Şimdi Ara

Başımız Sağolsun (Alex745alejandro/Ali Can Abimiz Vefat Etti) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
30.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun.Duyunca sok oldum resmen,hala inanmak istemiyorum.Tryr geldiginde niye gitmedim ki yanina diyenkiziyorum kendime

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen inanasım gelmiyor kötü oldum nedense:(

• Gerçekten mizacını çok severdim , cidden çok üzüldüm o konuşma tarzı bile yeterdi yüzümdeki gülümsemeye:( Ne denir ki mekanı cennet olsun:(
  • Allah ailesine ve sevenlerine sabir versin, bi cok videosunu izlemistim hep guler yuzluydu biz onu temiz kalbiyle neseli haliyle hatirlayacagiz, Allah rahmet eylesin

• Sabah sabah bütün nesemi alan hayatı sorgulattiran olay

• Ben haberi duyduğumda gerçek olduğuna inanmak istemedim. Daha 49 yaşındaymış. Gerçekten çok üzücü. Hayat dolu, neşe dolu bir insandı, hepimizin abisiydi.

Allah rahmet eylesin, Mekanı Cennet Olsun İnşallah.

• Bende izlerdim arada

Bir gün hepimiz öleceğiz.

Ama öldükten sonra birilerinin arkasından

Forumlarda konu açılması en büyük mutluluk olsa gerek,

Zaten ölüm, ölene değil geride kalan için zordur.

Ailesi bu yazdıklarımı okur umarım. Tabiki ölene üzülüyoruz ama en iyisi yaşanan güzel günleri ve hatıraları yaşamaktır.

• sigara büyük etken de mesleğinin de etkisi epey var tır şoförlüğü gerçekten zor yorucu.

• bas lan bas

• Allah rahmet eylesin.

Eğlenceli ve güzel videoları vardı. Almanya'da yaşayan bir TIR şoförü olarak, aradaki farkları ve yaşam standartlarının ne derece uçurum olduğunu da gözler önüne sermişti.

Mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin..

• Geceden beri aklımda hala duygulanıyorum. Ben onu hiç görmeden bu kadar sevebilmişsem onun için bu kadar üzülüyorsam Allah yakınlarına, ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun.

• vay anasını be..., çok severdim ALLAH rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin. Barkın'dan sonra kötü oldu. Bu yıl gerçekten çok kötü geçti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basligi gorunce bende kriz geciriyodum nerdeyse. İnş şakadir dedim. Ama malesef gercekmis. cok uzuldum on numara insandi youtubedaki cogu videosunu tekrar tekrar izlemisligim vardir. Allah rahmet eylesin :(

• Mekanı Cennet olsun. Üzüldüm. Severdim abiyi hiç tanışmasamda...

• Köylümdü Allah rahmet eylesin

• 1 ay önce Nevşehir'e gelmişti. İlk başlarda şaşırmıştım, sonra şaşkınlığı atınca gittim hemen yanına eşi ve bir arkadaşı ile sohbet ediyorlardı. Müsaade isteyerek bir fotoğraf çekinmek istedim hemen o alışık olduğumuz kelimeleri ile beni karşıladı ve fotoğraf çekindik. Bir insan tanımadığı insana karşı bu kadar mı sıcak kanlı, bu kadar mı samimi olur 2-3 dk kadar sohbet ettik ve yanlarından ayrıldım. Ama o 2-3 dk sanki yıllardır tanıdığım bir abimle sohbet eder gibi geçmişti.

Allah Mekanını Cennet Etsin Alican Abi..
  • Geçen intihar eden youtuber'un takipçilerini eleştiriyordum "yolda görse tanımayacak bir adam için üzülüyorsunuz" diye bu sefer üzülen ben oldum.

Ali Can güler yüzlü hayat doluydu, tığ gibi adama yakışmadı bu erken ölüm.

Keşke sigara içmeseydi. Uzun saatler boyunca direksiyon başında hareketsiz durmak, üstüne bir de sigara aramızdan erken ayrılmasının sebebi olabilir.
  • Youtube da takip ettiğim videolarını hepsini kaçırmadan izlediğim ender adamlardandır.Hatta ilk abone olduğum kanaldı.Neredeyse tüm videolarını izlemişimdir bir kaç gündür bakmıyordum en son Türkiye ye geldiği videolarını izlemiştim.Kendisini hiç görmedim ama çok severdim o samimiyetini sıcak kanlılığını,neşe dolu bir insandı.Bugün popüler konuda ismini gördüm iş te olduğum için konuya giremedim sonradan dikkatli bir şekilde okuduğumda vefat etti yazısnı gördüm yemin ederim konuya girerken şakadır diye girdim inanamadım sonradan yorumları okudum facebook , ekşi gibi yerlere baktım gerçekmiş şok oldum gözümden yaş geldi beklenmedik şekilde gittin abi biz şimdi kimin videolarını izlicez kimin şarkılarını dinlicez nutkum tutuldu daha fazla yazamıyorum ALLAH RAHMET EYLESİN ALİCAN ABİM MEKANIN CENNET OLSUN YAKINLARININ TÜM TAKİPÇİLERİNİN BAŞI SAĞOLSUN.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.