orası meb mi daha reşit bile olmayan 15-16 yaşında ergen çocuklardan bahsediyoruz sen nerde uçuyon ah ah. çocuk yaşında birinin dişi kadınımsı abiye kıyafetler giymesi doğru değil o kanunlar ondan var zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 23:1:17 > |
BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' (10. sayfa)
-
-
Mevzuati atiyor halen ya sen lise okudunmu? mezun ol bi gel
Mezuniyet gorur gözlerin utanilicak birsey degil hadi
15 16 yasinda cocuklara halleniyorsa birileri suçun tanimi belli tahrik olanlar bilsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Haziran 2024; 23:5:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu okulda 2 sene önce trafik kazası oldu ve 4 tane genç öldü o zaman bu kurallar kanunlar nerdeydi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaşırmadım…zaten burada da yazmıştık İslamcılar bazı şeyleri açıktan söyleyemiyorlar ama o sapkın zihinleri öyle sapkın şekilde kodlanmış ki bazen gizlemeye çalıştıkları o sapkın, sapık ve ÇARPIK kafa yapılarını istemeden de olsa ortaya koyuyorlar.
Bunlar sadece kadının saçından değil, kadınla ilgili herşeye karşılar. Bunların o sapık zihniyetinde kadının eli kolu kesinlikle derisi görülmemeli. Kadın gülmemeli, konuşmalı. Hatırlayan hatırlar yıllar önce bu AKP’nin kıdemli siyasal islamcılarından Bülent Arınç denen şey ‘’ kadınlar kahkaha atarak gülmemeli ‘ tarzı bir şey saçmalamıştı.
Bunlar İŞİD kaçkını diyorum bana hakaret ediliyor. Bu barbarlar bir de Türkiye’de yaşıyorlar ha. Kadın derisini çıplaklık olarak gören bu vahşiler en büyük milli güvenlik sorunlarımızın başında geliyor. Konuda birkaç sayfa önce bir arkadaş neden bu kadar uzatıyorsun demişti. Uzatmazsam adam değilim. Bu vahşileri bu teröristleri tanıyın. Bugün Kocaeli’ndeki çocuklara saran bu ruh hastası sapıklar yarın sizin kızınıza, annenize, kardeşinize saracaklar.
-
Yalan ve manipüle başlık. Başı açık diye değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15-16 yaşında küçücük kız çocuğunu açık seçik dişi abiye kıyafetlerle görmek istemek sapıklık oluyor bence virgicilcim en azından ben öyle biliyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 23:7:53 > -
6 yaşındaki kız çocuğu evlendirilirken sapıklık olmuyor. Sen abiye kıyafetlere açık seçik diyorsan o senin zihninin sapıklığındandır. Tedavi olmanı dilerim.
-
15 - 16 yaşındaki bir kızın giydiği abiye kıyafeti açık-seçik gören birisinin 7-8 yaşındaki bir kızın giydiği şortu da açık - seçik görmesinin önünde bir engel yoktur. Kendine dikkat et derim Kerimcem.
Yahu sen şaka mısın yoksa rol mü kesiyorsun? sana kötü bir şey demeyeceğim, kendine hakaret ettirmeye çalışma ben o işlere girmem.
Seninle ve seninle aynı çarpık zihniyete sahip kişilerle aramızdaki fark bu işte. Ben o kızlar şunu veya bunu giysinler demiyorum. Şu giydikleri çok açık veya bu giydikleri çok kapalı demiyorum. Onlara açıklık veya kapalılık sınırı çizmiyorum. Zaten böyle bir hakkım yok benim üstüme vazife de değil.
El kadar çocuğa bakıp orgazm olanlar tahrik olanlar islamcılar çünkü kıyafet üzerinden uçkur muhabbetini onlar yapıyorlar.
Ayrıca yazdığın mesajda maksatlı mı yazdın veya densizlik mi bilmiyorum ama pedofili önermesi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 13 Haziran 2024; 23:16:33 > -
Sen dışarıda çıkmıyorsundur o zaman. Çevrende o kadar açık seçik giyinen var. Günaha girersin abdestin bozulur sonra :)
-
Karşı cinse dişi yaklaşımında bulunman bile mantığının ne derece çalıştığını gösterir. Sahi sen hiç eğitim aldın mı :)
-
Dünyanın heryerinde çocukları teşhircilikten koruma yasası var haberiniz yokmu sizin yahu.? ne yobazlığı ne islamı?
Kendi istekleriyle giymiş olabilrler ama doğru birşey değil 15-16 yaşındaki kızımın böyle 25-30 yaşında kadınmış gibi giyinmesini istemem sizin mahallede istemez ailelerl kıramamış herhalde ama doğru değil o yüzden yasak zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 23:20:32 > -
Söz konusu rezilliğe imza atan okulun OKUL AİLE BİRLİĞİ açıklama yapmış ve yasağın kızların kıyafetleriyle ilgisi olmadığını, bazı öğrencilerin okula dışarıdan misafir sokmaya çalıştıkları için alınmadıklarını iddia etmiş.
-
Keşke öyle olsalar, sonuna kadar saygı duyarım. Ama bunlar kendilerini sakınmak yerine başkalarının hayatını zehir ederler.
Yönetmelik deyip duruyorsuuz da yönetmelik, jandarma mı çağır diyor. Yönetmelik öğrenciler için disiplin kovuşturması diyor.
ABD'de askeri bir okulda, mezuniyet günü birisi yanlış park ettiği için diploma alacakken okuldan atılmıştı, bayağı konu olmuştıu (araç parkı konusunda konusunda sıfır toleranslılarmış). Polis mi çağrımışlar... okulun iç tüzüğünü uygulamışlar. Tabii kamuoyu da canlarına okudu. En azından dürüstlerdi.
Bunlar neden yönetmeliği uygulamayıp jandarmayı çağırıyorlar. Yönetmeliklerle hareket eden bürokratik bir akıl yaptıkları işin arkasında durup disiplin mekanizmasını neden işletmemiş? Çünkü dertleri yönetmelik falan değil, kendilerinin umurunda bile değil yönetmelik.
-
olabilirde kızlar 15-16 durmuyor zaten 18-20 var gibi kimisi, 4-5 tane kız zaten görende okulun %60 ı sanıcak.
-
bu zihniyettekiler cenneti ergenlige yeni girmiş tomurcuk memeli kızların hayaliyle yasayan arap sevici tipler malesef akp fetodan boşalan yerleri sapkın tarikatçılarla doldduruyor bunlar 2 gün sonra akp ile ters düşerlerse neler olcagını hayal gücünüze bırakıyorum
-
Yav ne teşhiri ne yasası neyden bahsediyorsun kerimcem devre mi yaktın, gözün mü görmüyor? kızların üzerinde elbise var elbiseeee. Sen Suriyeli Afgan filan mısın, sonradan mı geldin bu ülkeye. Bu ülkede elbise giyen genç kız- kadın falan görmedin mi hiç? neredeydin bunca sene mağarada mı anlamıyorum ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 13 Haziran 2024; 23:25:34 > -
düğün elbisesi onlar abartılı abiye meb de yasak 10 defa papağan gibi tekrarmı edicem sana,koca koca öğretmenlerede yasak sadece öğrencilere değil okey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Haziran 2024; 2:23:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X