Şimdi Ara

başımın belası paypalllllllllllll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar önce silk alayım diye uğraşıyordum lanet olsun ki silk aldım şimdi ise acc ban yemesin diye endişeleniyorum...
    unverified üyelikten geçiş yapamıyorum. ekstreme gelen kodu yanlış girdiğim için verified üye olamadım bir türlü... başka bir kart cıkartmakla uğraşamam paypala tarzanca mail attımsa da tatmin edici bir cevap gelmedi.. en azından geldiyse de ingilizcem bu konuda yeterli değil. ama şunun meailini verecek arkadaş müteşekkür kalırım :) saçma bir ingilizceye benzer metin yollayıp derdimi anlatmaya çalışmıtım? anlatabildim mi? hayır! maymunumdan tiksindim yahu... ağız tadı ile bir oyun oynayamadık. 2 tane car vardı şimdi aynı hesapta biri nuker biri str archer... umarım banlanmam

gelen mail:

Hello my name is Cynthia, I will be happy to assist you with your question
    regarding adding your credit card to your PayPal account.

I regret the difficulty you have experienced in completing the Expanded Use
    Enrollment. If you cannot complete the Expanded Use Process online, no
    longer have the statement with the number, or if the number did not post to
    your statement, you can fax us information to complete the Expanded Use
    Process manually. If you have disabled your credit/debit card and have
    since located the Expanded User Number, please reply directly to this email
    with the four digit Expanded Use Number so that we can re-enable your card
    and assist you in completing the process online.

If you are faxing information to us in order to complete the process
    manually, please note the following:

· The faxed documents are sent to a secure fax server

· The only information that you need to show for your credit card is
    your name, your email address, your physical address and the last 4 digits
    of the credit card number

· Please make sure that the information is legible and matches what
    you have on your PayPal account

Below are detailed instructions to help you complete the process.

Please fax the required documents to 1-402-537-5750 (Note: This is a U.S.
    fax number):

1. Please include a cover page stating: Attention-Global Account
    Expanded Use Enrollment Process. On the same cover page, you will need to
    include your name and the email address registered to your PayPal account
    so we can identify the account.

2. A copy of a government issued photo identification listing your
    name.

3. A copy of the credit/debit card statement that shows at least the
    last 4-digits of the card, your name and your street address that matches
    the address registered in your PayPal account.

4. A copy of the front and back of the credit card.

It may take 7-10 business days to review the information that you have
    provided. We will contact you after we have reviewed your documentation.
    Please let me know if you need further assistance.

• o korku herkeste var
    Para çekilmişse sorun değil blocklanmazsın ama bir daha da silk alamazsın.
  • işin sinir yanı da o ya :) ben 4 defa silk aldım sanırım 100mlyon civarı bir harcama yaptım paypal aracılığı ile... car banlanırsa paramı yedirmem vallahi şikayet ederim bankaya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyah_inci -- 2 Mart 2007; 11:12:59 >
  • Hesabın blocklandıktan sonra bankaya şikayet etsen ne olacak
    ELine gecek olan belki 100 ytl olacak ama kaybettiğin emeğin oda parayla ölçülmez.

Paypala giriş yapabiliyorsan
    Ora account'a girip closed Account diye bir şey var ona tıklarsan hesabındaki maile bir bir link gelir o linke tıklayıp hesabını kapatabilirsin.
    Daha sonra da silk alışverişlerinde kayıt olmadan yaparsın alışverişini ben yaklaşık 1,5 yıldır öyle yapiyorum bir sorun cıkmıyor.
  • Nasıl yani KarYurekli ?

Acc yi kapattıktan sonrada işliyormu paypal account u ?

Açıcı bir bilgi verirsen sevinirim ?
  • şimdi emek falan meselesine pek girmeyeyim çünkü keyfi oynuyorum hırslarım yok.
    öyle aman aman bir emeğim de olmadı. vakit geçiriyoruz işte...
    lakin kalkıpta benim paramı alıp bir de üstüne carımı alacaklar? buna kızarım... şikayet sebebim bu olur.

herneyse kaydımı silersem sorun kalmaz mı yani? bundan emin misin? eğer birden fazla alışveriş yapıp kayıt silince banlanmıyorsak silerim tabi ki.. canıma minnet zaten hiç ısınamadım bu paypal zırvalığına...
    bu arada kayıtsız alışveriş yaptığımı zannederek kayıt olmuştum ben... yani kayıtsız alışveriş nasıl yapılır onu bilmiyorum?
    tekrarlıyorum eminsen sileceğm kaydımı? teşekkür ederim bu arada yardım etmeye çalıştığın için.
    aslınd tüm bunlara gerek kalmadan bana tekrar bir verified üye olma maili yollasalar yani eski kartımı kullanabileceğim şekilde ayarlasalar sorun kalmayacak.. gelde anlat bu ingilizceyle paypala... iki cümle kurup yollayamadım adamlara :) lütfen expndusmudur nedir o kodu tekrar girebileceğim bir link yollayın ve kartımın eski kaydını silin diyecektim yahu... olmuyor beceremedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyah_inci -- 2 Mart 2007; 11:30:57 >

