Şimdi Ara

Baseus Digital Display 24W 4.8A Çift USB Hızlı Araç Şarj Cihazı 27,90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.amazon.com.tr/dp/B01LY75BHA/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baseus Digital Display 24W 4.8A Çift USB Hızlı Araç Şarj Cihazı 27,90
  • Bende bundan aldım aynı satıcı mı bilmiyorum ama gayet güzel. 2-3 gündür kullanıyorum bir sıkıntı görmedim.
  • Qc yok galiba cihazda. Açıklamada göremedim. Bunu bilerek alın. Ancak yine de güzel fiyat. Göstergesiz qc3.0 var bende. Memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 23 Ağustos 2020; 0:48:30 >
  • Üstteki olumsuz yorum benim. Ürün güzel aslında ama satılanların içinde fabrikasyon arızalı çok ürün var. Bunlardan biri de maalesef bana denk geldi. Araçta kesinlikle çalışmıyor ama ben kendim 12 volt verdiğimde ürün çalıştı. Ekrandaki voltaj ölçümleri falan da doğru. Artık + ve - yi yanlış bağladılar da o yüzden mi araçta çalışmıyor bilmiyorum ama arızalı gelen çok oluyor.

• muti9696 M kullanıcısına yanıt
    Hocam çakmak girişinin sigortası atmış olmasın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kicker kullanıcısına yanıt
    Başka araç şarj aletleri denedim sıkıntısız çalışıyor.

Hocam ürünün blutued u varmı yoksa sadece şarj ve flaşh takıp kanalı ayarladıktan sonra müzik mi dinleniyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elninnomurat kullanıcısına yanıt
    İkisi de yok benim bildiğim. Sadece şarj ediyor.

o zaman bu cihazın + - kontakları sizin çakmaklığın içindeki kontaklara temas etmiyordur.
  • Baseusu millet iyi marka zannediyor ne aldıysam hepsi dandik çıktı 5 para etmez bir daha 1tl ürün satsa almam
  • Satın aldım geldi. S10 plus kullanıyorum. Normalde orjinal araç şarj aletim var telefona bağladığımda hızlı şarj cihazı bağlandı gibi bir uyarı veriyorken, baseusta öyle bir uyarı vermiyor vermediği içinde quick charge olayı yalan olmuş oluyor. uygun fiyata aldığım için bir gün elimdeki bozulursa bunu kullanırım diye iade etmedim ama alacak arkadaşların bilgisi olsun derim orjinal olanı almak daha mantıklı.
  • Bende aldım ürün berbat temas etme sorunu var ayrıca hızlı şarj değil almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: altug_unver

Satın aldım geldi. S10 plus kullanıyorum. Normalde orjinal araç şarj aletim var telefona bağladığımda hızlı şarj cihazı bağlandı gibi bir uyarı veriyorken, baseusta öyle bir uyarı vermiyor vermediği içinde quick charge olayı yalan olmuş oluyor. uygun fiyata aldığım için bir gün elimdeki bozulursa bunu kullanırım diye iade etmedim ama alacak arkadaşların bilgisi olsun derim orjinal olanı almak daha mantıklı.
    Hocam zaten 24 watt 2 girişi için. size vereceği 12 watt , 12 watt da eski tip hızlı şarj luyor. Yine QC ama eski qc.

Genel olarak :

24 watt 2 çıkış demek ayrı ayrı çıkışlardan 12 watt demek oluyor.

ürünün açıklamalrında aksi yazmadığı sürece

watt/çıkış sayısı
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum kabloları dışında orta kalite bir marka

• baseus un kullandığım iki üç tip ürününden de memnun değilim.

• Baseus ben de almıştım 1 ay dolmadan bozuldu.

• Bende aldık sorunsuz kullanıyoruz , ihtiyacı olan alsın derim , 30 liraya 24w araç şarj adaptörü alıp , kalitesiz demekte enteresan .
    Malzemesi güzel , led göstergesi hoş , bu paraya alınabilecek en iyi ürün bence

• altug_unver A kullanıcısına yanıt

https://www.hepsiburada.com/samsung-ep-l1100-30w-cift-cikis-arac-hizli-sarj-aleti-adaptorlu-micro-usb-usb-c-kablo-dahil-p-HBV00000WC9LP?magaza=EKOLAYAVM

Bunun gibi QC 3.0 ya da QC 4.0 gibi bir standart desteklemesi gerek. İsterse cihaz 10A olsun QC versiyonu eskiyse ya da hiç standart değilse Samsung telefonda hızlı şarj aktif olmaz, yavaş şarj eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 29 Ekim 2020; 9:15:8 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.