Şimdi Ara

baseband 02.10.04 4.3.3 sorunu error 21

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.O kadar cok baslık varki benimde kafam karıstı ve birseyleri herhalde yanlıs yaptım.Telefonumda 4.1 sürümü vardı gevey sim ile kullanıyodum.Sonra snowbreeze 2.7 ile 4.3.3 ios aksiyonlarını yaptım shift ile restore a bastım ekranda kar tanesi göründü teelefonun ardından da error 21 hatası alıp duruyorum .Telefon elmada kaldı.Acılmıyor. Bende ssh mi shh mi ne onunda kaydı var 4.2.1 den sonrakiler icin acaba telefonun basebandini en son sürümdeki haline getirmeden yükseltebilirmiyim?Bana yardımcı olabilecek varmı acaba?4.3.3 istiyorum fakat geveyimde bozulmasın istiyorum.Simdiden tesekkurler.

• 21 hatası snowbreeze ile doğru bir şekilde DFU moda alamadığınızda ortaya çıkan bir hatadır. SB ile tekrar DFU moda alıp deneyin.
    Bu konuda tüm ayrıntılar belirtilmiştir.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=48030289
  • soyle bir sorum olacak baseband korunumu 02.10.04 için oluyormu yoksa bi eski baseband 01.li olandamı sadece baseband korunuyor?
  • Merhaba,

7 mayista aldigimiz 4.3.2 surumlu iphone'da eski surum gevey cok kolaylikla oldu bu konuda endiseniz olmasin. Tabiki bu da bir risk elinizdeki gevey-sim'e gore degisiklik gosterebilir.

4.3.3 e gecmek istiyorsunuz ancak hic tavsiye etmiyorum. Ozellik acisindan cazip duruyor ancak kendim gectim ve denedim hic begenmedim.
    11 mayistan beri 4.3.3 kullaniyordum. Bugun 4.2.1 e gectim. Su anda eski backup'imi yukluyorum.

4.3.3 costum firmware deki sorunlar.

ilk once sinyal barlari hep tek barda bunu duzeltmek icin ultrasn0w yuklemelisiniz. Bu da acayip sarj tuketiyor. Telefonumun sarji 15 saat gitmiyordu. Hatta %100 dolulukta beklemeye aldigimda 4 saatte %91'e dustu. Resimleri mevcut istiyene ekliyebilirim.. normalde %100 de kullanimsiz 6-10saat arasi durdugu oluyor.

Menu gecislerinde acayip donma var gozle gorulur bariz donmalar, menu gecisleri surukleyici animasyonla degilde ufak donmalarla gecis yapiyor. Bunlar gozle gorulur sekilde, Baslarda rahatsiz etmiyor ama daha sonra akiskanligi bozdugundan hic hos olmuyor.

Bazi kisilerde push sorunu var yani bildirimler gelmiyor bende oyle bir problem yoktu. Ama sizde olabilir.

Pil ve yavaslik cok onemli problemler kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• 4.3.3'e normal update yapar ve telefonun kilitli olduğu operatörün sim kartıyla aktive ederseniz ultrasn0w kullanmaya gerek kalmaz. Bu haliyle de gevey ile kullanabilirsiniz. 4.3.3 04.00.01 basebandde gevey kullanımı ile ilgili sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: just89
    soyle bir sorum olacak baseband korunumu 02.10.04 için oluyormu yoksa bi eski baseband 01.li olandamı sadece baseband korunuyor?

Snowbreeze ile tüm basebandlar korunur.
    Aynı zamanda Gevey ile birlikte ultrasnow zaten kullanılmamalı. Çünkü gereksiz ultrasnow kullanmak pili bitirir.
    Ve 4.3.3 gercekten iyi bir sürüm pili çok iyi idare ediyor ve kararlı bir sürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 27 Mayıs 2011; 22:27:48 >
  • o zaman ben itunes dan direk 4.3.3 indireyim ve yükliyeyim ultrasnow a gerek yok jb yapılabiliyor nasıl olsa degilmi?Bende su anda 4.1 mevcuttu 1 gün gitmiyordu pili herhangi oyun falan oynamadan.O yüzden sürüm güncellemek istiyorum biyerlerde bir sıkıntı var zannediyorum.Son sürümün basebandiyle ilgili sıkıntı olmaz insallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One-x Yeni yazılım 1.29.707.11
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu seferde 1013 hatası alıyorum nedendir acaba?
  • arkadaslar 4.1 sürümü 02.10.04 baseband ve geveyli kullanıyorum..itunes tan 4.3.3 e yukselttıgımde sanırım baseband de yukselıcek..peki bu durumda geveyle kullanabılecekmıyım..ona göre şimdi güncelleme yapacam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kojiro06

arkadaslar 4.1 sürümü 02.10.04 baseband ve geveyli kullanıyorum..itunes tan 4.3.3 e yukselttıgımde sanırım baseband de yukselıcek..peki bu durumda geveyle kullanabılecekmıyım..ona göre şimdi güncelleme yapacam..

