40 yıldır Türban üzerinden MAĞDURİYET KASAN tipler Kocaeli'ndeki bir okulda başı açık kızları mezuniyet törenine giydikleri kılık kıyafeti bahane ederek almamışlar ( Zamanında yapılan şey yanlıştı, buradan yanlışı savunduğum anlaşılmasın) Kocaeli'nde bir lisede, elbise giyen öğrenciler 'uygunsuz kıyafet' gerekçesiyle mezuniyet törenine alınmadı... Bu durum, hem öğrencilerin hem de velilerin büyük tepkisine yol açtı. Öğrenciler, ilçe milli eğitim müdürünün müdahalesiyle törene katılabildi. - Bakan Yusuf Tekin'den çağ dışı kıyafet kısıtlamasına ilişkin açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gebze'de mezuniyet törenine katılmak isteyen kız öğrencilere yönelik skandal kıyafet kısıtlamasına ilişkin konuştu. İlk açıklamasında okul müdürünü savunan Tekin bu kez "Gerekli incelemeleri ve işlemleri yapacağız" dedi. Bu çağda bu kafa! 'Uygunsuz' deyip mezuniyet törenine almadılar - Sözcü (sozcu.com.tr) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 14 Haziran 2024; 19:55:26 > |
BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak ''
-
-
zamanında ne yanlış yapılmıştı ki? yanlış birşey yok tu
yıllardır başörtü üzerinden mağduriyet yaratılıp duruluyor
benim annem başörtülü her yere girip çıktı kimse birşey demedi askeriyeden okuluna kadar...
bunların mağduriyeti türban üzerinden, türban dinle alakalı değil siyasi bir simge olarak kullanıldı, refahçısı ayrı fetullahcisi ayrı suleymancısı ayrı diğer mezhepleri bile ayrı bağlarlardı örtülerini.. toplumda ayrışma ve kayrılma yaratıyorlardı
buradaki kızların kıyafet olayının zamanında yapılan başörtü magduriyetinin intikamı alinmasiyla ne alakası var, videoda anne babaları kimisi kapalı kimisi açık kendi kızlarına karışmamışlar ama devletimiz sağolsun jandarmayla müdahale olmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni türkiye bu işte. bu durumu seve seve kabulleneceksiniz. seküler kesim gücünü kaybetti. geri de alamayacak. bunu böyle bilin.
-
türkiye'yi filistin yapamayacaklar
-
Başörtüsü magduriyeti birkaç lokal olay hariç yoktu onu da TSK içine yuvalanmış fetöcüler, kendileri için yapılacak operasyonu engellemek için 28 şubat kararlarını sulandırmak amacıyla yaptılar. 28 şubat kararlarına bakın aklı selim hiçbir vatandaşın karşı geleceği karar yoktur. Zaten ertesi sabah fetoşu apar topar ABD'ye uçurmak zorunda kaldırlar karşılığında da APO'yu teslim etti Amerika. Fetoş daha önemliydi yani
Erbakan 28 şubat kararlarıyla değil hali hazıra imzaladığı 6 aylık protokolün dolmasıyla istifa etti, bunu bile çarpıttılar.
Eğer 28 şubat kararları başörtüsünü yasakladıysa benim ilkokul öğretmenim o zaman nasıl başörtüsüyle ders anlatabiliyordu. Medyanın gücü ve o zamanki muhafazakar medya ve partiler oy devşirmek amacıyla kullandı amacına ulaşamadı sonrasında kimin iktidara gelip 25 yıldır millete kan kusturduğu belli.
Bu olay en çok kime yaradı ? kim sonrasında batı ile ılımlı on yılın ardından "bop eş başkanı" oldu ? gelir gelmez sınır mayınlarını temizlemeye neden başlandı sonrasında 15 milyon sığıntı nasıl çakıldı? 28 şubat'ın sebebine değil sonuçlarına ve kime yaradığına bakacaksın.20 yıldır seküler kesim zulm altında inliyor çıkıp hakkını savunacak kim var?
28 şubat başka bir gündem konusu.Ancak bilinenin aksine şeyler yazarsak ya ban yiyoruz yada konu siliniyor yazılanlar çöpe gidiyor. Özgür bir platformda tartışabilek keşke
Bunlar yobaz oğlu yobaz. Atatürk ve kurucu irade nasıl sağlam temeller attıysa çeyrek asırdır laikliği aşındırsalar bile hala devlet aklı ve içinde laiklik önemli ülke.
Unutmayın zır cahil yobazların karşı durduğu" hemen hemen" herşey, muasır medeniyet için yapılması gereken elzemlerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 13 Haziran 2024; 11:17:3 >
-
Yok yavvv.
