Şimdi Ara

Baseus Mini Cu 10.000 mAh 2xUsb Powerbank 69,90 TL (amazon)+ çeşitli ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baseus Mini Cu 10.000 mAh 2xUsb Powerbank 69,90 TL (amazon)+ çeşitli ürünler

Ürün Açıklaması

Baseus Mini Cu 10000mah Harici Şarj Power Bank Çift Usb Çıkışlı.

Hızlı şarj teknolojisini destekler. Uzun kullanım ömrü.

Kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilmiştir.

Orjinal Baseus Ürünüdür
    Marka: Baseus
    Kalite Belgelendirme: Ce,Rohs,Fcc
    Pil Kapasitesi ( Mah ):9001-10000 Mah
    Giriş: Mikro Usb 5V / 2.1A
    Boyut:13.5Cm*6.5Cm*1.5Cm
    Çıkış 1: Usb 5V / 1A Max
    Çıkış 2: Usb 5V / 2.1A Max
    Ağırlık: 235G
    Pil Türü: Li-Polimer Pil

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Intenso Powerbank XS, harici şarj cihazı (akıllı telefon/tablet bilgisayar, MP3 çalar/dijital kamera için uygun) 10000mAh 7313530 55,90 TL

www.amazon.com.tr
    Intenso Powerbank XS, harici şarj cihazı (akıllı telefon/tablet bilgisayar, MP3 çalar/dijital kamera için uygun) 10000mAh 7313530: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Intenso-Powerbank-bilgisayar-10000mAh-7313530/dp/B07Z8DF4DG/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=intenso+10000+mah&qid=1591722750&sr=8-3

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dexim M10 10000 mAh 2 USB Portlu Powerbank - 39,9, TL

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Baseus Cafule Special Edition Lightning 2.4A 1m. Kablo 24,90 TL

www.amazon.com.tr
    Baseus Cafule Special Edition Lightning 2.4A 1m. Kablo, Gri, Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B013D5E09U/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Kırmızı rengi: 19,90 TL

www.amazon.com.tr
    Baseus Halo Lightning 2.4A 1m Kablo, Kırmızı: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00YJC695U/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Baseus Halo Type-C 3A 1m. Kablo, Siyah 18,90 TL

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Baseus Halo Micro Usb 3A 1m. Kablo, Siyah 18,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 9 Haziran 2020; 20:37:3 >

• Marka 10 numara ama bu modelini kullanmadım hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu marka ve model almaya değer mi? 74 liraya Spigen var daha güvenilir bir marka gibi.

• micro usb mi yoksa type c mi?
    bir bilgi göremedim açıklamada

• sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    Giriş: Mikro Usb 5V / 2.1A
  • Birde şarj adaptörü olsa idi. Keşke geçen general mobile adaptörü vardı 33 e kaçtı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün bende var, iki aydır kullanıyorum, 70 küsüre almıştım, fena değil, uzun sürede doluyor, hızlı şarjı bilmiyorum, telefonumda yok ama şarj etme süresi hızlı, ipadi bile kasmadan dolduruyor
    Çift yönlü kablodan da almıştım 39 tl ye, o da iyi, biraz sıkı geçiyor o kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zwartevis kullanıcısına yanıt
    Baseus, spigen kadar iyi bir marka malzeme kaliteleri birbirine yakın. Diğerlerini bilmiyorum. Dexim intenso v.b.
  • Baseus mu spigen mi gözüm kapalı baseus derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • intenso fiyatı iyi değil mi? type-c giriş/çıkış ve 3.1A. boyutları da güzel
  • Kustumize K kullanıcısına yanıt
    Sağolun peki bu iki modeli karşılaştırma şansınız var mı?

• Yeni nesil telefonlarda 5V 3A ile hızlı şarj olmaktadır. 2A hızlı şarj yapmamaktadır.( 5V 2A hızlı değil , 9V 2A hızlı)
    powerbank alırken bu 2A lı olan powerbankler genelde 3 yıl ve daha eski modeller olduğunu bilerek almanızda fayda var.

