Şimdi Ara

başıma geldi dikkatli olun sizinde başınız ağrımasın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözümü ben şöyle çözdüm enpara kullanıyorum kartımı alışverişe kapatıyorum lazım olduğu an açıyorum bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

quote:

Orijinalden alıntı: Yigiter Blaszczykowski

Geçen hafta kartımdan İndiegogo sitesine 7000 USD çekilmiş. Banka itirazlarımı yaptım, Savcılığa dilekçemi de verdim. Bu aralar çok fazla duyuyorum bu tip şeyler. İnşallah önüne geçilir bir an önce.

https://forum.donanimhaber.com/m_119856572/mpage_3//tm.htm#120131574

quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

Azz önce bu mesaj geldi. Bankayı aradım.

handhelditems.com, indiegogo.com ve bir yerden daha çekim denemesi olduğu söylendi.

Kartı kapattık. Teknosadan yakında alışveriş yapmadım diye hatırlıyorum.

başıma geldi dikkatli olun sizinde başınız ağrımasın

Hocam yaklaşık 1 haftadır site ile mail üzerinden iletişim halindeyiz. Son olarak cuma günü site tarafından "Paranızın iadesini sağladık, 10 iş günü içerisinde hesabınıza yansır" denildi. Umarım sıkıntı bir an önce çözülür. Akıl alır gibi değil

• Reco. kullanıcısına yanıt
    3d olması mümkün değil onay kodu bana gelirdi haberim olurdu. hala merak içindeyim çok dikkatli kullanıyordum internet üzerinde hepimizin bildiği 2-3 site haricinda asla kullanmadım güvenliği garanti ulusal alışveriş sitelerinde bile kapıda nakit ödeme seçeneğini kullanıyorum kart hep bende kopyalanmasıda bilgilerin alınmasıda mümkün değil bankanın yaptığı bir hatadır diye tahmin ediyorum ama oda zayıf bir ihtimal. nu kadar dikkat edip yinede bunu yaşadıysak açıkcası benim gözüm korktu herşey gelebilir başımıza bu bağlamda. bankaların mutlaka güvenliği artırması lazım 3d olur başka bişey olur bilemem ama kart sahibine onay mesajı göndermeden çekim yapılmasına asla izin verilmemeli.
  • Limitsiz sıfırlanmış sanal kartımdan para çekildi. TEB bankasında kimse bana bunu açıklayamadı. Kredi kartı kullanılıyorsa kesin çözüm belki internet alışverişine kapatıp açmak olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

teknosada hiç kullanmadık bu ay sadece hepsiburada da 3d olarak alışveriş yaptım internetten alacağım zaman mutlaka güvenli siteleri tercih ediyorum siteden emin bile olsam 5 lira fazla ödeyip kapıda ödemeyi tercih ediyorum yani çokta dikkat ediyorum bankadan kaynaklı bir hata olabilir mi tek ihtimal bu geliyor aklıma

Bende yeni aldığım money bonusu nisan ayında sadece hepsiburada 3d ile alışverişte kullanmıştım. Ramazan Bayramının ilk günü yurtdışı alışveriste kullanılmaya çalışılınca sms geldi (yabancı bir otelden işlem başarız olmuş) bankayı arayıp kartı değiştirtmiştim. O zaman aklıma metroda biri trink özelliğini kopyaladı sandım. Hepsiburadadan çalındığı aklıma gelmedi.
    Kurban bayramın ilk gününde GAMESULTAN.com üzerinden ininal kartımdan 252 tl lik 3dsiz 17 işlem yapılmış. Bu işlemlere itiraz dikekçesi verdim(1-2 aya ancak çözümlenir). İninalde de 17 ağustosta hepsiburadadan alışveriş yapmıştım. Her iki kartta ortak alışveriş yaptığım yer hb idi.
    Bence kesinlikle heprsiburadanın içinde kartlar kopyalanıyor. Bu yüzden hb üzerinden alışverişi kesinlikle tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altcha -- 15 Eylül 2016; 12:03:12 >

