Şimdi Ara

Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
59
Favori
15.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hard diskteki fotoğrafı görelim bakalım anlarız csb mi değil mi.
  • Arkadaş dabbe cin çarpmasını yeni izlemiş herhalde kardeş o muskadan vs. annene hiç bahsetmedin mi ben oraları pek anlayamadım ?bi de şimdi buyuyu sana yapmışlar kardeş ben kaç defa gece aynaya bakıyorum hatta geceleri banyoya gittigim de uykum kaçmasın diye ışık yakmıyordum ve karanlıkta elimi yıkarken ozellıkle aynaya bakıyordum orada burada arkamda yaratık gorecek mıyım dıye ama yok yane
  • Aklıma gelen birşey daha var fakat bunu paylaşayımmı bilmiyorum etkilenenler oluyor. Bir ses dosyası ile ilgili ve bunu nasıl nereye yükleyeceğimi bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Valla beyler bu olaylarla ilgili bir sürü hikaye dinledim arkadaşınki de doğru olabilir yani hemen csb falan demeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan niye okuduysam,ben hep gecelerim. Şimdi tuvalete kalkamayacağım gece saatlerinde,bunu yazarken de tam karşımda ayna var
  • Bi tanede ben patlatıyım valla csb depiil.bundan baya Bi önce belki 10 sene ortaokula gidiyorum o zamanlar.tekirdagda oturuyoruz o zamanlar.bizimkiler düğüne gitti.beni komşuya tembihleyip gittler zaten Bi gece kalıp geri donucekldrdi.gece pc de takılıyorum büyük ihtimal nfs underground2 oynuyorum.banyodan Bi patlama sesi şofben e giden bı tıpa patlamış baya da tazikli aynaya vuruyo.öd möd kalmadı.komsuya gitttim hemen vanayı falan kapattık.ısın ilginç tarafı kaç sene kaldık o evde nasıl oldu da o geceyi buldu anlamadım.kim gevşetti o tıpayı?

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Bi tanede ben patlatıyım valla csb depiil.bundan baya Bi önce belki 10 sene ortaokula gidiyorum o zamanlar.tekirdagda oturuyoruz o zamanlar.bizimkiler düğüne gitti.beni komşuya tembihleyip gittler zaten Bi gece kalıp geri donucekldrdi.gece pc de takılıyorum büyük ihtimal nfs underground2 oynuyorum.banyodan Bi patlama sesi şofben e giden bı tıpa patlamış baya da tazikli aynaya vuruyo.öd möd kalmadı.komsuya gitttim hemen vanayı falan kapattık.ısın ilginç tarafı kaç sene kaldık o evde nasıl oldu da o geceyi buldu anlamadım.kim gevşetti o tıpayı?

Bunlar olabilen dogal seyler illa birinin mi cıakrması lazım tıpayp tıpa zamanla deforme olmus o sekılde patlamıs olabılır o da senın gunune denk gelmıstır.O gunden sonra o tarz bı olay yasamadıysan %99 tesaduftur
  • evde tekken başka birinin nefes alıyo gibi ses duyması bendede oluyor lan
  • Okumadım, mutluyum. . iyiki okumamısım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.

korktum , takip . Şu lucid rüyayı yapmak için herşeyimi veririm arkadaş . Rüya çok zor görüyorum görsemde rüyada olduğumu anlamam imkansız

Rüyalar kolay ve sık görülür ama hatırlanmaz. Gece yatarken B12 vitamini al yat ve de yastığının altına bir mıknatıs koy. Sonra bi bak bakalım rüya ne kadar gerçekçi

• Ses dosyasını bekliyoruz.Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: TipsizSap

Okumadım, mutluyum. . iyiki okumamısım :D

Bilmemek bazen en güzeli
  • Takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopster -- 4 Ağustos 2013; 13:49:51 >
  • Şu ses dosyasını yüklesen çok güzel olucak merak ettim şimdi başka birşey olmadımı birazdaha yazsan...

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Bi tanede ben patlatıyım valla csb depiil.bundan baya Bi önce belki 10 sene ortaokula gidiyorum o zamanlar.tekirdagda oturuyoruz o zamanlar.bizimkiler düğüne gitti.beni komşuya tembihleyip gittler zaten Bi gece kalıp geri donucekldrdi.gece pc de takılıyorum büyük ihtimal nfs underground2 oynuyorum.banyodan Bi patlama sesi şofben e giden bı tıpa patlamış baya da tazikli aynaya vuruyo.öd möd kalmadı.komsuya gitttim hemen vanayı falan kapattık.ısın ilginç tarafı kaç sene kaldık o evde nasıl oldu da o geceyi buldu anlamadım.kim gevşetti o tıpayı?

