Şimdi Ara

Başımız Sağolsun (Alex745alejandro/Ali Can Abimiz Vefat Etti) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
30.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duyduğum an gözlerimden dökülmeye başladı yaşlar çok severdim kendisi bu adamın videoları ile mutlu oluyordum biraz bu hayatta simdi ali abimde yok nasıl bir dünyada yaşıyoruz arkadaş allah kahretsin! Allah mekanını cennet etsin tahsilatını affetsin ali abimizi sevenler olarak bir duayı eksik görmeyelim kıymetli insana. Başımız sağolsun seni hiç bir zaman unutmayacağım güzel insan ali abim!
  • https://www.youtube.com/watch?v=VAGh_wCF2xU Buda benden tüm arkadaşlara :(
  • Instagram’da beni takip etmişti 1 yıl kadar önce. Nasıl sevmiştim çocuk gibi anlatamam. DM’den hal hatır sorar derdim oldukça yazardım hep cevap verirdi amaan sende derdi en sonunda. Mekanı cennet olsun.

• 4 sene önce falan tesadüfen bir videosuna denk gelmiştim . O gün bugündür takip ederdim. Fakirlere yardım ettik , su kuyusu yaptırdık ama daha tişört yapılacaktı :( .

Sevdiklerinizi üzmeyelim . 1dk sonra ne olacağını bilemeyiz. İlk başta troll falan sanmıştım :( 😭

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 4 Kasım 2017; 20:53:14 >

• Çekip gittin abim. Mekanın Cennet olsun .Geriye gözü yaşlı sevenlerin kaldı.
  • hayat dolu bir insandi.abonesi oldugum 3-5 kanaldan birisiydi.
    Uzuldum.

Acaba bizde mi boyle aniden gocup gidecegiz demeden duramiyor insan..Hicbirseyi yarina birakmamak lazim su fani dunyada..
  • mekanı cennet olsun çok seviyorduk abimizi
  • Koca yurekli gonlu bol bir abimizdi . Mekani cennet olsun.

Cok uzuldum cok sasirdim biraz kendine baksaydo keske illa ki sinyal vermistir kalp krizi

• Allah rahmet eylesin ali abimizi severdik çok şaşırdım son günlerde guzel insanları kaybediyoruz. Kopuk uçurtma yetim kaldı ailesine sabır diliyorum çok iyi ve sıcak kanlı bir insandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeto4129 -- 4 Kasım 2017; 22:37:6 >
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ama kurtulmuş bence bu dünyadan, dünya yaşamaya değecek kadar güzel bir yer değil

• Allah rahmet eylesin hepimizin yüzünde tebessüm oluştururdu videolarında
  • Başımız Sağolsun (Alex745alejandro/Ali Can Abimiz Vefat Etti)
  • ..tanımadığım halde çok üzüldüm..bütün forumlarda sözlüklerde herkes ondan bahsediyor..bi kaç videosunu izledim gerçekten çok iyi bir insanmış...o kadar üzüldüm ki ..ne diyim bilmiyorum...allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 4 Kasım 2017; 23:33:33 >
  • Ulan beee... Allah rahmet eylesin. Önce Altın Elbiseli Adam şimdi de Alejandro... Mekanın cennet olsun güzel kalpli adam. İçim kötü oldu gece gece.

• Iyi adamdi Allah rahmet eylesin....

• Bugün arkadaş kabak çekirdeği koydu önüme. Yerken Ali abi aklıma geldi. Şu videosunda kabak çekirdeği yaptırtmıştı, Almanya'ya götürüp yemek için. Götürdü belki ama yemeye ömrü vefa etmedi :( Mekanın Cennet olsun Ali abim.
    https://www.youtube.com/watch?v=4AwyJi10_24
  • 3 4 saattir videolarını izliyorum hala inanamıyorum ya şaka gibi.. abi film gibi videolar yap izleyelim derdim hep alın size film gibi video diye 1 saat lik video yüklerdi. ah ali abim..
  • Ağzı keşlinin avradi derdi. En sonda videolarını kapattığı gibi chaw bella dedi ve gitti. Allah günahlarını affetsin...

• Allah rahmet eylesin. Cok sicakkanli, canayakin bulurdum kendisini, cok uzuldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.