seviniriz. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba.

Gerekli işlemler yapıldı, 2016.10 güncellemesinde yer alacaktır.

Saygılarımla,

Necmettin.

1- 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesinin ismi Şehit Mehmet - Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak değiştirildi. Poi bilgisini tekrar düzeltirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akskon -- 23 Ağustos 2016; 21:26:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

Rota yesil rota secili.bahsettigim yanlislik bursa osmangazi ilcesinde cekirgeden asagi inen yoldan sehir merkezine donus yolunu gostermiyor(zubeydehanim dogumevinin karsi caddesi)tam tersi yaklasik 30 metre sonra araclarin cikis yaptigi yolu gosteriyor.oysa oradan sehir merkezine sapmak mumkun degil cunku araclarin cikis sekline gore yola sekil verilmis.kelebek caddesinden veya bir sonrakinden donus varken oulu caddesinin cikisindan giris verilmis.google haritalar dogru gosteriyor bu arada bakiniz lutfen sehir merkezinde boyle bir yanlislik olmamali.haritam 2016 guncellemeli bu arada

Selamlar.

Gerekli düzeltmeleri yaptık, Oulu Cd. çıkışı düzenlendi. 2016.10 güncellemesinde yer alacak.

Saygılarımla,

Necmettin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Basarsoft

quote:

@Basarsoft

Konya Meram ilçesinde yer alan ve FETÖ örgütüne bağlı olarak çalışan Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu devletimiz tarafından kapatıldı. Aynı binada iki farklı okul faaliyete geçti.

1- 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres: Yunus Emre Mh. Kılınç Sk.No: 13 42080 Meram Konya

2- Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Adres: Yunus Emre Mh. Kılınç Sk.No: 13/A 42080 Meram Konya

Web:http://omerhalisdemiriho.meb.k12.tr/

Harita bilgilerinden poi olarak düzenlerseniz seviniriz. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba.

Gerekli işlemler yapıldı, 2016.10 güncellemesinde yer alacaktır.

Saygılarımla,

Necmettin.

1- 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesinin ismi Şehit Mehmet - Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak değiştirildi. Poi bilgisini tekrar düzeltirseniz sevinirim.

Gerekli düzenlemeyi yaptık, bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Necmettin.

• Android için İGO Navigasyon olarak belirli bir ücretsiz kullanım var mıdır?Mesela programı ilk kez yükleyip 10 gün ücretsiz kullanmak gibi.Birde sadece Türkiye haritası için ne kadar ödememiz gerekiyor?Bu ödeyeceğimiz ücret bir seferliğe mahsus mudur ek ücret var mıdır?Son sorum da diyelim ki İOS'a geçtik programı tekrardan mı satın almamız gerekecek yoksa aktarım yapılabiliyor mu?Daha önce hiç ücretli bir program kullanmadığım için bu konulara birazcık uzağım :)
  • harungs1905 H kullanıcısına yanıt
    Harun Bey Merhaba,

IGO kullanıcısı olarak size bildiğim kadarıyle cevap vermeye çalışayım.

1. IGO'navigasyon'da ücretsiz kullanım yok diye biliyorum, ücreti peşin verip yani uygulamayı satın alıp kullanmaya başlıyorsunuz, fakat android platformu için konuşmak gerekirse uygulamayı indirdikten sonra 2 saat içerisinde iade edebiliyor ve paranızı geri alabiliyorsunuz. (bu işinize yaramaz)

2. Uygulamayı satın aldığınızda zaten Türkiye haritası geliyor, bir kereliğe mahsus diye biliyorum, fakat ileride güncellemelerle beraber uygulama içi satın alma özelliği etkin olabilir, ancak temel özelliği olan navigasyon işlemini asla kaybetmez. (3 yıldır kullanıyorum para kesilmedi)

3. IOS farklı bir platform olduğu için tekrar satın almanız gerekmektedir. (sadece bu programa mahsus değil android platformundan IOS'a geçtiğiniz her programı tekrar satın almanız gerekecektir.
  • Android İgo navigasyon uygulamasında 7 gün ücretsiz kullanım var.

