Şimdi Ara

..basına sansür.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: marophat

Peki başbakanın boykot çağrısı yapması şu anki durum için doğrumu?

Peki yalan haber sadece iktidar yanlısı kişiler için mi yapılıyor?

Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.Burda bunları tartışmak doğru olmaz daha fazla açmıycam ama istersen pmden devam edebilirsin.

bilgi en değerli unsurdur. gerçek bilgiye ulaşmak da en doğal haktır. aldığınız gazete size yalan bilgi veriyorsa bu durumda o gazeteyi bir daha almamak doğru bir davranış değil midir ?

şahsen ben, beni yanıltan, yalan bilgi veren gazeteye para vermek istemem ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wristcutter

Demekki doğanın bu zamana kadar sesinin çıkmamasının sebebi kanuni olarak elde edemeyeceklerini almış olması.Bu durumda yine ortada haksızlık var.

Doğan grubunu sevmem; ama başbakan bu gösterdiği tepkiyi nedense çalık grubuna göstermiyor...Onlar çok mu doğru sence?

bu konu tartışılabilir mesela ...

istediklerini elde etmesine yönelik örnek petrol ofisine gelen büyük miktardaki ceza büyük bir oranda azalmıştı mesela ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

quote:

Peki başbakanın boykot çağrısı yapması şu anki durum için doğrumu?

Peki yalan haber sadece iktidar yanlısı kişiler için mi yapılıyor?

Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.Burda bunları tartışmak doğru olmaz daha fazla açmıycam ama istersen pmden devam edebilirsin.

bilgi en değerli unsurdur. gerçek bilgiye ulaşmak da en doğal haktır. aldığınız gazete size yalan bilgi veriyorsa bu durumda o gazeteyi bir daha almamak doğru bir davranış değil midir ?

şahsen ben, beni yanıltan, yalan bilgi veren gazeteye para vermek istemem ...

Aynı şekilde ben yalan haberi sevmem.Belirttiğim gibi Doğan grubunuda medyasınıda sevmem.

Ancak yalan haber varsa bunun yaptırımları var.Dava açarsın.

Ancak güç sahibi bir insan muhalif sesleri susturmak için bu tür yöntemler izleyemez.Madem hakaret var ismini karalama var dava açılsın sonucunu görelim öyle konuşalım.

• hangi birine dava açacaksın ki ? var 5 tane gazete ... ödeyecekleri de 5- 10 000 YTL ... ama tahribatın haddi hesabı yok ... bu arada başbakan da en çok gazeteleri mahkemeye veren siyasidir sanırım ...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metalok

@Deep Impact, neyin doğru neyin yanlış olacağına vatandaş karar verebilir buna siyasilerin karar vermesi çok yanlıştır.

gazetelerin yalan haber yapmasını mazur görüyorsunuz yani ... gazeteler istedikleri iftiraları manşetten atacak, halk da bilgi kaynağı olarak gazeteyi alacak, yalan bilgiyi öğrenecek ve de karar verecek ...

ve de diyecek ki;

bu gazete yalan manşet atmış ...

bu durumda vatandaşın yalan bilgi veren bilgi kaynağını boykot etmesi en doğal hakkı değil midir ? ki gazeteye bir yaptırımı olsun ...

Bırakın bunları sivil toplum kuruluşları düzenlesin.
    Bir başbakan olarak sizin böyle bir yetkiyi kullanmanıza hakkınız olamaz!
    Bu vatandaşın özgür iradesine yapılmış bir müdahaledir.

Ayrıca ortada Alman makamlarının bu işin ucu Türkiye'de kanal7'de devam ediyor açıklamaları var!
    Yine Alman makamlarının "Almanya ile beraber eş zamanlı baskın taleplerinin" önemsenmemesi var!
    Yalan olan ne acaba?

• quote:

olunması gerekirken siz de tabii doğal muhalefet olarak karşı çıkıyorsunuz ...

gazeteler sürmanşetten iftira atacaklar, attıkları iftiralar için karşı tarafa söz hakkı vermeyecekler, iftiraları ortaya çıkınca da ne özür dileyecek ne de utanacaklar ... sanırım böyle bir basın istemezsiniz ... böyle bir basın istemiyorsanız iftira atanlara da bir yaptımınız olmalıdır. o da iftira atan gazeteleri almamaktır.

