Şimdi Ara

Başımız Sağolsun (Alex745alejandro/Ali Can Abimiz Vefat Etti) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
30.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk bmw sini satarken tanımıştım ali abimi, onun sayesinde bmw ye ısındım.
  • PomPom kullanıcısına yanıt
    Muavin olsaydı ne iyi olurdu deyince fenalık basıyor.
  • Ben hayatım boyunca bu kadar çok pozitif hayat dolu neşeli bir insan tanımadım, insanların sıkıntılarını kederlerini bilemeyiz fakat ali abi asla neşeli halinden vazgeçmezdi. Bu son izninde bir canlı yayın açtı ve ağlamıştı çok yürekli bir insandı mekanı cennet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uykuda yakalanmasa, müdahale edilebilse ve ilk krizi atlatabilse çok iyi olurdu. Kalp krizinde ilk atak en tehlikelisi.

Sigarayı bırakmanız için vesile olsun arkadaşlar. Ali Can incecik, sportif yapılı ve orta yaşlı daha önünde nice yıllar olabilirdi.
  • arabası 100 km de 25 litre yakmasına rağmen arabasını kullandırdığı insanlara "bas ulen yaksın anasını satıyım, bidaha mı gelecez dünyaya" derdi, ne kadar haklı olduğunu görüyoruz. biz çok yakmasın diye kuruş hesabı yapıyoruz, sanki sonsuza kadar yaşayacağız, yarın ölmeyeceğimiz ne malum? makenın cennet olsun güzel yürekli abim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

arabası 100 km de 25 litre yakmasına rağmen arabasını kullandırdığı insanlara "bas ulen yaksın anasını satıyım, bidaha mı gelecez dünyaya" derdi, ne kadar haklı olduğunu görüyoruz. biz çok yakmasın diye kuruş hesabı yapıyoruz, sanki sonsuza kadar yaşayacağız, yarın ölmeyeceğimiz ne malum? makenın cennet olsun güzel yürekli abim.

Konu dışına çıkmak istemem ama bir videosunda da "Türkiye'ye girmeden fulleyelim, Türkiye'de benzin ateş pahası" diyordu. Uzun zamandır takip ediyorum, aratmayın lütfen ama tekerin yüksek süratte patladığı "iyi ki run flat lastik varmış araçta yoksa halimi haraptı" dediği bir video veya o ara çektiği videolardan biriydi.

Türkiye'de "bas ulen yaksın anasını satayım" dedin mi ay sonu zeytin ekmeğe talim edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Uykuda yakalanmasa, müdahale edilebilse ve ilk krizi atlatabilse çok iyi olurdu. Kalp krizinde ilk atak en tehlikelisi.

Sigarayı bırakmanız için vesile olsun arkadaşlar. Ali Can incecik, sportif yapılı ve orta yaşlı daha önünde nice yıllar olabilirdi.

Sigarayı çok içerdi rahmetli söndürdükten sonra tekrar yakardı sigarada çok tetikledi

• Bukadar neşeli bir insanın bir anda aramizdan göçüp gitmesi hemde hiç umulmadık bir anda, gerçekten insanın eli ayağı kesiliyor hiçbir iş yapası gelmiyor hiçbirşeye sevinemiyor mutlu olamıyor.Ali abi gibi iyi insanlar bu hayatta var olmayacaksa, yaşamanın ne anlamı var...Çok üzüldüm, sanki aileden biri gibiydi şimdi insan yokluğunu hissediyor.Yeni video yüklese de o guzel muhabbetini dinlesek diye iç geçiriyorsun ama yok, hayat bitti.Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    Yakin zamanda sana da nasip olur umarim.

• arabaciadamlar noyan abinin instagramdan başsağlığı videosunu izlerken haberim oldu, dondum kaldım, şoka girdim. Bmw sini aldığı zaman youtube takipçilerine çektiği tanıtım videosunda döşe bak döşee diye son derece samimi sıcak kanlı haliyle izlerken tanımıştım alican abiyi. sonradan birçok videosunu izleyip sanki aileden biri gibi, bir abi gibi, bir kardeş gibi hissettirmişti. İyiler gerçekten önden gidiyor. Bir insan tanımadığı insanlarda bile muhabbet oluşturabiliyorsa o insan iyi insandır emin olun, o yüznde dualarınızı eksik etmeyin. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  • Allah Rahmet Eylesin Hayattaki Güzel İnsanlar Bir Anda Göçüp Gidiyor

• 2 yıl önce tesadüfen youtubeta denk geldi. Izlerken doğallığı, espirili kişiliği , samimiyeti, şivesi... okadar içtendi ki takip etmeye başladım ve 2 yıldır paylaştığı videoları ara ara izlerdim. Her izlediğimde de keyfim yoksa bile keyflenirdim.

Vefat ettiğini duyduğumda o kadar kötü oldum ki, sanki; allah göstermesin bir akrabamı kaybetmiş gibiydim...

Allah gani gani rahmet eylesin, EŞİNE , dostuna, akrabalarına sabır versin...

• Allah rahmet eylesin. Bir döşe bak döşe demesi vardı. Youtube da rasgele videoları denk geldi ordan izledim. Dürüst adam yapmacık değildi. Mekanı cennet olsun. Ruhu şad olsun

• haydaa komik keyifli bir adamdı yazık olmuş.. yalan dünya
  • Ben kendime hatıra olarak çekiyorum diyordun. Çekecek daha çok videon vardı Ali abi.
    Hatıraların bize kaldı.

Allah rahmet eylesin.

Seni çok seviyorum.
  • Üslübuyla çok farklı sevecen iyi insanı kaybettik hepimizin başı sağolsun Mekanı Cennet olsun
  • Allah rahmet eylesin.
  • Ben videolari kizima hatira kalsin diye yapiyorum derdi.Allah rahmet eylesin.

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

• Etkilendim... Ailemden biri göçmüş gibi...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.