Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.970
Cevap
97
Favori
1.004.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yandex in, düz git demesi gereken yerde sağdan git demesi kafa karıştırıcı, sağda kal ya da düz git demesi lazım
  • Arkadaşlar Gebze Fethiye arası rota oluşturuyorum bilecik üzerinden ama ne yaptıysam Gebze Sapanca arasını D100 den veriyor otobanı kullandırmıyor sebebi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi sorumu cevaplıyorum Trafik geçişini kullanı kapattım sorun kalmadı. 😀

• Eski sürümde bluetooth bağlantısı yaptığımda müzik çalarken navigasyon sesi gelmiyordu Nextgende bluetooth bağlantısında müzik çalarken sesi veriyor. Yeni sürümde sorun çözülmüş.

Yakıt hesaplama yeni sürümde neden yok onu anlamadım doğrusu aracın yakıt tüketimiyle ilgili parametrelerini girebiliyoruz yakıtın litre fiyatını girecek alan yok ilgililer duruma cevap verir sanırım. :)

• Arkadaşlar navigasyon da yanlış bilinen ve hayati önem taşıyan bir konuyu paylaşmak istiyorum.. En iyi navigasyon diye araştırmanıza gerek yok.. Çünkü en iyisi bile işe yaramıyor.. Biz Konya da nerede ise navigasyona güvenerek kaza yapıyorduk.. Hata cihazımızda değil.. Meğer Belediye yolu kapatmış ama güncelleme yapmıyor.. Ve Konya belediyesinde şoförlük yapan yakın bir akrabam belediyenin sinyalizasyonu güncellemediğini belirtti.. Ondan bir ay sonra tatil sezonu kapanırken haberlerde ayna sebepten yurdun değişik yerlerinde ölümle sonuçlanan kazalar olduğunu gördüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: laruz

Arkadaşlar navigasyon da yanlış bilinen ve hayati önem taşıyan bir konuyu paylaşmak istiyorum.. En iyi navigasyon diye araştırmanıza gerek yok.. Çünkü en iyisi bile işe yaramıyor.. Biz Konya da nerede ise navigasyona güvenerek kaza yapıyorduk.. Hata cihazımızda değil.. Meğer Belediye yolu kapatmış ama güncelleme yapmıyor.. Ve Konya belediyesinde şoförlük yapan yakın bir akrabam belediyenin sinyalizasyonu güncellemediğini belirtti.. Ondan bir ay sonra tatil sezonu kapanırken haberlerde ayna sebepten yurdun değişik yerlerinde ölümle sonuçlanan kazalar olduğunu gördüm..

Konya'da nasıl bir tehlike atlattığınızı daha detaylı bir şekilde aktarabilir misiniz lütfen?
  • Arkadaşlar abartmayalım lütfen navigasyona güvenip yola çıkmıyor kimse tamam bazı yollar kapalı olabiliyor. Navigasyon sizi uçuruma getirdi siz gaza basmaya devam ederseniz buna bir çare bulamayız... 😀😀😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Halilowich

quote:

Arkadaşlar navigasyon da yanlış bilinen ve hayati önem taşıyan bir konuyu paylaşmak istiyorum.. En iyi navigasyon diye araştırmanıza gerek yok.. Çünkü en iyisi bile işe yaramıyor.. Biz Konya da nerede ise navigasyona güvenerek kaza yapıyorduk.. Hata cihazımızda değil.. Meğer Belediye yolu kapatmış ama güncelleme yapmıyor.. Ve Konya belediyesinde şoförlük yapan yakın bir akrabam belediyenin sinyalizasyonu güncellemediğini belirtti.. Ondan bir ay sonra tatil sezonu kapanırken haberlerde ayna sebepten yurdun değişik yerlerinde ölümle sonuçlanan kazalar olduğunu gördüm..

Konya'da nasıl bir tehlike atlattığınızı daha detaylı bir şekilde aktarabilir misiniz lütfen?

