merhaba arkadaşalara yaklaşık 5 ay önce yurtdışından vista business yüklü vaıo fz190 N4 modelini almıştım.. makineye format atmam gerekti. vaio "racovery and back up" bölümünde "restore c drive" ı sectim ve makinennin format atmasını "factory settings" e dönmesini bekliyordum ki birden "Could not obtain the target drive letter" diye bir hata verdi ve okeye bastım..ondan sonra da "[size=3]Task failed with error: -1"[/size] şeklinde bir hata verdi daha sonra bilgisayar takıldı kaldı..
bilgisayarı tekrar başlattığımda "Recovery tools" yükleniyor diyo ve aynı pencereye geliyor...
ne yapmalıyım yardım lütfen
5 ay önce aldıysan ürünün garantisi devam ediyordur, en iyisi sonye ait bir destek hattının telefon numarasını bulup aramandır bence.
Yurtdışından alınan ürünlerin garantisi burada geçmiyor. İstanbul Bilişim belki ilgilenir ama servis ücreti çok pahalıdır, kısaca işin zor..
Yurt dışı cihazların garantisi TRde geçmiyorda Burdan gönderme imkanı filan yokmu ya? Ne bileyim belki firma kargonun birini karşılar. Hani TRdki gibi