Şimdi Ara

Başımız Sağolsun (Alex745alejandro/Ali Can Abimiz Vefat Etti) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
30.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala inanamıyorum ölüm haberi gelmeden 5 saat önce gündüz yazdığı komik yazıya yorum yazıyordum. Sonra öldü dediler şaka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanımam, etmem. Görmüş, sohbet etmişliğim de yok. Ancak youtube üzerinden videolarına denk gelmiştim. Zaman içerisinde samimi ve hayat dolu biri olduğunu hissetmeye başladım. Eğlenmeyi seven birine benziyordu. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 5 Kasım 2017; 11:18:9 >
  • Gülerken izlediğimiz videoları artık hüzünlenerek izleyeceğiz.

Mekanın cennet olsun gönlü güzel insan.

Son görevimizi yerine getireceğiz. Hoşçakal 🖐

• Başımız sağolsun hala inanamıyorum.

• videolarına denk gelmiştim, Allah rahmet eylesin.
  • Ali Can abiyi ilk çıktığı zamanlarda takip etmeye başlamıştım ben de. Doğallığı ve samimiyetiyle içimizden biriydi. Bir ara karısına Türkçe öğretiyorum diye arapça bir şeyler söyletmişti. O sıra biraz soğumuştum. Ama sonradan düşününce abimiz böyle bunu bilinçli olarak yapmamıştır dedim. Geç tanıdık ama erken kaybettik. Başımız sağolsun, güzel insandı.

• bu kalp krizinin bi çaresi yok mu arkaDAŞLAR çok can almaya başladı bu meret.
  • Ne kadar iyi bir adamdı :) Allah razı olsun bir nebze bizi güldürdü moral verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan341

bu kalp krizinin bi çaresi yok mu arkaDAŞLAR çok can almaya başladı bu meret.

Mümkün olduğunca sağlıklı beslenip, sigara-alkol gibi şeylerden uzak durup üstüne de düzenli spor yapılırsa risk minimuma iner. Ama iş genetik ise daha dikkatli olmak ve düzenli kontrol lazım.

• Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak kanlı biriydi, ne desek boş Allah bilir.

• ilk youtube aboneliğimi yaptığım şahıstır.

vallahi çok üzüldüm orjinal youtuber dı. şimdikiler gibi para için video çeken yada bunu meslek haline getirmiş personel youtuber değildi....

Allah günahlarını affeyler inşallah, mekanının cennet olmasını diliyorum.

kuru kuru rahmet dilemek olmaz. tüm geçmişlerimizin ruhuna El Fatiha diyorum.
  • Üzüldüğüm zaman videolarını izler mutlu olurdum. Allah rahmet eğlesin.
  • Bir kez bile kanalıma abone olun dememiştir.

• kaptan341 K kullanıcısına yanıt
    Hocam kalp krizi gecirirken bulsalarmis,cok gecmese uzerinden sonucunda kurtulma olasiligi fazla oluyor aslinda.Ulkemizde de biliyorsunuzdur,yaslilar surekli gecirir kalp krizi,ama olenler artik bayagi az oluyor.Bu kalp hastaliklarinda cogu hastanin sigara gecmisi oluyor,onemli bir risk faktoru.Gunumuzun temel problemi ayni zamanda,icmeyen kalmadi herhalde su mereti,ilerde gorucekler tarzi bir tutumum da yok ama sadece kendileri de zarar gormuyor,cevresi de zarar goruyor sigara icenlerin.Ama su da var,piyasada olan belli basli meslekler var,sigara icmenin kesin olasilik oldugu gibi.Onlar da ne yapacak,mecbur sigara iciyorlar.Ali abinin meslegi de oyleydi.Allah rahmet eylesin cok cana yakin,harika bir insandi.Kafalardaki tirci insan profilini yeniden cizmis guzel kalpli bir insandi.

• Vaay be Ali Can abim... Youtube'a alıştıysam senin sayendedir. Hep bizi güldürdün, Allah senden razı olsun. Çok iyi insandın, mekanın cennet olsun. Napsah ki şimcıh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgunay -- 5 Kasım 2017; 14:54:45 >
  • facede falan videolarına denk geliyodum iyi hoş sempatik bi adamdı Allah rahmet eylesin

• Allah Rahmet eylesin kendi ailemden biri ölmüş gibi üzgünüm dünden beri videolarını takip ettiğim birisiydi canım sıkıldıkça açar keyiflenirdim neşesiyle enerjisiyle.Sevenlerinin başı sağolsun...
  • Abim benim,normalde onun tarzında video çekenlere önyargım vardı,sayesinde tüm önyargımı kırdım.Duyduğumda içime birşey otururcasına çöktüm,açar videolarını izlerdim çok samimiydi.Mekanın cennet olsun güzel insan,Allah rahmet eylesin.

• O kadar abonesi ve izlenmesi olmasına ragmen videolara reklam koymayan bir adamdı. Allah rahmet eylesin

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.