Şimdi Ara

Başımız Sağolsun (Alex745alejandro/Ali Can Abimiz Vefat Etti) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
30.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah rahmet etsin yine de...
    Ölenin arkasından iyi şeyler söylemek lazım.
  • Dünyaya pozitif bakan insan sevgisi dolu bir abimizdi, mekanı cennet olsun, daha önce kalp krizi geçirmiş iyi, bileniniz var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcifci34 -- 6 Kasım 2017; 15:18:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

arabası 100 km de 25 litre yakmasına rağmen arabasını kullandırdığı insanlara "bas ulen yaksın anasını satıyım, bidaha mı gelecez dünyaya" derdi, ne kadar haklı olduğunu görüyoruz. biz çok yakmasın diye kuruş hesabı yapıyoruz, sanki sonsuza kadar yaşayacağız, yarın ölmeyeceğimiz ne malum? makenın cennet olsun güzel yürekli abim.

Konu dışına çıkmak istemem ama bir videosunda da "Türkiye'ye girmeden fulleyelim, Türkiye'de benzin ateş pahası" diyordu. Uzun zamandır takip ediyorum, aratmayın lütfen ama tekerin yüksek süratte patladığı "iyi ki run flat lastik varmış araçta yoksa halimi haraptı" dediği bir video veya o ara çektiği videolardan biriydi.

Türkiye'de "bas ulen yaksın anasını satayım" dedin mi ay sonu zeytin ekmeğe talim edilir.

Ali abimiz Türkiye'de benzin alacaksa Euro ile alacaktı. Almanyada 1 litre benzin 1,35 Euro. TL'ye çevirince 6 lira. Eğer bu hesapla gideceksek Türkiye'de 50 kuruş daha ucuz alacaktı benzini.

Ama mesele Türkiye şartlarına göre hesaplanacaksa bizdeki kazançla alınan yakıt aynı değil. Dolar fiyatıydı vergiydi derken değişiyor. 100 yıl önce musul kerkük bizde kalsaydı bugün belki böyle şartlar olmayacaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allahım Yarabbim böyle bir tesadüf olur mu ya? Adam son videosunu köyünde çekti. Yeminle adam sanki planlı bir şekilde vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. ÇAV BELLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeaHawk009

Allahım Yarabbim böyle bir tesadüf olur mu ya? Adam son videosunu köyünde çekti. Yeminle adam sanki planlı bir şekilde vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. ÇAV BELLA

beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar yıkasınlar demiş
  • Gerçek hayatta tanışmadım hiç buradaki herkes gibi videolarını severek izlerdim denk geldikçe.Allah rahmet eylesin hayatımda ilk defa tanımadığım televizyon,internetten gördüğüm bir insan için bu kadar çok üzüldüm.(Yaş 23 Kemal Sunal,Barış Manço dönemlerini hatırlamasamda ailem anlatıyor tüm herkes çok üzülmüştü bir kere bile görüşmeseler bile)Çevresine neşe saçan doğal samimi insanlar her zaman çok sevilir.Amacı video çekip para kazanmak değildi zaten durumu iyiydi kızıma hatıra kalsın diye yapıyorum demişti.Genç yaşta gittin be abim
  • İnsan üzülüyor vallahi videolarda gördüğümüz abimiz vefat ediyor başımız sağolsun Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin.

• Seveni çoktu, allah rahmet eylesin.
  • Şuan youtube'de takılan ve yüzlerce abone takip eden yüzde %80inin ilk abone olduğu kanaldır belki Ali abi'nin kanalı. Ben de onlardan biriyim. Youtube'de zaman zaman izlerdim videolar ama hiç bu kadar youtuber olayını bilen biri değildim. Ne zaman Ali abi'nin videolara denk geldim o zaman keşif ettim tüm siteyi. Yahu öküz oturmuş gibi üstüme yemin ederim. Çok üzüldüm ya olacak iş değil.
  • Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun , fani dünya
  • Allah rahmet eylesin Cidden çok üzüldüm Mekanı cennet olsun Ali Abimin

• Beyler bi inandırın beni yahu hala inanamıyorum. Videolarını görünce tüylerim diken gibi oluyor.

• FreudeAmFahren kullanıcısına yanıt
    Şu dünyada cevap verilemeyen tek soru..

• Şu vidyosunda hanımına şehadet getirmeyi öğretiyordu.
    Boku bokuna gitmesin diyordu.
    Hey gidi Ali abim...

• Güzel insan. Sen bizim mutluluk kaynağımızdın. Mekanın cennet olsun.

• nedense iyi insanlar erken gıdıyor ilk defa -izledim youtubeden videolarını gercekten cok ama cok iyi insan mış ne cok güldürdü videolarını izlerken

allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsuın...
  • Allah rahmet eylesin harbiden üzüldüm ya senelerdir arada açar izlerdim.

O arabanın içinde açıp dinlerken komik gelen şu müzik nasıl bir hüzünlü, anlamlı geldi şuan

• Vay be Aliço reyizde gitti Allah rahmet eylesin iyi adamdj güzel adamdı zaten ölürsem arkamdan böyle konuşulursa mutlu olurum demişti öylede oldu.

Otoparkta And varken gelmişti İstanbula hatta i30 u sürüdüyordu videoda ben ilk orda tanıtım Cuma günü akşam otobüsteyken instagramda gördüm şaka falan sandım meğer gerçekmiş.

• '' Eyy benim arkadaşlarim... Gidiyohhh lannnn gidiyohhhhh, Nerelere gidiyohhhhhhh.... ''

Zerree kadar bir hakkim varsa Eğer Sana HELAL OLSUN ALİCAN ABİİ..... Allah Tüm Günahlarini AFFETSİN, Mekanin CENNET OLSUN, Toprağin Bol olsun, ALLAHTA senden razi olsun AliCan abiii.... Çav Bellaaaa...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.