Ciplaklik ozgurluk degil, istedigini giyip, istemedigini giymemek ozgurluktur. Videoda zaten ufak bir karede gorunuyor, kizlarin giydigi elbise diz hizasinda, sadece kollar acik bir de. Gayet de sik giyinmisler ortada hicbir sey yok. Eger bu sana ciplaklik olarak geliyor ise umarim cocuk sahibi falan olmazsin, mazallah neler okuyoruz haberlerde. Sen kendi anani bacini, kiz kardesini istedigin gibi giydirmekte ozgursun. Kendi anasi, babasinin birdey demedigi kizlara, yok ciplak yok bilmem ne diyemezsin. Ok? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' (7. sayfa)
-
-
Bunun bir standardı yok ki. Kıyafet dediğimiz şeyin geçmişi 170.000 yıl. Homo sapiens ise 300.000 yıldır var.
Herkesin çıplak olduğu bir toplumda çıplaklık önemsiz bir durum oluyor. Norm dediğimiz şey zamana ve topluma göre değişiyor. Sabit bir standardı veya sabit normali yok yani bunun. Daima değişim içinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hele bir sakin ol yiğidim otur bir soluklan, sakinleş.
Okuduğunu anlayamayanların sayısı her geçen dakika artıyor. Ben nerede bu olaydaki kızlar çıplak demişim ? Bana bir gösterir misin ? Neyse çok uğraşma gösteremezsin çünkü öyle bir şey söylemedim ve söylemiyorum da. Ben bulunduğu mekana uygun giyinmeyen çıplak kadınlardan bahsediyorum.
-
O zaman bu konuda isin ne yigidim benim? Konudaki haksizliga tek kelime etmeyip baliklama “millet cok ciplik geziyurrr huaagahhh hani buzum dogorlerumuz “diye niye laf salatasi neden yapiyorsun? Onlarca yorum yapmissin heo milletle tartisiyorsun.
Senin degerin neyse ne kimsenin umrunda degil. Cirilciplak gezmedigi muddetce kalcaya kadar mini etekle de gezer, isterse de 40 derece sicakta carsafla da. Ikisinin arasindaki secim yapmak ozgurluktur. Anla sunu bi ok?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaklaşıma bak Gerçekten psikolojik vakasınız Konu değerlerimizin kaybolması olduğu için yorum yapma gereği duydum. Sen kimsin ki senden icazet mi alacağız ?
Bende zaten isteyen istediği gibi gezsin diyorum. Arkadaşlar sizin kafalar gerçekten gidik ya Benim kabul etmediğim şey nezaket ve görgü kurallarına aykırı giyim. Anlamanızı beklemiyorum. Belli ki sizler anası bacısı kız kardeşi böyle gezenlerdensiniz. O yüzden bir türlü aynı noktaya gelemiyoruz. Seviyeniz düşük
-
Olm sen 5 dk önce yazdıgını mı okumuyorsun. Ya olayı degerlerimize getirmişsin 10 dk önce yazdıgın yorumda biraderim. Günes carptı herhalde bu sıcaklarda dön de bir önceki yazdıklarına bak. İlkokulu bitirdin mi sen evladım? Son cümlene hitaben, su olayın üzerinden olayı çıplaklıga getirdigine göre belki de anasi, bacisi, kız kardeşi Müge Anlı'da gezenler gibisin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 13 Haziran 2024; 17:32:22 > -
Konudaki tüm mesajlarımı oku. Ben diyorum ki insanlar işe gelirken denize gider gibi giyinp geliyorlar. Sen Çırağan'a yemek yemeye giderken parmak arası terlik giyer misin ? Giymezsin. Çünkü oraya giderken uyman gereken bazı nezaket kuralları vardır. Ya da mesela kız istemeye giderken boxer ile gider misin ? Gidersen ne olur ?
Söylemeye çalıştığım bu. Ben bunu söyledikçe sen ve senin gibi anası bacısı kız kardeşi sokaklarda söylediğim gibi gezen tipler üzerime çullanıyorsunuz kendinizce. Konuyu laikliğe, modern hukuk devletine götüren bile oldu. Vallahi aciz görünüyorsunuz. Biraz sakin olun.
-
Hocam olaya hiç şaşırmadım. Zaten bu milli eğitim bakanı tarikatçı, şeriat ile ilgili bir kitap yazmış birisi. Şeriat hayali kuran, devletin şeriat ile yönetilmesinin hayalini kuran bir adam.
-
Laf ebeligi yapip kendince laf soktugunu saniyor ya :) Evet kizim olursa sokaklarda istedigi gibi dolasacak. Ahlak degerlerimizi her gün izliyoruz Müge Anlı sagolsun. Her gün farklı bir degerimizi ortaya çıkarıyor :) Aciz olan sensin ki 2024 yılında hala milletin bacagiyla, koluyla, kılıyla, yünüyle ahlak kasıyorsun. Acizsin, en kötüsü de aciziyetinin farkında olmaman :)
-
düne kadar anıtkabire fazla abartılı dekolteyle geleni bile gömüyorlardı ataya saygısızlık diyorlardı ilginç bir pikolojileri var cidden.
işine gelen yerlerden özgürlük, heryerin bir adap, görgü kuralı olduğunu biliyorlarda şu an işlerine gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 17:44:29 > -
yürü git aklınca laf atıyor
Anıtkabir anıt mezar çok açık giyilmesi, siyasi amaçla böğürülmesi saygısızlık olur
Okulla ne ilgisi var? Her konuyu sulandırıp haklı çıkamazsın yok öyle
Kıyafet özgürlüğü deyip türban ondan sonra cart etek giyemezler hayırdır
-
Hiç bir ülkede ab-abd de dahil devlet dairelerine çalışan yada öğrenci olarak teşhirci, açık saçık kıyafetlerlerlede gidemezsin medeniyetinde bir adabı kanunu görgüsü var dingonun ahırı değil bu dünya .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 17:52:50 > -
yine malum yerden sallamaya başladın ha
Sen hiç rahat durmaz mısın ya? şimdi de abd-ab devlet dairesi uzmanı oldu
Kızlar mezuniyet törenlerine gayet güzel elbiselerini giyer gider öyle teşhir gibi saçma salak lafları bırakın.
Abartınca haklı olmuyorsun en fazla komik oluyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 13 Haziran 2024; 18:15:1 > -
alınmamasını abartılı bulduğumu söyedim kaç defa,meraketme sen o kızları içeri almayan sizin tayfa aşırı kuralcı disiplinli bir yönetim var.
ama daha önce uyarılmışlarsa onlara düğün, abiye kıyafet yasak diye törende,bile bile giydilerse onlarda kaşınmış. kimse k.bakmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 18:20:35 > -
@VirgilSollozzo Yukarıdaki mesaja bak. FETÖ'cü yaptılar seni
-
Mezuniyette ne giyecekler kara çarşaf mı ?
Bu işler hep böyle başlar
-
😂😂😂 Şaşırmadım. FETÖ de her türlü pisliği, çirkefliği, rezilliği yapar suçu hayali darbecilere atardı. Çocuklardan tahrik olan bu İŞİD bedevilerinin hakaretleri vız gelir tırıs gider.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X