Türban öncesinden nedir bilmem de AKP siyasetinde siyasî sembol haline gelmiş ve kullanılmıştır. 20 yıl sonra bile üzerinden rant sağlanmak mağduriyet kasmak için araç hâline getirilmiştir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' (6. sayfa)
-
-
Ulan kerimcan durmaz evinden bir türlü sokağa çıkamadın. Bütün gün forumda dolanıp duruyorsun.
Kerimcan DurmazyoutubeBu videoda Samet’le birlikle Ankara’nın çeşitli lokasyonlarını ve lezzetlerini deneyimledik. Kuğulu Park’tan Hamamönü’ne, Kızılay Meydanı’ndan Ankara Kalesine kadar her gittiğimiz yer çok keyifliydi. Ankara sahnemin vesilesiyle hayata geçen bu vlogun, her bir dakikasında çok eğleneceğinize garanti veriyorum ve hayatınızın tüm olumsuzluklarından sizi arındıracak 1 saat olmasını diliyorum, iyi seyirler 🫶🏼 *YENİ ŞARKIM:* https://youtu.be/HKfUFWQ92jIhttps://www.youtube.com/watch?v=paiUEw81MYAMasada yaptığın hareketlere bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 13 Haziran 2024; 16:22:55 >
-
Katılıyorum, bu kıayfetlere çıplak diyen ya ağır sapık yada afgandır. Giydikleri günlük kıyafet değil, düğün kıyafeti. Mezuniyet de onların düğünü.
Sapıklar çıplaklık sınırını belirliyor :)
-
Yaşananlar tamamen skandal tamamda Jandarma'nın orada ne işi varmış onu anlamadım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 13 Haziran 2024; 16:31:36 > -
Ortama uygun derken hangi ortama? Senin beynine göre mi yoksa kılık kıyafet kuralı mı var onu bilemedik?
-
Bunu anlamıyor işte.
Kendi kafasında hayal dünyasında bir çıplaklık seviyesi belirlemiş ona göre insanların ne kadar açık ne kadar kapalı olduklarına karar veriyor. Üstüne üstlük bir de zamanında anamı mezuniyet törenine almamışlardı diye mağduriyet kasıyor.
Siyasal islamcılar başkalarının hayatlarına karışmayı, kimin ne giyeceğine ne yiyip ne içeceğine karışmayı o kadar içselleştirmişler ki başkaları için yaşam ve özgürlük sınırı çizmek bunlar için gayet doğal. Özgürlük deyince akıllarına sadece türban gelmesi de bundan. Özgürlüğüne ne olduğu hakkında en ufak fikirleri yok
-
Bu olaydaki kıyafetlere çıplaklık demiyorum.
-
%100 katılıyorum. Keşke herkes böyle düşünse.
-
KOCAELİ'ndeki REZALETE MEB'in sebep olduğu ortaya çıktı.
MEB'in başındaki AKP'li TARİKATÇININ tüm okullara '' MİLLİ ve MANEVİ değerler '' bahanesiyle genelge gönderdiği ortaya çıktı. Nedir bu Milli ve Manevi değer kimse bilmiyor tabi. Mili ve Manevi değer deyince akıllarına kızların giydiği elbise falan gelmiş herhalde başka açıklaması yok çünkü.
İşte o REZİL genelge.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 13 Haziran 2024; 16:52:51 > -
uuuuuuuuu
-
onla değil
www.mevzuat.gov.trhttps://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/3.5.20123959.pdf2. sayfa 4.madde ile alınmamışlar velilere imzalatılmış zaten.
c) Yırtık veya delikli kıyafetler ile şeffaf kıyafetler giyemez.
ç) Vücut hatlarını belli eden şort, tayt gibi kıyafetler ile diz üstü etek, derin yırtmaçlı etek, kısa pantolon, kolsuz tişört ve kolsuz gömlek giyemez,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 16:55:42 > -
Amerikanin istedigi cizgide adim adim gidiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Haziran 2024; 17:3:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu bildiğim kadarıyla 80 yıllık kanun sen devlet dairelerini düğün salonu filanmı sanıyorsun? islamla kafayı bozmuşsunuz cidden olayın islamla dinle yakından uzaktan alakası bile yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 17:5:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X