Sayfayı bir daha okursan cevabı var
  • ya cok cahılım bu konuda..bilmece gibi anlatmasanız...jb yok ıphone da
  • Direk itunestan baseband yükselterek yaparsan mesuliyet senindir. Herhangi bir şekilde topu başkasına atamazsın olabilecek unlock karşısında. Tabii çıkar çıkmaz bilinmez o ayrı
    Eğer restore etmek istiyorsan videodaki gibi yapabilirsin. Klasör içinde host.umbrella dosyası varsa onu da sil.

• sareer cok tesekkur ederım..unlock cıkacagı yok..geveyle kullanmaya dewam..sıkıntım baseband yukselecek 4.3.3 e gecınce ıtunestan..gevey calıstırıosa telı sıkıntı yok..bıraz bu sekılde kullandıktan sonra ınsallah jb yapmayı ogrenıp jb lı kullanmak :)
  • peki baseband koruyarak versıyon yukseltme nasıl yapabılırım..bı kac konu gordumde..jb lı gorunuyo telefonlar..ben suan ıcın jb lı kullanmak ıstemıorum..tek bar sorunundan dolayı..bu konuda yardımcı olabılırmısın sareer veya konuya hakım bı arkadas
  • quote:

peki baseband koruyarak versıyon yukseltme nasıl yapabılırım..bı kac konu gordumde..jb lı gorunuyo telefonlar..ben suan ıcın jb lı kullanmak ıstemıorum..tek bar sorunundan dolayı..bu konuda yardımcı olabılırmısın sareer veya konuya hakım bı arkadas

Tinyumbrella ile bb yükseltmeden update yapabilirsiniz ama bb yükselmeyeceği konusunda kesin garanti veremem 4.1 den 4.2.1'e tinyumbrella ile bb yüksetmeden update yapmıştım 4.2.1 den sonraki sürümlerde denemedim.
  • quote:

peki baseband koruyarak versıyon yukseltme nasıl yapabılırım..bı kac konu gordumde..jb lı gorunuyo telefonlar..ben suan ıcın jb lı kullanmak ıstemıorum..tek bar sorunundan dolayı..bu konuda yardımcı olabılırmısın sareer veya konuya hakım bı arkadas

Baseband yükseltmeden sürüm yükseltirsen muhtemelen tek bar olacaktır. Ama bu durum makyajdan başka birşey değil. İlgili konu aşağıda.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=48030289
  • arkadaslar dun gece 4.3.3 yukledim itunesdan direkt olarak baska hicbirsey kullanmadım sansıma 1013 hatasıda almadım gevey kullanıyorum fıstık gibi çalışıyor.Geceden sabaha pil yüzdeesi hic dusmedi.Cok iyi oldu cok da güzel oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

quote:

Baseband yükseltmeden sürüm yükseltirsen muhtemelen tek bar olacaktır. Ama bu durum makyajdan başka birşey değil. İlgili konu aşağıda.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=48030289

Sarer hocam konuyla alakasiz ama greenpoison 4.3.3 jb ne zaman cikacak yada cikaracaklar mi bilgilendirirseniz cok sevinirim greenpoison cikarinca 4.3.3 gecmeyi dusunuyorum bi ara gectim fakat bi ton sorunla karsilastim cekiniyorum tekrarda 4,3.3 e gecmeye, benim sorunum hat hem tek bar cekiyo ki asil sorun tel gorusmesi yapilamayacak derecede kotuydu ayrica teli kapattigim zaman acilmiyordu elma geliyo tekrar ekran karariyo baya guclukle telefonu aciyodum baseband i yukseltip gecersem bu sorunlarla karsilasirmiyim

• Gp 6.2 ile ilgili son 1 hafta icinde 4.3'leri kapsayacak sekilde olacağı yazılmıştı. Aynı zamanda iPad 2 icinde. sonra iPad 2 jb'nin farklı bir adla çıkacağı belirtildi. Ama gp 6.2 askıya alindimi ne zaman çıkar bilemem.
    Baseband yükselterek tek bar sorunun cozuldugu forumda paylaşıldı.
    Ama ben 02.10 ile 4.3.3 tek bar geveydeyim. Görüşmelerde ve diğer sıkıntılarını da hiç yasamadım.
    Ben 4.3.3'ten memnunum. Uçak modunda gece %1 bile inmiyor pil.
    6 kusur saat kullanım gördüm. 1,5 saat safari, yarım saat oyun ve %10 şarj kalmıştı. Not: sadece ihtiyac oldugunda; wifi, bildirimler ve konum açılmıştır.
    Ve su ana kadar da kilitlenme yasamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 28 Mayıs 2011; 16:53:56 >
  • sareer hocam snowbreez ıle baseband koruyarak 4.3.3 e yukselttım fakat tel acılınca gevey ekranı cıkmıyor bu neden kaynaklı olabılır? att kartı taktım telefona normal menu gorunumu geldı..bu esnada yapmam gereken bırsey varmı aktıvasyon falan nasıl yapılıyorsa gereklı ıse..yoksa normal tr sımı takıorum geveyle gevey ekranı gelmıor..yardım plz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.