Bildirim
Başıma bir şey gelmeyecekse 3500x i bekliyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
düzgün frametime > max fps
gel bu hevesten vazgeç. geçeceksen 3600'a falan geç
ac odyssey indir oyna. bi smt kapatip oyna bi de smt açip
ondan sonra bu fikriin tekrar degerlendir hiac -
AC Origins teki o kanayan yarayı biliyorum ama olay şu ki ben BF serisi ve hafif oyunlar oynayan birisiyim. SMT i kapatınca ortalama değerler gözle görülür seviyede arttı, SMT siz işlemci bu sebepten sıcak geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn
gel bu hevesten vazgeç. geçeceksen 3600'a falan geç
ac odyssey indir oyna. bi smt kapatip oyna bi de smt açip
ondan sonra bu fikriin tekrar degerlendir hiac
Yoksa bunu tabana öneremem, yanlış yönlendirmek olur. -
Hocam BF serisi derken son Battlefield 1 ve 5'den bahsediyorsanız onlar da yeteri kadar 6/6 işlemcilerin ümüğünü sıkan cinsten oyunlar -
Hocam Bf'nin son 2 oyunu işlemcinin anasını ağlatan türden oyunlar yani Bf'ci adamın işlemci seçimini iyi yapması lazım -
Bf1 oynuyorum hocam belki BFV ye de geçerim ama şu da bir gerçek eşimde b2 revizyon ryzen 1600 var. SMT kapalı halde BF1 performansı daha göz doldurucu. -
Hocam performans elbette göz doyurucu olacaktır fakat burada önemli olan bu doyurucu performansı verirken işlemci kullanımının yüzde kaç olduğu. -
Arkadaşlar acele etmeyip 4700X i bekleyin takıp verin coşkuyu. -
150 dolara gelecek. 50 dolar fazla ver 3600 al ya da bekle 6 aya falan fiyatlar iner
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
gel bu hevesten vazgeç. geçeceksen 3600'a falan geç ac odyssey indir oyna. bi smt kapatip oyna bi de smt açip ondan sonra bu fikriin tekrar degerlendir hiac |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X