• Evet eminim kaydını silersen o expanded falan filan ayarından kurtuluyorsunuz.
    Onu yapmadığınız sürece ve hesabınızı aktif olduğu süre içerisinde hiç bir alışveriş yapamazsınız taki hesabınızı kapatana kadar yada o zımbırtı numarayı girene kadar.
    Hesabınızı kapattıktan sonra rahat rahat alış veril yapabilirsiniz ki sizin diğer mesajınızıda yazdım kayıt olmayın diye boşu boşuna 1,95$ para veriyorsunuz diye bende ilk başlarda 3 kartı kayıt yapmak istedim ama başaramadım haliyle yaklaşık 8$ paypala gitti expanded yüzünden. hesabı kapatıp kayıtsız olarak alışverişimi yapiyorum.
  • son soru olarak kayıtsız alışverişi nasıl yapacağım onu bilmiyorum. farklı bir girişimi var? ilkinde o fikirle almıştım silki.. ama olmadı. bir de kayıtsız alışveriş varken neden kayıt olunuyor ki? bunun yararı zararı mı var?
  • Yararı bir kere kayıt oluyorsunuz daha sonra silk almak isterseniz kart numarasınızı adresini güvenlik numarısını sormuyor.
    Zararı her silk aldığınızda kart bilgilerinizi girmek zorundasınız
    Kayıtsız alışverişte silkroad sitesindeki hesabınıza giriş yapiyorsunuz item mall dan paypal sekmesine gelip payment'e tıklıyorsunuz zaten sizden kart bilgilerinizi soracak ordan direk olarak alıyorsunuz fakat silk alımı bittikten sonra size soruyor kayıt olun diye siz onu seçmiyorsunuz şu an hatırlamıyorum merchant falan bi tuş var ona tıklayıp alışverişi bitiriyorsunuz ve silkroad taki hesabınız açılıyor (çiçekle sizi karşılayan bir sayfa).
  • hımm anladım teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarYureKLi

Yararı bir kere kayıt oluyorsunuz daha sonra silk almak isterseniz kart numarasınızı adresini güvenlik numarısını sormuyor.
    Zararı her silk aldığınızda kart bilgilerinizi girmek zorundasınız
    Kayıtsız alışverişte silkroad sitesindeki hesabınıza giriş yapiyorsunuz item mall dan paypal sekmesine gelip payment'e tıklıyorsunuz zaten sizden kart bilgilerinizi soracak ordan direk olarak alıyorsunuz fakat silk alımı bittikten sonra size soruyor kayıt olun diye siz onu seçmiyorsunuz şu an hatırlamıyorum merchant falan bi tuş var ona tıklayıp alışverişi bitiriyorsunuz ve silkroad taki hesabınız açılıyor (çiçekle sizi karşılayan bir sayfa).

Dayı aynı şey işte bende öyle yaptım, ilk önce kayıt oldum SRO nunsitesinden sonra paypala tıklayıp hepsini yazdım bilgilerin en son olarakta, merchanta dön yazıyor, döndüm tmm almışım dedigin gibi bi içekli sayfa çıkıyor!!! ama ikinci bi silk alışımda, nedense aynı şey olmadı gene paypala tıkladım gene yazdım miktarı, ama direk bana yüklemedi silkleri, ilk olarak 1,95$ kesti sonra bilmemne tuşu vardı orda ona tıklayarak aldım... Senin dedigin buysa tmm anlaşılıyor ama sen harbiden kayıtsız derken neyi kast ediyorsun ? Bide dayı lar hepsini boş verin paypal dan alın kaydınızı silkler hazır hiç bir maruzatı yok. Güvenlik süper mesela gizli soru, mesela belli bir alışverişten sonra otomatik hesap kapanıyor ( Ama nekadar bilmiyorum :) ] yani güven sonsuz :)

• hesabı kapatmadığın için soruyor hesabı kapatırsan sormaz 1,95 expanded falan filan hesabını kapat
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarYureKLi

Evet eminim kaydını silersen o expanded falan filan ayarından kurtuluyorsunuz.
    Onu yapmadığınız sürece ve hesabınızı aktif olduğu süre içerisinde hiç bir alışveriş yapamazsınız taki hesabınızı kapatana kadar yada o zımbırtı numarayı girene kadar.
    Hesabınızı kapattıktan sonra rahat rahat alış veril yapabilirsiniz ki sizin diğer mesajınızıda yazdım kayıt olmayın diye boşu boşuna 1,95$ para veriyorsunuz diye bende ilk başlarda 3 kartı kayıt yapmak istedim ama başaramadım haliyle yaklaşık 8$ paypala gitti expanded yüzünden. hesabı kapatıp kayıtsız olarak alışverişimi yapiyorum.

paypalda bloke edilen acc lar donduruluyor , ne silinebiliyor , nede güncelleşebiliyor..yanlış bilgi vermeyelim
  • Blockalnmamış ki daha expanded numarası girilmesi bekleniyor. o durumdayken silinip kapatılabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.