Memleketim Konya olmasına rağmen İzmir'de doğup büyüdüğümüzden doğal olarak Konya'nın yollarını bilmiyoruz.. Halamın oğlu belediye otobüsü şoförü evinin adresini bize telden verdi. Bizde navigasyona yazdık.. Zaten caddenin ismini hatırlayamayacağım ama ana cadde idi.. yani baya yolu geniş ve büyük bir cadde..
    Navigasyonun bize gösterdiği yolda giderken.. Aman Allahım o da ne ? Güya sola dönmeyi planlıyordum.. Ve bunun için yavaşlamıştım.. çakıldım kaldım.. az kalsın bariyerlere çarpacaktım.. Ve olay bununla da kalmıyor.. Arkamdaki araç çok ani ve acı bir fren yaptı.. ve kornalar başladı.. Sonra bariyerin karşısına baktığımda navigasyonda devam eden yol devam ediyordu..
    Biz bir şekilde o durumdan kurtulduk.. Halamın oğluna durumu anlattığımda .. bununla ilgili kazaya kendisinin işi gereği yollarda olduğundan çok şahit olduğunu söyledi. Belediyenin yollarda yapılan bu değişikliğin güncellenmediğini belirtti..
    Ama belediye başkanı ceza yazmak için yeni bir yöntem getirmiş, özellikle büyük bir cadde var O caddeye girdiğinde belli bir hızla girip o hızla çıkmalısın.. yoksa cezası var.. Bende Bu insanlar neden bu kadar yavaş gidiyorlar. diyordum.. Yolun tepesinde belli aralıklarla kameralar var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laruz -- 3 Ağustos 2016; 3:15:22 >

• laruz kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, ben de Konya'da yaşıyorum evet o ana caddeleri süreklü kullanırım. Fakat bu güne kadar hiçbir güncel haritada bahsettiğiniz sıkıntıyı yaşamadım. Sizin harita versiyonunuz nedir? Bir de bazen telefon konumu yanlış algılayabiliyor zayıf sinyalden dolayı. Örneğin 300 metre ilerde kavşak var fakat telefonun kafası karıştığı için sizi 300 metre ilerde kavşağın dibinde sanıyor sizi.
  • quote:

quote:

quote:

Memleketim Konya olmasına rağmen İzmir'de doğup büyüdüğümüzden doğal olarak Konya'nın yollarını bilmiyoruz.. Halamın oğlu belediye otobüsü şoförü evinin adresini bize telden verdi. Bizde navigasyona yazdık.. Zaten caddenin ismini hatırlayamayacağım ama ana cadde idi.. yani baya yolu geniş ve büyük bir cadde..
    Navigasyonun bize gösterdiği yolda giderken.. Aman Allahım o da ne ? Güya sola dönmeyi planlıyordum.. Ve bunun için yavaşlamıştım.. çakıldım kaldım.. az kalsın bariyerlere çarpacaktım.. Ve olay bununla da kalmıyor.. Arkamdaki araç çok ani ve acı bir fren yaptı.. ve kornalar başladı.. Sonra bariyerin karşısına baktığımda navigasyonda devam eden yol devam ediyordu..
    Biz bir şekilde o durumdan kurtulduk.. Halamın oğluna durumu anlattığımda .. bununla ilgili kazaya kendisinin işi gereği yollarda olduğundan çok şahit olduğunu söyledi. Belediyenin yollarda yapılan bu değişikliğin güncellenmediğini belirtti..
    Ama belediye başkanı ceza yazmak için yeni bir yöntem getirmiş, özellikle büyük bir cadde var O caddeye girdiğinde belli bir hızla girip o hızla çıkmalısın.. yoksa cezası var.. Bende Bu insanlar neden bu kadar yavaş gidiyorlar. diyordum.. Yolun tepesinde belli aralıklarla kameralar var..

Merhabalar.

Başlangıç ve bitiş noktalarınızı kabaca bildirebilirseniz ve harita versiyonunuzu yazabilirseniz kontrol edelim.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Necmettin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Basarsoft

quote:

quote:

quote:

Merhabalar.

Başlangıç ve bitiş noktalarınızı kabaca bildirebilirseniz ve harita versiyonunuzu yazabilirseniz kontrol edelim.

Saygılarımla,

Necmettin.

İlginiz için teşekkürler.. Ancak ilk kez Konya'ya gittiğim için o da geçen sene gittiğim için bilmiyorum.. zaten o anda bile olsa bilmiyorum.. Çünkü tamamen yabancıyım.. Sizler eğer bu tür kullanıcılara hayati anlamda yardımcı olmak istiyorsanız.
    Konya Belediyesindeki ilgili çalışanlara konuyu anlattığınızda zaten onlarda durumu teyit edeceklerdir.. Böylece sizler de anlayacaksınız ki bir tek benim tehlike yaşadığım yer değil.. Onlar daha çoğunu biliyorlar.. Böylece problemin asıl kaynağını öğrenmiş olacaksınız.
    Ama bu konu sadece Konya Belediyesi ile ilgili değil.. Haberlerde de denk geldim.. Başka bölgelerde yerel yönetimin ihmalliğinden dolayı ölümle sonuçlanan kazalar oluyor.. Uzun yolda adam 140 ile gidiyor, artık gerisini siz düşünün..

• Allah akıl fikir versin insanlara, yorumlara bak

• @Basarsoft

Konya Meram ilçesinde yer alan ve FETÖ örgütüne bağlı olarak çalışan Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu devletimiz tarafından kapatıldı. Aynı binada iki farklı okul faaliyete geçti.

