Turkiye icin en saglikli haritayi basarsoft olsuturmus inceledigim kadariyla. Fakat bu haritayi kullanan birden fazla navigasyon cihazi ureticisi var sanirim. Bunlarin herbirinin yazilimlari farkli olmakla beraber sadece harita mi ayni acaba ? Birde hangi marka model cihazlar bu basarsoft haritasini kullaniyor acaba ? Bunlari bana listeleyebilecek birisi var mi acaba ?
Bunun disinda bir cihaz olarak degil de applestoredan indirerek kullanabilecegim bir app var mi yine basarsoft haritasi kullanan ?
Tesekkurler
quote:
Bunun disinda bir cihaz olarak degil de applestoredan indirerek kullanabilecegim bir app var mi yine basarsoft haritasi kullanan ?
igo primo Türkiyeyi indirip kullanabilirsiniz.
Neden bu kadar cok acaba kullandim acaba ? :)
quote:
Orijinalden alıntı: İmkansız
quote:
Android yazılımlarından hangileri sizin altyapınızı kullanıyor. IGO primo'yu biliyorum fakat fiyatı yüksek olduğu için farklı bir tercihte bulunmak istiyorum. Mesela Wisepilot sizin haritalarınızı kullanıyor mu ?
Android yazılımlarından hangileri sizin altyapınızı kullanıyor. IGO primo'yu biliyorum fakat fiyatı yüksek olduğu için farklı bir tercihte bulunmak istiyorum. Mesela Wisepilot sizin haritalarınızı kullanıyor mu ?
Necmettin bey merhabalar. ben fiyatı uygun olduğundan piranha infiniti hd almayı düşünüyorum. bu cihazın işletim sistemi Windows™ CE 6.0 imiş. bu cihaza başarsofttan türkiye haritası alıp yükleyip kullanabilir miyim? beni aydınlatırsanız sevinirim.
Necmettin bey merhabalar. ben fiyatı uygun olduğundan piranha infiniti hd almayı düşünüyorum. bu cihazın işletim sistemi Windows™ CE 6.0 imiş. bu cihaza başarsofttan türkiye haritası alıp yükleyip kullanabilir miyim? beni aydınlatırsanız sevinirim.
Selamlar Surmenaj3
Piranha ürünleri üzerinde 2012 yılından itibaren Ndrive yazılımı ve HERE maps firmasının haritaları bulunmaktadır. Maalesef bizim haritaları ve IGO yazılımını bu ürün üstüne kuramazsınız. Goldmaster, Navitech, Next gibi partnerlarımızı tercih etminizi salık veririz.
Saygılarımla,
Alim K.
akucukpehlivanA
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme