Şimdi Ara

Başımız Sağolsun (Alex745alejandro/Ali Can Abimiz Vefat Etti) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
30.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ölmeden 1 gün önce sebepsiz bir iç güdüyle Ali abinin kanalına girip videolarını izlemiştim içim neşelensin diye.. Ertesi gün akşam bu forumda bu konu başlığını gördüm.. Hadi ordan dedim kafa buluyorlar insanlarla utanmazlar dedim.. Ya da Ali abi cenaze tiyatrosu felan yaptı heralde diye düşündüm... Ama konuya girişim ve detayına bakışım beni acı habere yaklaştırmıştı.. ve bu acı habere yıkılarak ve şok olarak şahit oluyordum.. Dışarı parka çıktım hava almaya ve buna kendimi inandırmaya.. iyi güzel insanlar neden erken ölür diye isyan ettim.. ve bu yalan dünyaya gelişimden ve yaşayışımdan bir kez daha soğumuş oldum. Allah mekanını rahmetle cennet eylesin.. Sonsuza dek kalbimizde ve hatrımızdasın Ali abi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbi üzüldüm beee arada izlerdim ah ulan ahh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma beeeee kardesim sok oldum duyunca. Yillardan beri izliyoruz kenisini nese dolu hayat dolu yardimsever insandi...

Rabbim kabrini nur etsin mekani cennet olsun... :((

• İnternet aleminden tanıdığım en sağlam,en iyi kişilerdendi Ali abi.Videolarını öyle YouTube'a abone arttırmak için değil de günlük gibi ileride kendisine hatıra gibi olsun diye koyuyordu.Tırlar üzerine olan bilgisi olsun,BMW üzerine olan bilgisi ve ilgisi olsun kendimi en yakın bulduğum insanlardandı.Mekanı cennet olsun.Allah rahmet eylesin.

Bu arada kendi amcamda tır şoförü ve onu da tırın yanındayken anı bir kalp kriziyle saat 16.00 sıralarında kaybettik 25 ekimde.Alican abinin de aynı şekilde,aynı saatte vefat etmesi son 2 haftadır geçirdiğim ikinci şok oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 5 Kasım 2017; 1:8:13 >
  • Dün öğrendim çok üzüldüm, yukarıda arkadaşın dediği gibi hatıra olsun diye atıyordu hep videolarını kendine slayt yaptığı da oluyordu. Çok seviyordum adam gibi adamdı. Ah be AliCan abim lingo lingo şişeleri senin için sevdik. Bir ara dilimden düşmüyordu o şarkı. Ben seni hep onunla hatırlayacağım..

• Ulan tanımadığım birisi için bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi.
    Ne zaman canım sıkılsa vidyolarını izlerdim.
    Güleryüzlü sempatik bir abimizdi.
    Şu dünyanın ne kadar boş, yalan olduğunu bir kez daha hatırladım...
  • İçime birşey oturdu,resmen canımı yakıyor, tamam hepimiz bir gün öleceğiz de ölüm sana yakışmadı be abi.

• ADAM

Başımız Sağolsun (Alex745alejandro/Ali Can Abimiz Vefat Etti)

• İnternette videolarına denk geldiğim izlediğim,sevilen ve takip edilen bir abimizdi Gördüğüm ve anladığım kadarıyla cana yakın,doğal iyi bir insandı Bmw sever ve hayranı olan biri olarak videolarına denk gelme durumum olmuştu Üzüldüm gerçekten ne diyeyim Allah rahmet eylesin Allah sevenlerine,yakınlarına,tüm takipçilerine sabır versin Tüm sevenlerine ve ailesine başsağlığı dilerim.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum. Kalp krizi sigara içen içmeyen her yaştan son derece sağlıklı görünen insanları aniden götürüyor son yıllarda. Düzenli check up yapmalı en sağlıklı insan bile.

Bi de şu var niye hep iyi insanlar kötülere göre daha genç yaşta ölür ki? Allah rahmet eylesin. Üzüldüm gerçekten.

