Şimdi Ara

Baseni eritmem lazım, yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Vücudumun büyük kısmı basenden ibaret. Göbeğin aşağısına doğru vücut kalınlaşıyor. Çok dengesiz duruyor. Ve bende çok büyük özgüven eksikliğine yol açıyor. Yolda yürürken dükkanların camlarına bakıp basen kısmını gördüğümde morelim altüst oluyor. Kızlara yaklaşmaya çekiniyorum. Kısacası bunu inceltmem gerek. Basen, toto kısmını nasıl eritebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTarget -- 8 Temmuz 2014; 13:18:27 >

• burası bodybuilding forumu yau, ne biçim soru bu.

kendimi kadınların '' ay canlar üç gün geciktim acaba hamile miyim '' şeklinde yazıştıkları forumlarda hissettim bir an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

burası bodybuilding forumu yau, ne biçim soru bu.

kendimi kadınların '' ay canlar üç gün geciktim acaba hamile miyim '' şeklinde yazıştıkları forumlarda hissettim bir an.

Vücudu geliştirip, gereksiz kısımların eritilmesini amaçlayan bölüm. Bunun neresi sende karmaşaya neden oluyor birader ? Adam akıllı sıkıntımızı paylaştık. Şu şu program uygulaman da fayda var, veya şu şu egzersizleri uygulamanda fayda var tarzı cevap bekliyorum. İşiniz gücünüz troll.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTarget

quote:

Vücudu geliştirip, gereksiz kısımların eritilmesini amaçlayan bölüm. Bunun neresi sende karmaşaya neden oluyor birader ? Adam akıllı sıkıntımızı paylaştık. Şu şu program uygulaman da fayda var, veya şu şu egzersizleri uygulamanda fayda var tarzı cevap bekliyorum. İşiniz gücünüz troll.

totomu nasıl eritebilirim diye başlık atarsan kafa bulunursun kardeş, kusura bakmıcaksın bol bol squat yapıcaksın.

hadi bakim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTarget

quote:

totomu nasıl eritebilirim diye başlık atarsan kafa bulunursun kardeş, kusura bakmıcaksın bol bol squat yapıcaksın.

hadi bakim.

eyvallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göbek Düşmesi - Lutfen Yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.