Şimdi Ara

başımızda hoca yok farkındamısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu vitor denilen şovmen acilen gitmeli takım kaliteli kadroya sahip türkiyenin en kaliteli kadrosuna sahip zaten bu yüzden bireysel beceriler ile işi götürüyoruz.

ben böyle bi kadroyu vitora emanet etmezdim dünya çapında bi hoca alırdım derken haklıymış ali şen başkan.

ya şöyle bi kadro hamza yada şenolda olsa valla 20 paun farkla şampiyon yaparlar net söylüyorum.

• Türkiyenin en kaliteli kadrosu falan yok elimizde kendimizi kandırdık bugüne kadar.

Orta sahada birbirinin aynı özelliğe sahip 4 tane önliberomuz var hangisi oynarsa oynasın bişey farketmiyor pek,takıma katkıları sınırlı her şekilde rakipler orta sahayı elini kolunu sallaya sallaya geçiyor.

Defans desen zaten ne olduğu belli değil sezon başında defansın zayıf halkası kazma dediğmiz ba şu anda en iyi defans oyuncumuz,alves ve kadlec saatli bomba kjaer tam bir balon anadolu takımı stoperi.

Hücum hatta gerçekten kaliteli oyuncularımız var diego,nani,rvp,markoviç hatta fernandao yani geçen sene emenike görmüş insanlar olarak fernandao çöp diyemem.Ancak orta saha hücum hattına katkı vermediği için hücum hattının verimi şu anda alt seviyede onlarıda kullanamıyoruz adam akıllı.
  • Rıza Çalımbay gibi hoca varken sen git vitoru getir.

yahu nedir bu bizdeki türk hocaları küçük görme huyu anlamıyorum adamlık desen adam hoca desen hoca getir işte rıza çalımbayı ne macera arıyosun anlamıyorumki.
  • başımızda hoca mı yok?

yahu arkadaş tamam eleştirirsin anlarım ama ayıptır ya bu kadar da ileri gidilmez

bugüne kadar hiçbir hocaya pereira'ya yüklendiğiniz kadar yüklenmediniz,nedir bu adamla alıp veremediğiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Kimseye böyle kadro verilmedi de ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

başımızda hoca mı yok?

yahu arkadaş tamam eleştirirsin anlarım ama ayıptır ya bu kadar da ileri gidilmez

bugüne kadar hiçbir hocaya pereira'ya yüklendiğiniz kadar yüklenmediniz,nedir bu adamla alıp veremediğiniz?

Zamanında Aykut , Ismail derken çok eleştirdik. Ama ben hiçbir Fenerbahçe maçında bu kadar sıkılmamıştım. Kac maçtır ne bi taktik ne bi oyun düzeni var. Yaptığı değişiklikler desen evlere şenlik. Dün sahada yürüyen Ferdi yerine gidip Vp yi çıkartması. Nani - Diego değişikliği. Bunların hiçbir mantıklı açıklaması yok. Vitor Fenerbahçenin büyüklüğünün farkında değil. Korkak adamın teki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

Kimseye böyle kadro verilmedi de ondan

takım,ersun yanal'a avrupa da yarı final yapmış takıma emenike,alper,kadlec,alves transferleri yapılarak emanet edildi

aykut kocaman'ı zaten söylemeye gerek yok fenerbahçe tarihinin en çok para harcayan hocası

ersun hoca emenike'yi aldırdı 13'e,vitor ise 12,5'a persie ve nani'yi

16 ya sow'u satıp rvp nani ve marko'yu aldık,aslında mantık olarak bakarsak vitor diğer hocalar kadar para harcatmış oldu

yani transfer bilançosu aynı ve vitor'un kadrosu daha iyiyse bu vitor'un başarısıdır,ersun yanal bey 13'e emenike yi 8'e alperi 5'e kadleci aldıracağına bir sürü oyuncu alabilirdi,onun kendi tercihidir

• quote:

Orijinalden alıntı: auToeXec_

quote:

başımızda hoca mı yok?