• aykutkk kullanıcısına yanıt
    Size aynen katılıyorum türkçe seslendirme düzeltilmesi lazım diğer ses dosyaları ile karşılaştırılınca çok eksik var bizde diğer dillerde 100'den fazla kelime haznesi varken Türkçe'de 50 kelime anca var misal bizde U dönüşü yapınız yok U dönüşü yerine sola dönün hemen sola dönün diyor.
  • Daha önce dile getirildi mi bilmiyorum fakat sonra zamanlarda bilmediğim bir noktadan eve giderken şunu farkettim.

Bazı yerlerde dönüşlerde sola yanaşıp dönüyoruz, bazı yerlerde ise sağdaki cebe giriyoruz;

Fakat IGO beni bu konuda uyarmıyor hep sola yanaştırıyor, sola yanaşınca görüyorum ki arabalar sağ tarafta cebe girmiş, bende iş işten geçtiği için bu kez sağa yanaşıp gidiyorum cebe girerim diye fakat bu kez de görüyorum ki arabalar sola yanaşmış trafik lambasını bekliyor, sağda cep yok..

Örnek vermek gerekirse konum (40.944733, 29.103975)

Veya Alibeyköy'de aynısı başıma geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutkk

Daha önce dile getirildi mi bilmiyorum fakat sonra zamanlarda bilmediğim bir noktadan eve giderken şunu farkettim.

Bazı yerlerde dönüşlerde sola yanaşıp dönüyoruz, bazı yerlerde ise sağdaki cebe giriyoruz;

Fakat IGO beni bu konuda uyarmıyor hep sola yanaştırıyor, sola yanaşınca görüyorum ki arabalar sağ tarafta cebe girmiş, bende iş işten geçtiği için bu kez sağa yanaşıp gidiyorum cebe girerim diye fakat bu kez de görüyorum ki arabalar sola yanaşmış trafik lambasını bekliyor, sağda cep yok..

Örnek vermek gerekirse konum (40.944733, 29.103975)

Veya Alibeyköy'de aynısı başıma geldi.

Merhaba.

Belirtmiş olduğunuz noktadaki hatayı düzelttik, 2016.10 güncellemesinde yer alacaktır.

Alibeyköy'de de belirttiğiniz kavşağın koordinatlarını yollaya bilirseniz kontrol edelim.

İlginiz için çok teşekkürler.

Saygılarımla,

Necmettin.

• Selamlar,
    Benzer cep dönüşleri ile ilgili Haliç Kongre Merkezi'ni geçtikten sonra (İmrahor Cd.) üzerinde de var.

Lokasyon: 41.04628,28.94279

Sola dönüş sağdan cep yardımıyla yapılıyor , trafik ışıkları var o noktada.

İyi çalışmalar.
  • Merhaba,

26.08.2016 tarihinde açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü hangi harita güncellemesinde mevcut olacak?

Tşk,
  • Merhaba,

Başakşehir Koza Mah Akbatı Alışveriş Merkezinin önündeki 1655 Sk ta yeşil okla çizdiğim yönde ilerlediğinizde, sola dönüş (kırmızı ile çizdiğim ok) mümkün değildir.

Güncellemenizi rica ediyorum.

Tşk,

• quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Selamlar,
    Benzer cep dönüşleri ile ilgili Haliç Kongre Merkezi'ni geçtikten sonra (İmrahor Cd.) üzerinde de var.

Lokasyon: 41.04628,28.94279

Sola dönüş sağdan cep yardımıyla yapılıyor , trafik ışıkları var o noktada.

İyi çalışmalar.

Merhaba,

Aynı durum 41.146833, 27.850523 koordinatında var. Orada da sola dönüş, trafik ışıklarından önce sağ cebe girilerek dönülmekte.

Navigasyon resimdeki gibi doğrudan sola dönüş yaptırmakta, ki bu mümkün değildir.

Tşk,

• Merhaba,

41.010243, 28.633808 koordinatındaki Cadde adı Kışla Caddesi'dir (haritanızda Ergun Sk. görünmektedir). Bir süre önce bu cadde Çankaya Caddesi'ne kadar uzatılıp, bağlandı. Ayrıca Kışla Caddesi boydan boya asfaltlıdır (haritada bir kısmı asfaltsız görünmekte).

Güncellemenizi rica ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.