Vallaha mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam tersi olsaydı şimdiye kadar okul müdürü gözaltına alınmıştı.
-
Bu kızların bazılarının analarıda kapalı. Annesi izin verip gönderiyorsa seni neden ilgilendiriyor?
-
imam hatip filan değilki zaten çoğu açıktır pek sanmıyorum,bazı kızlar düğüne gelir gibi giyinmiş abiye kıyafet yasaklanmış gibi daha çok resmi kıyafet istenmiştir.
erkek olarak rockçu metelikacı kıyafetiyle gidiyim yani takım elbise yerine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 11:42:47 > -
"Tehlikenin farkında mısınız?"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 13 Haziran 2024; 11:38:5 > -
Vahim bir durum var, yumuşatmaya çalışma bence. Yanlışa karşı cesur olmamız lazım. Yıllar önce de bazıları türban yasağına karşı aynı şekilde ne şiş yansın ne kebap türünden karşılık veriyorlardı. "İşte efendim her yerin bir kuralı vardır, şimdi özgürlük diye bikiniyle gelseler ne diyecekmişiz? Erkek de şortla gelirse olur muymuş..." gibi...
O zaman da hakim güçlere korkularından ses çıkaramayanlar bugün de kılıf aramasın. Yanlış yanlıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
andolu lisesi zaten kızların %70+ sı açıktır nasıl anıtkabire absürt kıyafetle geleni gömüyorsunuz benzer olay abiye kıyafet yasaklanmış sizin sözcüde malum saptırmaya yer arıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 11:50:55 > -
kabir ile mezuniyet aynı mı ? savunacağım diye daha kaç takla atacaksın bakalım.
-
Kardeşim şu toplum anlamadı hala şunu: Başörtüsüne karışan olmadı. Başörtüsü ile derdi yoktu kimsenin. Asıl dert "türban" idi çünkü türban dini bir sembol değil siyasi bir semboldür. Şunu öğrenemediniz gitti.
Benim annem başörtüsü takar, hiçbir zaman sorun yaşamadı kadın 50 yaşını geçti gitti. Bir tane mağduriyetini görmedim de duymadım da. Neden mi? ÇÜNKÜ TÜRBAN TAKMIYORDU, BAŞÖRTÜSÜ TAKIYORDU.
Burada ise başı açık olmak herhangi bir şekilde dini ya da siyasi bir sembol bile değilken, kafalarına göre Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na aykırı davranarak neyi amaçlıyor bu güruh sorarım sizlere?
-
Yav he he anadan üryamış. Git bir göz doktoruna görün.
Başları kapalı çöp torbasına benzeyen kıyafetlerle mezuniyet törenine alınmasalar burada mağdurum da mağdurum diye kafa ütülersiniz. Ayrımcılığı bölücülüğü sizin taraf yapınca '' anadan üryan gelmişler ''
İtiraf et, '' benim zihniyetime göre derisi görünen kadın çıplak kadındır de '' kurtul
-
İşte 40 yıldır türban üzerinden mağduriyet kasanların itirafı. Ne güzel değil mi? Siyasal İslam böyledir işte..sözde mağduriyetten bahseder ama gücü ele geçirince karşısındakine yaşam alanı bırakmaz.
-
Benim başı açık bacımı mezuniyet törenine almayan İŞİD ZİHNİYETLİLERE, ve o İŞİD zihniyetlerinin savunucularına gelsin. Umarım bu ayrımcılığın sorumluları cezalandırılır
-
Dekoltesi olmayan sade abiyeler giymişler nesi uygunsuz anlamadım.Herhalde Crop-top süper mini ve yırtık çorapla gelseydiler tüm emniyeti oraya yığarlardı. Nefsinize hakim olun size ne insanların ne giydiğinden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
İşte 40 yıldır türban üzerinden mağduriyet kasanların itirafı. Ne güzel değil mi? Siyasal İslam böyledir işte..sözde mağduriyetten bahseder ama gücü ele geçirince karşısındakine yaşam alanı bırakmaz. |