Yeni nesillerde en kötü 2.4A 12 watt çıkış ve pd koyuluyor.

Baseus çinin iphonu gibi düşünebilrisiniz. Spigenin qualcomm ile anlaşması var ama Türkiye fiyatları çok yüksek olduğu için fiyat konusunda çok aşırı kötü bir markadır.
    Karşılaştırılma yaparsanız spigen kalite olarak çok hafif daha iyi ( sadece powerbank ve şarj cihazı ) ama fiyat olarak satış fiyatının anca yarısı etmektedir. Özellikle fiyatla ilgili çok tartışma yaşandı adamlar nasıl olsa alıyorlar diye kazıklama yolundalar.

Anker , tronsmart , ugreen gibi markalar spigeni katlayan markalardır. Bu ürünleri ucuza alırsanız kaçırmayın.
    KAblo konusunda baseus spigeni katlamıştır. Şu an için sağlamlık konusunda en iyi kablolar baseustan çıkıyor.

Detayı bilgi sormak isterseniz alıntılayabilirsiniz.

Dexim fiyatı ucuzsa alın yoksa almayın , spigen fiyatı çok çok ucuzsa alın yoksa kazıklanırsınız , baseusun 1 adet kablosu (1 metre ) 10-12 liraya vergileriyle denk gelmektedir. Amazon para kazanması gerekitiği için biraz daha yükseğe çıkıyor ama bu fiyatlar çok iyi.

Son olarak : Baseusun resmi satıcısı ( Türkiyede resmi satıcı yoktur.) ile konuştuğumuzda corona nedeniyle 20 gün önce kapalıydı. Hatta iphone kablosu yetiştiremiyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 9 Haziran 2020; 22:44:47 >

• Kırmızının 2mt lik olanını 2 yıldan fazladır kullanıyorum, Aliexpres'ten almıştım. Oldukça sağlam ve kaliteli kablodur, kesinlikle tavsiye ederim. 2,4 amper geçişi desteklediği için hızlı şarj için de uygun, yanına bir de yüksek güçlü şarj cihazı alırsanız, mutlu mesut yaşarsınız. Zamanında Aliexpres'ten bol miktarda kablo stoğu yapmamış olsam kesinlikle alırdım.

Son not, satıcı burayı okuyorsa duvar şarj cihazlarında da güzel bir indirim yaparsa büyük talep toplar. Bilgi notu, hızlı şarj için alacağınız şarj cihazı min 15watt olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 9 Haziran 2020; 23:4:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baseus Amazon sayesinde zirve yaptı. 10 numara kablo amazondaki fiyatlarıyla beraber. Alın derim.

• Dexim M11 aldım, eski bir iş yerinde kullanılan cihaz için 5V 2.1A gayet yeterli. 39 TL'ye kaptım bir tane normalde Dexim 49 aşağısı yok (gerçi 5-6 aydır o fiyatlarda yok minimum 59).

Paycell Hediye Para ile 24 TL'ye almış oldum

Konu sahibine teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 9 Haziran 2020; 23:46:48 >
  • Baseus Mini Cu 10.000 mAh 2xUsb Powerbank 69,90 TL (amazon)+ çeşitli ürünler

Bu adaptör nasıldır beyler? Kullanan var mı? Fiyat olarak cazip geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maça_Rua -- 9 Haziran 2020; 23:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maça_Rua

Bu adaptör nasıldır beyler? Kullanan var mı? Fiyat olarak cazip geldi
    kalitesini bilmiyorum ama 24 TL idi bir kaç gün önce.
  • Type-C'ler bollaşsın artık ya.

BASEUS iyidir bu arada gözü kapalı alın, fiyata göre en iyilerden biri.

PB'lerde dolum süresi en sinir olduğum şeydir, bunun hızlı olduğu bir tek TP Link modelini görmüştüm içinde LG polimer pil vardı öylesini bulamadım daha.

• Kırmızı lighting'i sipariş geçtim, teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.