• Dün akşam saat 10:45 gibi benim finansbank kartımdan 75+75+50 çekim yapılmış bir sonuca varan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdi34i E kullanıcısına yanıt
    malesef bir sonuca bağlanıp geri dönmeleri zaman alacak gibi bana 90-120 gün arasında dönüş yapacaz dediler benim pek ümidim yok açıkcası zaten üzerlerine düşen tedbiri almamışlar 3d felan hiçbir koruma şartları yok bekleyecez bakalım sonuç kesinleşince yine buradan yazacam ne yaptığımızı okuyan arkadaşlara da bir yol gösterir belki tedbirli olur herkes
  • altcha A kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun bu kadar yaygın olupta hiçbir koruma sağlanmaması düşündürücü geliyor bana 90,-120 gün içerisinde çözümlenirmiş bakalım hızlanırsa iyidir banka yöneticilerininde mail yollayacam. ben dönem borcu son ödeme günüm geldiği için mecburen ödedim bide faiziyle uğraşmamak için. artık kendi açımdan pek bi beklentim yok onlar mutlaka kendilerini haklı çıkaracak bahaneler sunacaklar. bundan sonra kendi açımdan tedbirlerimi azami şekilde alacam fakat binlerce insan bu eksik koruma ve müşteri memnuniyeti değilde kar odaklı ticaret anlayışı yüzünden mağdur olacak bunun önüne geçilmesine çalışıyorum. forumda konu açma nedenimde genel olarak bundan kaynaklı hem paylaşmak hemde bundan sonra burayı okuyacak insanların ön bilgi sahibi olmalarıdır
  • bu sabah telefonuma bankadan SMS geldi ve harcama itirazına istinaden tutarın karta iade edildiği detaylı bilginin de yazılı olarak verileceği yazıyor hesabı da kontrol ettim iade yapıldığını gördüm parayı çekemesekte bundan sonra ki ödemelerde hesaptan düşecek
  • benim başıma'da dün akşam geldi ‘’TTNET DUZENLI FATURA ANKARA TR 106,25 TL” bu şekilde provizyonda yazıyor hiç bir bağlantım yok ttnet ten aboneliğim yok adios kredi kartım m.h. aradım kartı kapadılar yeni kart oluşturuldu harcama itirazında bulunmak için dilekçeyi faksladım bakalım ne çıkacak. Geçen ayda money bonus kredi kartımı patlatmaya çalışdılar 8 dolar çekiliyordu banka onay vermemiş ürdün ülkesinde bir otel firmasıydı nasıl bir banka güvenlik sistemleri var ki bunlar bu kadar kolay insanları sömürüyor.
  • serkanim kullanıcısına yanıt
    yaklaşık iki hafta sonra haksız yere ödenen kısım iade ediliyor tabi o çekim inceleniyor kendi hatalarının farkındalar sanırım sistem açığını kapatacaklardır
  • poison06 kullanıcısına yanıt
    Hangi bankaydı acaba

• erdi34i E kullanıcısına yanıt
    ykb iade süreci belki bankadan bankaya değişiyor olabilir bu açıdan ykb müşteriye olumlu yaklaşıyor benim sürecte böyle oldu
  • Bende o münasebetle sormuştum ,biz baya bekliyecez anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigiter Blaszczykowski

Geçen hafta kartımdan İndiegogo sitesine 7000 USD çekilmiş. Banka itirazlarımı yaptım, Savcılığa dilekçemi de verdim. Bu aralar çok fazla duyuyorum bu tip şeyler. İnşallah önüne geçilir bir an önce.

Bugün itibariyle Garanti bankası iademi sağladı. Çok şükür sorun çözüme kavuştu.
  • Aynı olay benim başıma da geldi Akbank gold kartımdan ttnet ve Apple store adı altında yüklü bi harcama yapılmıştı chargeback talebi yaptım 3 gün sonra ödendi param ve kartı internet, mail order,phone order yöntemlerine kapattım, işim oldukça açıp kullanıyorum internetten.

• banalar şikayeti inceleyip müşteri lehine sonuçlandırsa da baş ağrısı olmaması için bu açığı biran önce kapatmanın yolun bulmalılar. yeni kartım geldi ve sanal kart harici güvenirliği tartışılmayan sitelerden bile asla alışveriş yapmam artık
  • 2 eylülde benim kredi kartımdan 5 alışveriş yapmaya kalkışmıi 4 ünde başarılı olmuş sonuncusunda limit yetmemiş limit yetmeyince telefonuma msj geldi limitiniz yetmediği için alışveriş gerçekleştirilemedi diye hemen bankayı aradım kartı iptal ettirdim itirazımı ettim geçen pazartesi param iade edildi.yapı krediyi bu konuda taktir ettim.kartımın kopyalanma sebebide büyük ihtimalle hepsiburada diye düşünüyorum çünkü ağustos ayında alışveriş yapmıştım 2 sefer hepsiburadadan.herkese geçmiş olsun.

• Yarım saat önce igaranti kredi kartımdan 3 şüpheli işlem yapılmış. İkisi 3d li olarak yapılmış iki kere kod yollamış. Biri 3dsiz olmuş ve en yüksek rakam olanı 550 lira onaylanmış görünüyor. Açık provizyonda gözüküyor. Aradım iptal edemiyoruz onaylanmış diyor. Açık provizyon paranın hesaptan çekilmediği nokta değil mi dönemiçine düşmesini niye bekliyoruz? Yarın itiraz dilekçesi yollayacağım bakalım ne olacak? Googlestore kayıt etmiştim patlattılar sanırım. Geçen günlerde de hepsiburada ya kayıt ettirdigimin 1 saat sonrasında işlem yapılmıştı. Artık çok kolay sanırım. Hata birazda bende sanırım?

• bankalar iade ediyor sahte alışveriş tutarını ama bunun bir çaresini bulmaları lazım. kendi adıma söylemek gerekirse netten alışveriş hem pratik hemde hesaplı oluyordu ve kullanıyordum güvenilir sitelerde. ama artık sanal kart harici kullanmıyorum dün lcw den sipariş verdim sanal kart kullanmama rağmen yine de içimde bir acaba kaldı. geçmiş olsun tüm kart zedelere
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.