< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' (4. sayfa)
-
-
jandarma komutanı dememiş mi
okul müdürüne kızların kılık kıyafetini denetlemek bize mi kaldı siz bizi ne sanıyorsunuz diye
ama maşallah tıpış tıpış gitmişler ülkede askeriyeyi bile küçük düşürdüler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BAŞI AÇIK TÜRK KIZLARINA yapılan dinci-faşist bölücülük sosyal medyanın da gündeminde.
Kocaeli Gebze'de bir lisedeki mezuniyet törenine katılmak isteyen kız öğrencilere yönelik çağ dışı kıyafet engeli, sosyal medyada da büyük tepki çekti. 'Çıplak' , 'Uygunsuz', 'Milli Eğitim Bakanı' ve 'Kocaeli Valiliği' Twitter gündeminde ilk sıralarda yer aldı.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ
- Rezillik ötesi…müdür olacak adam, sen İran’da devrim muhafızı mısın yoksa Türkiye’de okul yöneticisi mi? Bu nasıl iş? Çaputla, bezle, kılık ile uğraşacağına bilgi ile uğraş. Bırakın kızların kılık kıyafetini, beyninde ne var onunla ilgilenin.
"MÜDÜR DERHAL AÇIĞA ALINMALI"
Prof. Dr. Özgür Demirtaş
- Çocukları kıyafetlerinden ötürü okula almayan Okul Müdürü hakkında acilen işlem başlatılmalı. Burası laik Türkiye Cumhuriyeti. Geçtim bir lisenin müdürünü, Padişah gelse kıyafetlere karışamaz.
Bakanlığın acilen işlem başlatması lazım. Kafaya taktım. Öğrencilerin en mutlu gününde askılı elbise giydiler diye okula almayan okul müdürünün akıbetini adım adım takip edeceğim. O normal elbiselere çıplaklık diyenler sapığın önde gideni.
-
adamda ben zaten şeriatçı dinci tipi görmedim oyle birşeyde yok zaten bunların salladıkları gibi.
muhatemelen katı kuralcı ve disiplinli biri kıyafet yönetmeliğine uymuş katı şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 14:48:32 >
-
Hah,
Yarım asır öncesinin sözde türban mağduru İslamofaşistler de geldiler '' siz aslında mağdur değilsiniz '' diye saçmalamaya başladılar. Tabi kendileri doğuştan mağdur (!) o yüzden ' devam et oyna ' tabi.
Bunların her konuda mağduriyetleri böyle. Güçsüz oldukları yerde salya sümük ağlar zırlar '' kardeşlik, barış, eşitlik '' gibi kavramlar üzerinden nutuk çekerler. Ama gücü ellerine geçirdiler mi vay bunların karşısındakilerin haline..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 13 Haziran 2024; 14:51:40 > -
2024 yılında uğraşılan şeyler bunlar işte. Mâlum kesimin “dış güçler” dedikleri bu aslında. Bizim gibi ülkelere bulaştır arap kültürünü. Geri kaldıktan sonra da köle yaparsın. İşi biliyor adamlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tersi olsa burada "din düşmanları, milletin ne giydiğine karışan zihniyet" diye destanlar yazmıştınız kankalarınla. Ama şimdi savunmak için çabalıyorsunuz. Siz milletin kıyafetlerine karışılmasına değil kendinize karışılmasına karşısınız. Olay bu.
-
yüzüne söylesem bir şey mi yapacaksın?
-
bu kanunlar batıdan alınma dünyanın en gelişmiş ülklerinden alınma merkelin sütyenle kamera karşısına çıktığını gördünmü?
özgürlüğün heryerde belli kıstasları kaideleri vardır .
özel haytında ne istiyorsa giysin banane konuyu saptırma konusunda nobel alırsınız.
batıdada devlet ortamında teşihirci partiye gelir gibi giyinmek serberst değil türbanlı gelebilirsin.
-
sizlerden oluşan toplumdan bir afganistan olamayacağı için hali hazırda olan afgan ve benzeri bir sürü orta doğulu ülkeye ithal ediliyor. azcık düşün bakalım bu neden yapılıyor. sen yeteri kadar orta doğululaşamadığından. gidişat belli. ben sadece toplumu bekleyen gelecekten bahsediyorum.
son beş gün içinde ülkede olan bazı absürtlükler; diyarbakırda dans edenler darp edildi, konyada avm içinde haburgercideki kişiler darp edildi. her gün belki her an bir saçmalık oluyor bu ülkede. giyiminden dolayı mezuniyete alınmama durumuda absürtlüklerden birisi. yıllar önce bende devlet okulundan mezun oldum. o gece hocalarımız afiyet olsun rakı içmişlerdi. nereden nereye gelindi. görün artık.
-
Hayvanlara, kadınlara, Türklere ve demokrasiye düşman bir arapsever kesim var. Bunları çok iyi hipnotize etmişler. Hala daha fetihler yapacaklarını, hilafetin ve şeriatın hüküm süreceğini düşünen bir topluluk. Bunlar milleti bölüp memleketi yok etmenin peşindeler. Halkı yozlaştırır cahilleştirirsen savaşmana bile gerek kalmaz…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ortadaki adamda şeriatçı tipimi var allah aşkına okul kocaman atatürk posterleriyle süslemiş milli bayramlarda çok fena zortingen oldular.
tam tahmin ettiğim gibi koyu kuralcı kemalist.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 15:6:45 >
-
Neredeyse tüm Türkiyede mezuniyet böyle diyorum, hala konuyu teshircilik vs diyerek saptırıyorsun, bir dönemin meşhur ifadesiyle takiyye yapıyorsun. Bir de "Ben olsam ses çıkarmazdım" diyorsun ama aslanlar gibi de müdafaa ediyorsun.
Bu gençlerin alt tarafı mezuniyet partisi, eğlenecekler. Sanki mecliste protokol töreni... yok şöyle kural var, böyle kural var, batıdan alınma kural... resmen bir kavga veriyorsun. Ama konuyu bahane ederek ideolojik kavga.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X