Şimdi Ara

Başıma Gelen İlginç Olay! iPad ve iPhone içerir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone 8 Plus kullanıyorum, bir de 2013'ten kalma ekranı kırık çervesi yamuk bir iPad Mini'm var.

Bu iPad Mini her ne kadar hasarlı olsa da aylar öncesine kadar çalışıyordu. Bugün çıkarayım bir bakayım eğer çalışıyorsa ekranını felan değiştirir Netflix amaçlı kullanırım dedim ve çalıştırmaya çalıştım. Cihaz açılmadı, aylardır duruyor pili boşalmıştır dedim şarja taktım yaklaşık 30dk şarjda bekledim yine tepki vermedi. Her neyse, umudu kestim bıraktım kenara, yatmadan önce aldım şarj aletini telefona taktım ne göreyim, telefon şarj olmuyor. Hmm dedim kabloda hasar var demekki, 5dk sonra telefona takıp tekrar denedim bu sefer şarj etmeye başladı telefonu. Düzeldi o zaman iPad'e takayım dedim iPad yine tepki vermedi. Bu sefer komple umudu kestim kabloyu telefona taktım yine şarj etmiyor! Bunun sebebi nedir acaba?

Özet: Sağlam olan kablo hasarlı iPad'e takıp çıkarıldıktan sonra sağlam iPhone'u da şarj etmiyor. 5-10 dakika sonra düzeliyor kendiliğinden!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sarj girişinde sıkıntı var anakart değişcek onun yerine sen netflix box al tamiri baya pahaalı olacak çünkü
  • waswa91 W kullanıcısına yanıt
    Eğer sağlamsa ekran değişir kullanırım diye düşündüm olmuyorsa telefonla devam, yada PS üzerinden TV'den izleriz Netflix'i..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.