Şimdi Ara

Base Warrior +8 AVedon mu +8 Giga mı +7 Hb mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Base Warrior yapacam kara veremedim sizce hangisi?
    +8 Avedon?
    +8 Giga?
    +7 Hb?
    Arkadaşlar Hb 7 ile kıyaslamamın sebebi 3 ünün fiyatı birbirine çok yakın ondan kara veremedim.
    Bazen Avedon 7 ile Hb7 kıyaslanıyor ben onada karşıyım.
    Çünkü Avedon8 ile Hb 7 aynı fiyata nedn Avedon7 ile karşılaştırılıor...

Cevap sizce hangisi ve nedn?????

• tabiki avedon 8
  • Avedondan yana kullanırım tercihimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun avedondan yana kullandım techimi şükür sorun yok şimdilik
  • Vay be bu saatte manesta hacklenen çarım aklıma geldi // 8 hell breaker 8 shell set sadece 1 hafta oynayabildim. HACK HACK HACK!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uzun süre rlb warrior oynamış ve her türlü itemi denemiş biri olarak kesinlikle avedon

sebeplerine gelince +225 hp ve mp vermesinin yanı sıra damagesi yüksek ve seri item ayrıca ayak kırma skili çok fazla işliyor buda pkda hayat kurtarıcı oluyor özellikle 3 vuruşluk canı olan asaslar elinizden kaçınca anlıyorsunuz değerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bywankedi -- 9 Şubat 2015; 20:31:32 >
  • +10 al derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    +8 Raptor mu +7 HB mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu yorumlara bakarken hayret ediyorum. Neye göre nasıl yorum yapılıyor nasıl bir mantık kuruyorsunuz aklım ermedi.

Adam demişki " kodummu oturtan silah istiyorsan Giga al " Yahu Giga dediğin silah AP si en düşük olan silah kodummu oturtma gibi bi esprisi de yok yani. Zamanında çok giga kullandığımız için millet Giga yı bir halt sanıyor.. Giganın tek esprisi verdiği resistlerden dolayı cz de dolanırken magelere karşı avantaj sağlar. hemen hemen herkeste spear anti def olduğu için de axe olması iyidir. Öyle kodummu oturtan diye bi durum yok. Söylediklerin arasındaki en mantıklı tercih Avedon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bywankedi

Çok uzun süre rlb warrior oynamış ve her türlü itemi denemiş biri olarak kesinlikle avedon

sebeplerine gelince +225 hp ve mp vermesinin yanı sıra damagesi yüksek ve seri item ayrıca ayak kırma skili çok fazla işliyor buda pkda hayat kurtarıcı oluyor özellikle 3 vuruşluk canı olan asaslar elinizden kaçınca anlıyorsunuz değerini.

Arkadaşa katılıyorum konuyu özetlemiş..
  • Eyw hacılar avedon aldım işimi gördü.
  • +8 raptor yanına avedon.
    spear kovalarken 1v1 de avedon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.