Şimdi Ara

BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
4
Favori
9.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ona daha çok takan kemalistler meb in yonetmeliğinde abiye kıyafet düğüne gelir gibi gelmek yasak.

tam aksine okul yönetimi katı kuralcı ve genel olarak kemalisttir.

onlar takıyor kıla tüye kurala genelde.

konuyu açan islama çakanlar fail olucakBAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' kendi mahallerini tanımıyorlar ondan.

ha çocukların en mutlu günlerinden biri isteyen rokçu, isteyen abiye, isteyen dini kıyafetiyle gelsin ama kemalizim dinlemez çarpar çakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 12:26:42 >
  • supreius S kullanıcısına yanıt

Şu yazıları yüzüme söylesen ne güzel olurdu.

• gael kullanıcısına yanıt

Sana bin tane olay anlatırım. Mağduriyet yoktu deyince yok olmuyor. Neler neler gördük, ben o mahalledeydim o zamanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supreius S kullanıcısına yanıt

Yani afganistan olacağız diyorsun. Kardeşim, hazır olanı var, git bir 6 ay yaşa, dene.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Bu ifadeler o kadar tanıdık ki sadece sahibi değişik. 30 sene önce başkaları söylüyordu.

Senin gerçekten chatgpt olduğunu düşünmeye başladım. Ben koyu kemalist Trakya da mezuniyetlere katıldım çok göz alıcı dekolteli elbiseler giyenleri gördüm kimsede karışmıyordu. Ve bazılarının müdürleri kendi halinde dindar insanlardı yani anlayacağın bu iş nefisine hakim olma meselesi. Ayrıca ChatGptysen lütfen 3 kere gülen emoji at .BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' 

• Navi kullanıcısına yanıt

üstte yazdım o kızları almayanlar sizin kafanızdadır meraketeme senBAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak ''  kıyafete takan terör estiren sizin mahalle.

meb in giyim kuşam kurallalrı açık onu uygulamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 12:37:25 >
  • UzmanAga kullanıcısına yanıt

orası meb değil orası lise,üni başka bir evren lisede reşit bile değilsin.

üniler mebe bağlı değil.

başında katı kuralcı ve ilkeli biri vardır kuralları uygulamış yönetici,dingonun ahırı değil orası istediğin kıyafetle gelemiyorsun mebde öğretmenlerde gelemiyor.

he fazla takmayanlar esneten yöneticiler var orası başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 12:35:39 >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Türban siyasi sembol iddiası, akla, mantığa, anayasaya, insan haklarına, demokrasiye hatta laiklige aykırı başörtme yasağına bulunmuş çok kötü bir bahane, mazeret, kılıf ya da gerekçeydi. O devirde koca koca profesörler nenelerimizin örtüsünü anlatırlardı. Sanki biz dedelerimiz gibi giyiniyorduk da, genç kızlar nenelere benzeyecekti.

Gerçekten kötü bir bahaneydi.

Birşeye siyasi simge demek tamamen subjektif bir karardır, hukukta yeri olamaz.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

hocam bunlar içten içe sapıklar, cübbelinin falan kasedini bilirsiniz alayı böyle bunların, bilinçaltları aynıdır şaşmaz.

bursa'nın geldiği nokta da beni üzüyor ayrıyeten

Ne talihsiz adamım, 2 tarafla 2 cephede savaşıyorum şu anda.

Ama görüyorum ki, senin de kafa olarak 28 subatçılardan farkın yok. Sadece birbirinizin simetriğisiniz. Orijine uzaklığıniz aynı.

Söylem ve gerekçeleriniz aynı.

• BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak ''

Ahhhhh " Milli ve Manevi değerler ''.

Söyleyin bakalım nedir sizlerin '' Milli ve Manevi değerleriniz '' diye sorsak cevap veremezler. Şu giyilebilir bu giyilemez diye 30 tane şey sıralamışlar ama YASAKLI kıyafetler arasında KARA ÇARŞAFı göremiyorum. Çarşaf yasak değil sanırım

• ry4n kullanıcısına yanıt

Terörist bunlar. Hepsi terörist hem de.

İŞİD'den El Kaide'den Taliban'dan farkları yok.

Utanmaz arlanmaz ahlaksızlar bir de Jandarmayı çağırmışlar şaka gibi. Yani rezalet bir şey olmasa güleceğim yani o derece trajikomik

kurallar açık o kurallar öğretmenlerde dahil var bildiğim bir bayana bile ihtar fazla dekolte geliyorsunuz diye uyarıldı, yöneticinin ihtar çekme hakkı var.

adliyeye adım bile atamazsın o şekil dinle minle 28 şubatla alakası yok kıyafet yönetmeliği teşhirci şekilde partiye düğüne gelir gibi gelemezsin bu akp den öncede böyleydi okey.

resmi kurum orası babanızın işyeri değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2024; 12:44:44 >
  • Siyasal İslam son senelerini yaşıyor bırakın eğlensin içlerini döksünler

Millet bir kez şans verdi iktidar yaptı daha da yapmayacak

Lise ve üniversitelere atanan tüm yöneticiler AKP iktidarı tarafından ideolojik olarak oralara gönderilen liyakatsız basiretsiz yönetici olamayacak tipler bu hareketleri yapmaları normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 13 Haziran 2024; 12:43:1 >
  • Çok iyi ya BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' 

Değildir ne de olsa tanrının emri böyle kadın kapanacak evden tek çıkmayacak kocasına köle olacak sorgulamayacak!

Üzülerek söylüyorum bunlar daha başlangıç
    Gerici dinci eğitim müfredatı onaylandı muhalefetin de gıkı çıkmıyor adım adım afganistan iran yoluna gidiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

1 bomba pkk'ya attığımız her gece 1 tokatta bunlara atmamız lazım, böyle hizaya gelecekler.

çünkü bazen arada kaynıyorlar ve şımarıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 13 Haziran 2024; 12:44:29 >

Türbanın tarihine bakarsan ne olduğunu zaten anlarsın.

28 subatçilar da kural diyordu. Aynı dili konuşuyorsunuz.

Tüm Türkiyede neredeyse mezuniyetlerde benzer şekilde giyiniyor ögrenciler. Bu okulun mu aklına gelmiş kuralları uygulamak?. Kağıt üzerinde yazılı pek çok kural vardır. Ama idareciler ve toplum bir orta yolu bulur. Niyet başka değilse tabi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.