Şimdi Ara

Baseus 10.000mah powerbank 47₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B015CKDV2Q/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siyahını aldım, orta şeker bi ürün. Type c çıkışı olması avantaj. Hızlı şarj yok. Ama gerçek 10.000 olduğunu sanmıyorum. A31 cihazı bir kere tam şarj ettiğini hatırlamıyorum. Sürekli şarjdayken çıkardığım için tam ölçmedim.

Fiyat makul. 59 liraya siyahını almıştım.

Çok ağır değil ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Siyahını aldım, orta şeker bi ürün. Type c çıkışı olması avantaj. Hızlı şarj yok. Ama gerçek 10.000 olduğunu sanmıyorum. A31 cihazı bir kere tam şarj ettiğini hatırlamıyorum. Sürekli şarjdayken çıkardığım için tam ölçmedim.

Fiyat makul. 59 liraya siyahını almıştım.

Çok ağır değil ürün.

Baseus Gentleman 10.000 mAh mı alayım bunu mu alayım kararsız kaldım amazonda 80 gram yazıyor gentlemanda 40gr yazıyor dogru mu bu agırlıklar

• Type C hem giriş hem de çıkış mı acaba? Yani hem bu girişten şarj olup hem de şarj edebiliyor mu?

Ekleme: yorumların birinde sadece giriş olduğu belirtilmiş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meybahane -- 4 Şubat 2021; 22:13:7 >
  • meybahane M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aldım ve telefonum type-c. Yanlış anlamadiysam Powerbanki type c ile şarj edemiyoruz ama telefonu powerbankten type c ile şarj edebiliyoruz doğru mudur?
  • USB ve typcden şarj edilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

Baseus Gentleman 10.000 mAh mı alayım bunu mu alayım kararsız kaldım amazonda 80 gram yazıyor gentlemanda 40gr yazıyor dogru mu bu agırlıklar

Alıntıları Göster

ağırlığını bilmiyorum.

2 usb çıkışı var. 2 telefon aynı anda şarj ediyor.

Cihazın KENDİSİ Type C den şarj oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

Alıntıları Göster

bu ağırlıklarda kutusunu bırakın sadece lipo pil kısmı imkansız 10000mah tek hücre için. ağır olanı almanızı tavsiye ederim ama bir powerbankın 40 gr olacağını da sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

bu ağırlıklarda kutusunu bırakın sadece lipo pil kısmı imkansız 10000mah tek hücre için. ağır olanı almanızı tavsiye ederim ama bir powerbankın 40 gr olacağını da sanmıyorum.

Alıntıları Göster

aynen hocam 40gr neye göre girilmiş anlamadım biraz araştırdım 240 gr filan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.