Bunlar olabilen dogal seyler illa birinin mi cıakrması lazım tıpayp tıpa zamanla deforme olmus o sekılde patlamıs olabılır o da senın gunune denk gelmıstır.O gunden sonra o tarz bı olay yasamadıysan %99 tesaduftur

Sonrasında bısı yaşamadım. Ama ne tesadüf.zaten öyle çok korku dolu bısı anlatmadım ama aradan 10 sene geçmiş oynadığım oyuna kadar hatırlıyorum.sagllam korkmuşum yanı.ayrıca patlatıp dırek aynaya vurması ılginc var bu aynalarda. Bişiler

• quote:

Orijinalden alıntı: KurotsuchiMayuri

quote:

Orijinalden alıntı: xBenzinn

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

ne kadar cin peri varsa hepsini tokatladım uzmanım nasıl tokatlayacağını sana anlatayım istersen 2.5 luk coca colayı alıyorsun içine kaya tuzu döküyorsun neden cola dersen cola illimünatinin baphomet için yaptığı içinde keçi kanı olan bir karışım tüm insanlara içiriyorlar ki tüm insanlık yoldan çıksın neden kaya tuzu dersen bu üç harfliler imanlı olanları bizden uzak dağda taşta yaşar ve onların enerjileri en çok kayadaki çinkoya geçer o yüzden kaya tuzuyla coca colayı karıştırıyorsun iyice çalkalıyorsun sonra 5 defa annenle etrafında döndükten sonra bir hafta o colayı havuza atıyorsun ama ucuna ağırlık bağlaman gerekli o ağırlık sayesinde suyun içinde dengede kalacak ve suyun diğer boyutla olan teması sayesinde psişik gücü bir nevi demlnecek. sonra bir hafta sonra o colanın havuzun içindeyken ağzını açıyorsun ki göreceksin havuz kıpkırmızı kan olacak o 2.5 lük kola sayesinde sonra sana özelden bir dua yollayacağım evin her odasında okuyacaksın işte onlar peşine takılacak ve havuza kadar gidiceksin havuza atlayacaksın bu dua sayesinde onlarda havuza atlayacak ve imanlı üç harflilerin coladaki pozitif gücü sayesinde yok olacaklar ya da tövbe edecekler. Sonra onlara aynen şunu söyleyeceksin

"niyemleg ahad rib nidig niritkis"

bu kabalist yahudlikte özel bir kelime kötü enerjiyi etrafından kovar

Yazını okudum ve gerçeklik payı var. kabalist yahudiliğin gizemli ve kötü güçleri olduğuna her zaman inandım. dediğin yöntem gerçekten işe yarayabilir. Bu olayları atlattım ben fakat yaşayan veya yaşayacak olan insanlara umarım iyi bir yöntem olur.
    o cümleyi tersten okudun mu?

• lan okudum 5 dk sonra elektrikler gitti ödüm koptu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBenzinn

quote:

Orijinalden alıntı: Voldermort

Hocam öncelikle geçmiş olsun bir doktora ve dinden iyi anlayan birine gitmenizi tavsiye ederim,bildiğimiz cin vakasıda denilebilir buna sorunlar yaşıyosun herşeyi anlat doktora şahsen ben inandım korktum..

Fotoğrafı bulabilirsen paylaş beklemedeyim

Ha bu arada bu yaptığın şeylerden pek hoşlanmayabilirler haberin olsun...(Yaşadıklarını bizimle paylaşman,fotoğrafları göstermen vs.)

Bunu umursamıyorum artık pek zaten bunu öğrettiler umursamamayı. aklımda daha var böyle birçok olay fakat bi kaç arkadaş rahatsız oldu yazmayacağım artık.

hocam sen yaz yükle etkilenenler izlemesin,dinlemesin

• Takip edelim bakalım.

• Astralin en büyük düşmanı korku. İcinizde acaba ne olacak, kötü şeyler olur mu düşüncesi olduğu anda yapamazsın. Ben senin tecrübenin yarısında bu kaygıları hissettim ve kendimi hazır hissetmediğim için olaydan uzaklaştım. Ama birgun hazır hissettigimde tekrar yapasım var.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.