Bildirim
Baseband 06.15.00 4.1 olan iphone da unlock ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kimsenin bi fikri yokmu arkadaşlar ? bi sürü video var aslında yapılıyo gözüken ama ordakileri uyguluyorum olmuyor.
şimdi 4.2.1 versiyon u update edip öyle deniyecem -
arkadaşlar bende iphone 3 g var telefon kapandı teli açtım kilit tusu ve home tuşuna basarak telefonu ıtunese bagladım geri yukleme secıyorum ama her defasında 1604 numaralı hatayı verıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: BigGang
kimsenin bi fikri yokmu arkadaşlar ? bi sürü video var aslında yapılıyo gözüken ama ordakileri uyguluyorum olmuyor.
şimdi 4.2.1 versiyon u update edip öyle deniyecem
İphone 3gs ise unlock var, 4.1 i jb yapin, daha sonra cydia dan ultrasn0w u yukleyin -
quote:
Orijinalden alıntı: by_mercure
quote:
İphone 3gs ise unlock var, 4.1 i jb yapin, daha sonra cydia dan ultrasn0w u yukleyin
dediğiniz gibi yaptım fakat önceden 5.0 yaptığım için büyük ihtimalle olmuyor. -
quote:
quote:
quote:
İphone 3gs ise unlock var, 4.1 i jb yapin, daha sonra cydia dan ultrasn0w u yukleyin
dediğiniz gibi yaptım fakat önceden 5.0 yaptığım için büyük ihtimalle olmuyor.
Daha onceden jb yapildigi icin shsh kaydi vardir, 4.1 i tekrar yukleyin, jb ve unlock yapin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Daha onceden jb yapildigi icin shsh kaydi vardir, 4.1 i tekrar yukleyin, jb ve unlock yapin
ben başka yerde jb ve simlock yaptırmıştım shsh kaydı dediğiniz benim bilgisayarıma yüklenen bişiymi acaba ?
birde ben hiç özel bi kayıt almamıştım
bu arada ilgilendiginiz için teşekkürler
-
ilk önce snowbreeze 2.1 ile 4.1 custom firmware oluşturun daha sonra cihazı dfu moda alın ireb programında 3gs yazan yere tıklayın 2-3 saniyelik bir işlem yapacak itunesi açın oluşturmuş olduğunuz custom firmware yükleyin hatasız olarak bitirecektir daha sonra cydia içerisinden ultrasn0wu yükleyerek unlock yapacaksınız
hosts dosyanızı düzenlemeyi unutmayın #74.208.10.249 gs.apple.com olacak -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ben başka yerde jb ve simlock yaptırmıştım shsh kaydı dediğiniz benim bilgisayarıma yüklenen bişiymi acaba ?
birde ben hiç özel bi kayıt almamıştım
bu arada ilgilendiginiz için teşekkürler
İos 4.1 i indirin, baska bir bilgisayarda itunes ile shift+restore yontemiyle yukleyin, daha sonra jb ve unlocok yapin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: elektropower
ilk önce snowbreeze 2.1 ile 4.1 custom firmware oluşturun daha sonra cihazı dfu moda alın ireb programında 3gs yazan yere tıklayın 2-3 saniyelik bir işlem yapacak itunesi açın oluşturmuş olduğunuz custom firmware yükleyin hatasız olarak bitirecektir daha sonra cydia içerisinden ultrasn0wu yükleyerek unlock yapacaksınız
hosts dosyanızı düzenlemeyi unutmayın #74.208.10.249 gs.apple.com olacak
Sagol usta arkadasin teliydi sizin cevabi gec gorunce dayanamayip yaptirdim 60 tl m gitti ustune :( -
Merhabalar ilk msj yfirmware i azan arkadaşla aynı durumdayım 4.1 yükledim fakat bu iphone 3gs oldboot 06.15.00 ile 4.1 den daha yüksek herhangi bir firmware kullanamaz mıyım?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X