Şimdi Ara

Başımız Sağolsun (Alex745alejandro/Ali Can Abimiz Vefat Etti) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
30.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allah rahmet eylesin güzel neşeli bir insandı. şaka gibi ama 3 sene olmuş tam 3 seneden beridir takip ederdim. kazadan önce tıra çıkarken o goproyu sol direğin oraya koyup havuç kemirirken alamancı cigarası içerken ki zamanlardan bilirim. bulgar kapısında corba parası isteyen gümrükcülere, 70-80 le sollamada zorlandığı traktör zannettiği değişik aracı, yol kenarındaki pazarda durup bostan almasını, gene neresiydi hatırlamıyorum ama GAÇILIN LAN GANCIHLARRRĞĞ demesini ama en önemliside DÖŞHE BAĞHHH DÖŞEEEEEEEEEEĞĞĞ demesini çok özleyeceğiz.

kötü günler geçirdi. tır kazasından sonra uzun zaman toplayamadı kendini ama ne olursa olsun o pozitif bakışı hayata gülümsemesi hayatla dalga geçmesi hiç bir zaman eksik olmadı yüzünden. lls serdarla tanışıp bir şekilde gene yollara döndü ama eskisi kadar aktif değildi. llsserdar da youtube da tanıdı sanırım onu (tam emin değilim nasıl tanıştılar) her şeye rağmen pozitif sevgi dolu içinde kin öfke olmayan bir insandı.yaşına rağmen ki genç görünüşü, giyim tarzı, konuşması ve o enerjisi herşeye yetiyordu aslında. 2 kere yaptığı buluşmalara katılamadım kendi kendime seneye geldiğinde kesin gidip tanışacağım diyordum ama kısmet değilmiş. vakit geldi ve o meçhule giden gemiye binip ayrıldı bu limandan.

allaha emanet ol koca yürekli adam, mekanın cennet olsun. CHAW BELLA....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 4 Kasım 2017; 15:19:29 >

• Allah rahmet eylesin, üzüldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşının kaç olduğunu bilen var mı ?
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    68 doğumlu 49 yaşında

• quote:

Orijinalden alıntı: .onurözdemir.

68 doğumlu 49 yaşında

Düsüşündüğümden de gençmiş.
  • Napsahki müziklerini arşiv yapıp arabada dinliyordum .İnsanın moralini düzelten adamdı . Şu Kopuk uçurtmanın farlarını cilalarken gözünü bozduk şimdi Napsahki demisti . çok gülmüştüm o videosuna . Alican abim benim mekanın cennet olsun.

• Yaşam dolu, neşe dolu bir abimizdi severek izlerdim videolarını samimiyeti doğallığı ile sıkılmadan izletiyordu kendini Allah rahmet eylesin. Çok erken gittin be Ali abi. Videoların senden kalan son hatıralar
  • Candan bir abimizdi severek izliyordum takip ediyordum.

Ona bakınca bizi goruyordum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin. :'(

• Üzüldüm haberi görünce şok oldum çok erken oldu..
    Kendisine rahmet ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum.
  • cenazesi 07.11.2017 salı günü Öğle namazına müteakip, ürgüp/Nevşehir İbrahim Paşa Köyü Camiinde.

• Severek takip ediyordum. Haberi görünce şok oldum. Mekanı cennet olsun.

• İnsanın içini hüzün kaplıyor, tarifi zor bir ağırlık konuyor. Allah mekanını cennet etsin.

• Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Severek izliyorduk youtube da çok içten çok samimi bir insandı.
  • Allah rahmet eylesin, içimden hep ne neşeli gamsız adam yüz sene yaşar bu diye geçirirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

cenazesi 07.11.2017 salı günü Öğle namazına müteakip, ürgüp/Nevşehir İbrahim Paşa Köyü Camiinde.

Yakin bi yerde olsaydi giderdim. Ama malesef bulundugum yere cok uzak :(

• Allah rahmet eylesin severek izlerdim şok oldum çok samimi bir insandı

• Ah Alican abi yiktin bitirdin bizleri. Mekanın cennet olsun

• çok sevdiğim abimiz, başımız sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

cenazesi 07.11.2017 salı günü Öğle namazına müteakip, ürgüp/Nevşehir İbrahim Paşa Köyü Camiinde.

Yakin bi yerde olsaydi giderdim. Ama malesef bulundugum yere cok uzak :(

bende gitmek isterdim, ama maalesef bende çok uzaktayım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.