Başörtüsü magduriyeti birkaç lokal olay hariç yoktu onu da TSK içine yuvalanmış fetöcüler, kendileri için yapılacak operasyonu engellemek için 28 şubat kararlarını sulandırmak amacıyla yaptılar. 28 şubat kararlarına bakın aklı selim hiçbir vatandaşın karşı geleceği karar yoktur. Zaten ertesi sabah fetoşu apar topar ABD'ye uçurmak zorunda kaldırlar karşılığında da APO'yu teslim etti Amerika. Fetoş daha önemliydi yani Erbakan 28 şubat kararlarıyla değil hali hazıra imzaladığı 6 aylık protokolün dolmasıyla istifa etti, bunu bile çarpıttılar. Eğer 28 şubat kararları başörtüsünü yasakladıysa benim ilkokul öğretmenim o zaman nasıl başörtüsüyle ders anlatabiliyordu. Medyanın gücü ve o zamanki muhafazakar medya ve partiler oy devşirmek amacıyla kullandı amacına ulaşamadı sonrasında kimin iktidara gelip 25 yıldır millete kan kusturduğu belli. Bu olay en çok kime yaradı ? kim sonrasında batı ile ılımlı on yılın ardından "bop eş başkanı" oldu ? gelir gelmez sınır mayınlarını temizlemeye neden başlandı sonrasında 15 milyon sığıntı nasıl çakıldı? 28 şubat'ın sebebine değil sonuçlarına ve kime yaradığına bakacaksın.20 yıldır seküler kesim zulm altında inliyor çıkıp hakkını savunacak kim var? 28 şubat başka bir gündem konusu.Ancak bilinenin aksine şeyler yazarsak ya ban yiyoruz yada konu siliniyor yazılanlar çöpe gidiyor. Özgür bir platformda tartışabilek keşke Bunlar yobaz oğlu yobaz. Atatürk ve kurucu irade nasıl sağlam temeller attıysa çeyrek asırdır laikliği aşındırsalar bile hala devlet aklı ve içinde laiklik önemli ülke. Unutmayın zır cahil yobazların karşı durduğu" hemen hemen" herşey, muasır medeniyet için yapılması gereken elzemlerdir. |
Sene 2018 Kerimcem "istersem özel hayatımda dekolote gezerim, mini etek giyerim, sanamı sorcam yallah kuzey koreye... Sene 2024 Kerimcem "hayır giyemezsin" Bir erkek olarak mini etekli ve dekolte niye giyiyorsun onu hala anlayamadık. |
Yav he he anadan üryamış. Git bir göz doktoruna görün. Başları kapalı çöp torbasına benzeyen kıyafetlerle mezuniyet törenine alınmasalar burada mağdurum da mağdurum diye kafa ütülersiniz. Ayrımcılığı bölücülüğü sizin taraf yapınca '' anadan üryan gelmişler '' İtiraf et, '' benim zihniyetime göre derisi görünen kadın çıplak kadındır de '' kurtul |
zamanında ne yanlış yapılmıştı ki? yanlış birşey yok tu
yıllardır başörtü üzerinden mağduriyet yaratılıp duruluyor benim annem başörtülü her yere girip çıktı kimse birşey demedi askeriyeden okuluna kadar... bunların mağduriyeti türban üzerinden, türban dinle alakalı değil siyasi bir simge olarak kullanıldı, refahçısı ayrı fetullahcisi ayrı suleymancısı ayrı diğer mezhepleri bile ayrı bağlarlardı örtülerini.. toplumda ayrışma ve kayrılma yaratıyorlardı buradaki kızların kıyafet olayının zamanında yapılan başörtü magduriyetinin intikamı alinmasiyla ne alakası var, videoda anne babaları kimisi kapalı kimisi açık kendi kızlarına karışmamışlar ama devletimiz sağolsun jandarmayla müdahale olmuş |
Bu kızların bazılarının analarıda kapalı. Annesi izin verip gönderiyorsa seni neden ilgilendiriyor? |
kabir ile mezuniyet aynı mı ? savunacağım diye daha kaç takla atacaksın bakalım. |
Dekoltesi olmayan sade abiyeler giymişler nesi uygunsuz anlamadım.Herhalde Crop-top süper mini ve yırtık çorapla gelseydiler tüm emniyeti oraya yığarlardı. Nefsinize hakim olun size ne insanların ne giydiğinden.
|
Vahim bir durum var, yumuşatmaya çalışma bence. Yanlışa karşı cesur olmamız lazım. Yıllar önce de bazıları türban yasağına karşı aynı şekilde ne şiş yansın ne kebap türünden karşılık veriyorlardı. "İşte efendim her yerin bir kuralı vardır, şimdi özgürlük diye bikiniyle gelseler ne diyecekmişiz? Erkek de şortla gelirse olur muymuş..." gibi... O zaman da hakim güçlere korkularından ses çıkaramayanlar bugün de kılıf aramasın. Yanlış yanlıştır. |
Benzer içerikler
- ülkemiz için neler yapabiliriz
- fissler boykot mu
- adnan menderes uçak fabrikasını kapattı
- en milliyetçi şehirler
- kuyumcular fiş keser mi
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
- yapay zeka tahlil sonuçları
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- tf 2000
- togg renkleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X