Zamanında Aykut , Ismail derken çok eleştirdik. Ama ben hiçbir Fenerbahçe maçında bu kadar sıkılmamıştım. Kac maçtır ne bi taktik ne bi oyun düzeni var. Yaptığı değişiklikler desen evlere şenlik. Dün sahada yürüyen Ferdi yerine gidip Vp yi çıkartması. Nani - Diego değişikliği. Bunların hiçbir mantıklı açıklaması yok. Vitor Fenerbahçenin büyüklüğünün farkında değil. Korkak adamın teki.

yahu ajax ve gs maçları var önümüzde,nani rvp markovic gibi adamları neden riske atalım?yorulmasınlar bu 2 maça hazırlansınlar işte,ferdi'nin oyunda kalıp rvp nin,diego nun oyuna girip nani'nin çıkması doğru karar,bu adamlar bize daha büyük maçlarda lazım

hiç mi düşünmüyorsunuz ya rvp ve nani maç içinde sakatlansaydı?ssonnuçta kayseri trabzon gs karması bir takım,başında da fenerbahçe düşmanı dolunay var,dün amaçları volkanı attırmaktı ama başaramadılar aynısını nani'ye yapmayacaklarını nereden biliyorsunuz?

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Şaka yapıyorsun herhalde o transferleri Terraneo yaptı Vitor'un varsa alakası Porto'dan gelenlerdir.Nani-RvP-Markovic hepsi Terraneo'nun istekler üzerine seçtiği adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

Şaka yapıyorsun herhalde o transferleri Terraneo yaptı Vitor'un varsa alakası Porto'dan gelenlerdir.Nani-RvP-Markovic hepsi Terraneo'nun istekler üzerine seçtiği adamlar.

hocadan transfer raporu istenir,hoca da şu şu oyuncuyu istiyorum der,sportif direktör de alır bu kadar basit

şaka falan yapmıyorum,vitor da terraneo da profesyonel çalışan adamlar vitor'a sormadan oyuncu alacaklarını düşünüyor musun hiç?

ayrıca son yıllardaki en zor iş vitor'un,takım yepyeni ve beklenti çok büyük,aykut ismail ersun hepsi birbiriyle oynamaya alışmış hazır takımlara geldi,vitor ise yepyeni bir takım yaratıyor en az 1 sene kredisi olmalı,ancak bizim taraftar sabırsız

gs'ye yenilelim diyen içimizdeki irlandalılar mı dersin,aziz gitsin diyen mi dersin vs vs,fenerbahçe'nin ayağında bir pranga var ama bu vitor değil sabırsız fenerbahçe taraftarıdır

• Ersun'u getirmezler artık ben Rıza ya da Denizli'yi isterim en iyi alternatifler ikisi görünüyo
  • Hikmet karaman gelsin diyen gordum dün ben

• Geçen sene "haddimizi bilerek oynadık" diyebilen bir anadolu zihniyeti vardı td diye, daha kötüsü olamaz.

Ayrıca geçen sene bu haftada 16 puan almıştık, 2'de yenilgi vardı. Ersun'un zamanından da 2 puan gerideyiz, Bjk maçındaki hakem bu kadar yanlı olmasaydı Vitor 8. hafta itibari ile Ersun'u da geçmişti.

Hepimiz bu takımın iyi yerlere gelmesini istiyoruz ama bu kadar boş konuşmayın bir zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Geçen sene "haddimizi bilerek oynadık" diyebilen bir anadolu zihniyeti vardı td diye, daha kötüsü olamaz.

Ayrıca geçen sene bu haftada 16 puan almıştık, 2'de yenilgi vardı. Ersun'un zamanından da 2 puan gerideyiz, Bjk maçındaki hakem bu kadar yanlı olmasaydı Vitor 8. hafta itibari ile Ersun'u da geçmişti.

Hepimiz bu takımın iyi yerlere gelmesini istiyoruz ama bu kadar boş konuşmayın bir zahmet.

verdim artını dostum,son derece mantıklı bir yorumda bulunmuşsun

• quote:

başımızda hoca mı yok?

başımızda hoca yok farkındamısınız ?
  • Su ustteki malum sahisi alintilayip durmayin lutfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Su ustteki malum sahisi alintilayip durmayin lutfen.

bana verecek bi cevabın yoksa arkamdan konuşmayacaksın öyle madem söylediklerimde haksız olduğumu düşünüyorsun,yazımın neresi yanlış onu belirt de düzelteyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.