• Samsundan cenazeye katılmayı düşünen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Laat Dovahkiin

İnternet aleminden tanıdığım en sağlam,en iyi kişilerdendi Ali abi.Videolarını öyle YouTube'a abone arttırmak için değil de günlük gibi ileride kendisine hatıra gibi olsun diye koyuyordu.Tırlar üzerine olan bilgisi olsun,BMW üzerine olan bilgisi ve ilgisi olsun kendimi en yakın bulduğum insanlardandı.Mekanı cennet olsun.Allah rahmet eylesin.

Bu arada kendi amcamda tır şoförü ve onu da tırın yanındayken anı bir kalp kriziyle saat 16.00 sıralarında kaybettik 25 ekimde.Alican abinin de aynı şekilde,aynı saatte vefat etmesi son 2 haftadır geçirdiğim ikinci şok oldu.

uzun yol şoförlerinde kalp krizi geçirme riski daha fazla oluyor o nedenle uzun süre hareketsiz çalışan kişilerin düzenli olarak coraspin ayarında damar içi pıhtı oluşumunu önleyen bir ilaç kullanmaları kalp krizi veya inme riskini peyce düşürür.

Sevenlerinin başı sağolsun.

• Duyunca çok üzüldüm Allah taksiratını affetsin. Muhabbeti güzel, etrafına neşe saçan bir kişilikti.
  • Daf'lar ve 7 serileri öksüz kaldı. Allah rahmet eylesin, döte döt diyen şahsına munhasır türden bir insandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Sanmıyorum. Kalp krizi sigara içen içmeyen her yaştan son derece sağlıklı görünen insanları aniden götürüyor son yıllarda. Düzenli check up yapmalı en sağlıklı insan bile.

Bi de şu var niye hep iyi insanlar kötülere göre daha genç yaşta ölür ki? Allah rahmet eylesin. Üzüldüm gerçekten.

pDaha iyi işte.. güzel insanlar bu dünyanın pisliğinde ne yapacaklar
  • babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Sigara kalp krizini korukleyen bir olay. Bu adam su gibi sigara iciyordu yasi da genc baska sebep goremiyorum.

• Dun eksisozlukte basligini gordum. 10 civari videosunu izledim. Samimi ve eglenceli biriymis. Youtubedaki kendini cilalayan, hava basmaya calisan cins tiplerin yaninda bu abimiz pirlanta gibiymis.

• Allah rahmet eylesin çok severdim ali abiyi:(

• Ulan harbiden kimi sevdiysek gidiyor. Barkın Bayoğlu , Ali Can abimiz. Vay be.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Ali abiyi 3-5 aydır tanıyorum. Youtube da gezinirken sürekli önerilerde çıkıyordu. Ön yargı ile yaklaşıp açmıyorum bile videoları.

Hatta yahu bu youtube neden tırcı bir abinin videosunu sürekli öneriyor ne olabilir ki diye sinirleniyordum.

Bi ara artık sizin için öneriliyor kısmında yine ali abiyi görünce, of yeter deyip sinirle açtım videoyu

Ben hayatımda bu kadar içten bu kadar samimi ve eğlenceli bir insan görmedim.

Bir insan sırf muhabbet ederek kendini saatlerce nasıl izletebilir hayret ettim.

Bir videosu bitti diğerini açtım derken, youtube da ilk defa bir kanala abone oldum. Tırcı abilere sempati ile bakmami hatta onyargim dan dolayı utanmami sağlamıştır Ali can abi.

Mekanı cennet olsun. Bu yaşta ne kadar enerji dolu ne kadar sağlıklı diye imreniyordum kendisine. Ölümün ne zaman ve kime geleceği gerçekten belli olmuyor.

Bir videosunda benim ne malım ne mülküm ne biriymişim var, ölünce sigortam kızıma 50 bin dolar verecek gibi bir sözünü duymuştum. mala mülke değer vermeyen çok güzel bir insandı. Bu ölüm haberi beni çok üzdü.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.