Şimdi Ara

BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
4
Favori
9.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

disiplinli bir yönetimse ugulamış kuralları, çocukların mutlu günü diye esneten var doğru oda artık onların şansları,ben olsam yönetici çocukları kırmam alırım orası başka.

okul yönetiminin dinci ve yobaz olmadığına eminim kadrosuna bakmam lazım katı kuralcıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 12:50:22 >
  • Gazeteci Deniz Zeyrek'ten baskıcı - yasakçı - İŞİD zihniyetlilere;

Haddinizi bilin!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in kafasındaki gibi bir hayat yaşamamızı istiyorlar. Yusuf Tekin hayata nasıl bakıyorsa, öyle yaşamamız isteniyor Yusuf Tekin'in kızı varsa eğer o yaşlarda o nasıl giyiniyorsa bizim çocuklarımızın, bizim kızlarımızın da öyle giymesini istiyorlar.

Yusuf Tekin nasıl eğlenmek istiyorsa onun eğlence anlayışı neyse bizim de öyle eğlenmememizi istiyorlar. Bunu da Milli Eğitim üzerinden yapmaya çalışıyorlar.

- Bu durumu benim kızım yaşasa, orayı başlarına yıkardım. Gerçekten yıkardım, sen kim oluyorsun ya benim kızımın karşısına askeri dikmişsin, kıyafetini yorumluyorsunuz.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Tarihinin önemi yok. Toplumun bir kesiminin benimsediği bir örtünme türü. Otorite buna karışmamalı. Zaten karıştıkça batırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No'lu Şubesi

'' YAŞANANLAR 28 ŞUBAT'I ANIMSATIYOR ''

Bugün yapılan programa da okul yönetimince kıyafetleri uygun bulunmayan öğrenciler alınmayarak okul kapısı önünde bekletilmiştir.

Bu uygulama Cumhuriyet'in 100’üncü yılını kutlayan laik Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışmayan bir uygulamadır.

28 Şubat sürecini anımsatan, hatta aratmayan bu tür uygulamalar ülkenin toplumsal barışına hizmet etmeyeceği gibi yıllardır kadının kıyafeti üzerinden yürütülen anlamsız tartışma ve uygulamalara bir yenisini daha eklemiştir.

Bu olayın takipçisi olacağımızı, sorumlular hakkında gerekli soruşturmanın zaman geçirilmeden derhal açılmasını talep ediyoruz. Süreci kararlılıkla takip edeceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz."

• BAŞI AÇIK Türk çocukları mezuniyet törenlerine alınmazken Atatürk Üniversite'sinde bunlar oluyor.

Siyasal İslamcıların görmek istedikleri bu işte!

-

Arapça mezuniyet konuşması tartışma yarattı

Atatürk Üniversitesi mezuniyet töreninde çekildiği ifade edilen ve Suriyeli bir öğrencinin Arapça konuşma yaptığı görüntü sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'deki Suriyeli göçmen sayısı ve demografik yapıya etkileri tartışmaları sürerken Erzurum Atatürk Üniversitesi mezuniyet töreninde çekildiği ifade edilen bir görüntü tartışma yarattı. 

Törende Suriyeli olduğu kaydedilen Ahmed Matra'nın Arapça olarak yaptığı mezuniyet konuşması sosyal medyada gündem oldu. 

Arapça mezuniyet konuşması tartışma yarattı - Sözcü (sozcu.com.tr)

BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak ''ERZURUM AJANSyoutube
    Türkiye'deki Suriyeli göçmen sayısı ve demografik yapıya etkileri tartışmaları sürerken Erzurum Atatürk Üniversitesi mezuniyet töreninde çekilen bu görüntü tartışmalara neden oldu.
    https://www.youtube.com/watch?v=5433m2QP2Fk&feature=youtu.be

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

ya sen nerde uçuyorsun yahu konu bambaşka şey sen başka evrenlerde uçuyorsun.

konun başlığını abiye giyen kız öğrenciler törene alınmadı diye değiştir gerçeği realite o.

saptırıp durma.

o çocukta türkçe yapıyor konuşmayı,annesi türkçe bilmediği için annesine arapça tşk ediyor,herkes ailesine tşk eder o mezuniyet törenlerinde saptır dur herşeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 13:12:35 >
  • Navi kullanıcısına yanıt

Ne demek tarihinin önemi yok? Dini bir sembol olsa 1970lerde mi ortaya çıkardı?

Duyar kasacağım diye iyice medyanın istediği gibi davranmaya başlamışsınız, bravoBAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' 

• Okul Müdürü ve o kararı alanlar her kimse görevden alınıp yargılanmalıdır, bunun başka çözümü yok. Kimse kimsenin giyimine karışamaz...

• @yolcum

kübradan sallamayla olmuyor orası babanızın iş yeri değil devlet daireleri.

2.sayfa madde 4 ü okuyun canlar.

ha bende onaylamıyorum çocukların mutlu gününü kırmaya değmez ama uyarılıp izin verilseydi keşke.

zaten yönetim resmi kanunu velilere imzalatıp uymuyorsunuz diyip güle güle demiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 13:25:54 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Esas O kapalilari uyarsinlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

ne alaka canım sen hiç o bayıldığın batıda bir ab ve abd başkanın karsını kızını resmi devlet programında poposuna kadar mini etekle,meme ucuna kadar derin dekoloteyle gördünmü hayatım? boş yapmaya doymuyorsunuz yani.

bu resmi kurallar ab - abd de var zaten ordan aldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 13:30:58 >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Yine söylüyorum tarihin önemi yok. Bugün de farklı bir moda ya da tarz ortaya çıkabilir, ileride de çıkacaktır. Siyasi simge diyerek engel olamayız. Biz karşı çıktıkça daha da destek bulacak, inatlaşılacaktır.

Bir de geçmişte Siyasi simge dendiğinde başını örtenlerin çoğunun siyasetle ilgisi, alakası yoktu. Yasaklandıktan sonra siyasetin konusu oldu türban. Ülke 20 sene kaybetti bu tartışmalar yüzünden.

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt

En özgürlükçü, demokrat İslamcı. /s

• zevk polisleri BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' 

• BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak ''

Sene 2018 Kerimcem "istersem özel hayatımda dekolote gezerim, mini etek giyerim, sanamı sorcam yallah kuzey koreye...

Sene 2024 Kerimcem "hayır giyemezsin" BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' 

Bir erkek olarak mini etekli ve dekolte niye giyiyorsun onu hala anlayamadık. BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' 

• Kero yazmamıştır, Belçika'da ki 49 yıllık uzman yazılımcı kuzeni yazmıştır

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Sen 1 inci dunya ülkelerinden ne anlarsin kulturun yetmez senin..

Yallah arabistana o özendigin çok eşli ülkelerine hadi BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Haziran 2024; 14:0:28 >

• Zamanında florya da uçak müzesi gibi birsey vardı çarşaflı diye bir kadını almamislardi diye hatırlıyorum, bundan daha rezaletti çünkü işin ucu devlete bile dokunurdu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.