1- 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres: Yunus Emre Mh. Kılınç Sk.No: 13 42080 Meram Konya

2- Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Adres: Yunus Emre Mh. Kılınç Sk.No: 13/A 42080 Meram Konya

Web:http://omerhalisdemiriho.meb.k12.tr/

Harita bilgilerinden poi olarak düzenlerseniz seviniriz. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Bizim burda Kıbrıs da öyle.

Mesela A noktasından girdin B noktasından çıkacaksın , düz bir yol.

A ile B noktası giriş ve çıkışlarında kamera var tepede.

A dan girdin tabela 80 diyor kamerayı geçtin bastın gaza son sürat gidiyorsun ilerde kamera var hemen yavaşladım 80 e inip devam ediyorsun B noktasından çıkarken ne oluyor bil

HAŞIRT CEZA

Neden peki

A Noktası ile B Noktası örnek veriyorum 2km

Sen 80 le gidiyorsan nasıl 2km yi 1 dakikada geçtin..

Kamera A noktasından seni tespit ediyor saat 13:22.55 de geçtin normalde 80 le gidersen 5 dk sonra varman lazım B ye

Sen 4 dk da varınca ne oluyor haşırt

Olay bu Kıbrıs'ta hep böyle

Bazı yerlerde bu yok direk basıp gidiyorsun kameraya 300 mt kala hemen fren

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazım Navitech son güncellemeden sonra tabalalar çıkmaz oldu. Ayarlarda seçili olduğu halde bu sorunu yaşayan var mı?acaba

• Tabelalarda bu haritada sorun olduğu, fakat özellikle bayram tatili öncesi çıkması için gözardı edilerek yayınlandığını belirtmişlerdi. Yakın zamanda düzeltilmişi de yayınlanacaktı fakat hala yayınlanmadı. Bende özellikle kavşaklarda 3., 5. çıkıştan çıkın dediği yerde direkt tabelalara göre gidiyordum. Alışan kullanıcıya zor geliyor gerçekten. Umarım yine yakın zamanda çıkacak dediğimizi 2-3 ay sonraya bırakmazlar . Bu kadar ufak hataların düzeltilmesinin bu kadar uzun sürmesini çok garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gilth

Tabelalarda bu haritada sorun olduğu, fakat özellikle bayram tatili öncesi çıkması için gözardı edilerek yayınlandığını belirtmişlerdi. Yakın zamanda düzeltilmişi de yayınlanacaktı fakat hala yayınlanmadı. Bende özellikle kavşaklarda 3., 5. çıkıştan çıkın dediği yerde direkt tabelalara göre gidiyordum. Alışan kullanıcıya zor geliyor gerçekten. Umarım yine yakın zamanda çıkacak dediğimizi 2-3 ay sonraya bırakmazlar . Bu kadar ufak hataların düzeltilmesinin bu kadar uzun sürmesini çok garip.

Teşekkürler cevabınız için tabela olayı yüzünden kaç kez yanlış yola girdim.çok kötü tam bir amatörlük

• birşey sormak istiyorum bugun cihazımı güncelledim şimdi sorunmu var bu güncellemede bayramdan önce uzun yola cıkacagım bide bu speedcam.txt yi nasıl kullanıyoruz
    cihazım navitech qvx 523 primo yardımlarınızı bekliyorum
  • Sayın Başarsoft yetkilileri tatilde memleketim Kütahyadaydım navigasyonda bazı yanlışlıkları fark ettim düzeltirseniz sevinirim.

haritada çizdim Nurettin Ok Cd. kesinlikle sola dönüş yasak.

39.412187, 29.999287 bu koordinatdaki kavşaktan 2 yönede U dönüşü yasağı var bilginiz olsun. resimde onuda belirttim.

@Basarsoft

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri

• quote:

Orijinalden alıntı: akskon

@Basarsoft

Konya Meram ilçesinde yer alan ve FETÖ örgütüne bağlı olarak çalışan Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu devletimiz tarafından kapatıldı. Aynı binada iki farklı okul faaliyete geçti.

1- 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres: Yunus Emre Mh. Kılınç Sk.No: 13 42080 Meram Konya

2- Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Adres: Yunus Emre Mh. Kılınç Sk.No: 13/A 42080 Meram Konya

Web:http://omerhalisdemiriho.meb.k12.tr/

Harita bilgilerinden poi olarak düzenlerseniz seviniriz. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba.

Gerekli işlemler yapıldı, 2016.10 güncellemesinde yer alacaktır.

Saygılarımla,

Necmettin.

• 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.