Başbakanın işi değildir bu. Halk isterse zaten yapar. Dünyanın çeşitli ülkelerinde de boykotlar olmuştur fakat üstten direk yönlendirmeli değil. Yargının işidir davayı çözmek. Türk savcılar açtı mı soruşturma inceleme oldu mu bu dernekle ilgili ? Ne kadar ciddiye alındı Almanyadaki uzantının türkiye yansıması. Türk yargısı da birşeyleri örnek almalıdır. Matbaada makbuz bastırıp bağış toplamakla bu iş yürümez ki. Dernekler kanunundaki açıklar belli. 20.000 makbuz bastırıp 15.000 ini yasal göstermek mümkündür. Devletin organları arasındaki işleyiş doğru olmazsa her türlü sahtecilik baş gösterir. Devletin organları doğru işlerse de ufak bir araştırmada dahi çözersin sahteciliği. Görüş ne olursa olsun insan varsa bir yerde mutlaka kendi lehine kullanır parayı İnsan ve para bir yerde varsa , kimse güvenilirlik konusunda o veya başka bir derneğin altına imza atmamalı. Dernekler, yardım kuruluşları bu bağlamda sıkı takip altında olmalı. Kamuoynunun bir kısmı gibi düşünmüyorum de ben. O görüşün bu kadar açıkca bir dernek ile para toplayıp seçm zamanı veya öncesinde dernek aracılığı ile kömür erzak dağıtacak kadar "saf" olduğunu sanmıyorum. Zaten göz önünde bir kuruluş. Başbakanın neden hiddetlendiğini de anlamıyorum. Yalan varsa gazetede, aslında hep vardı. Neden şimdi çığrınıyorsun ? Boykotu bilmem de benim zaten o gruba güvenim hiç yok. Neden de olsun ki ? Menfaat ayrımları neleri doğurdu birbirlerinin foyasını çıkarıyorlar ülkenin karanlığı gün yüzüne çıkıyor. Açıkla başbakan, Açıkla yazdır Aydın Doğan. Bende gülerek izleyeyim. Stand up gibi.

Bu konularda basından yana tutum da boş. Eğer başında istemiyorsan adamı unutma ki o basının partnin ilk ve ikinci seçimde iktidar olmasında basının payı büyük. Basın özgür değil baskı altında imiş. Baskı halinden çıkmaları için Başbakanın patronlarına yüklenmesi mi gerekiyordu. Yıllar önce şimdiki akp vekilinin yaptığı şeriat yandaşlığı laiklik karşıtlığı söylemleri bugün niye çıkarıyorsun günyüzüne. Neden daha önce uyuttun milleti. Ana haber bültenindeki "Mehmet Ali Birand (MAB) yorumluyor" kısmı haber aktarma mıdır ? Yoksa yönlendirme midir. Falanca televizyondaki İktidar yanlı haberler, haber midir yönlendirme midir ? Ne basını , ne sansürü , ne özgürlüğü. Özgürlük dedikleri iktidarlara gerektiğinde şantaj , özgürlük dedikleri iktidarları daima pohpohlama ise öyle özgürlüğe tüküreyim ben. (;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞA ÖZLEM -- 20 Eylül 2008; 13:32:00 >

• Sansür ya da boykot çağrısı insanları aptal yerine koymaktan öte birşey değildir. Benim bir aklım var ise ve cahil bir insan değilsem sahip olduğum aklı kullanarak bilgiyi tartma yetisine sahibim demektir. Burada ki tek gerekli malzeme kişinin bilgiye ulaşmayı amaçlarken tarafsız kimliğine bürünebilmesidir. Yani demek istediğim şudur; kişi, A kaynağından edinilen bir bilgiyi, birbirine tamanen zıt B, C, D vb kaynaklardan da takip ederek az çok doğruyu ya da yanlışı süzebilir. Kimse koyun değil ki (!) çobana ihtiyaç duysun..
  • Her türlü alicengizi medya gücünü kullanarak yapan, yaptıran bir iş adamının yayınlarının satılmasına herkesin karşı olması lazım. Satılmasına karşı olmak demek almamak demektir.
    Ben sıradan bir vatandaşım bunu söyleyebilirim ancak başbakan sıradan birisi değildir, bunu söyleyemez.

Bugün medya bangır bangır bağırıyor "başbakan muhalif sesleri susturmak istiyor" diye, ancak alın gazeteleri bir okuyun görün başbakanı susturmuşlar mı yoksa hiç konuşturmamışlar mı bir bakın kendiniz görün.
    Esas susturulan başbakandır, ben bunu görüyorum hergün. Söylediği, anlattığı onlarca konudan sadece başbakana olan savaşlarını devam ettirebilecekleri cümlelerini yayınlamışlar.
    Yahu bu başbakan hiç mi iyi birşey söylemedi? Hadi onu geçtim bundan başka hiçbirşey söylemedi mi??
    İnsaf...
    Bundan birkaç ay önce başbakanla iyi geçinmeleri gereken günlerde gazeteleri gülücükler saçıyordu.
    Şimdi ne oldu?
    Alın, okuyun, kendiniz görün. Felaket tellakı gibi, gazetelerden acı akıyor..

Kötü olayları daha kötü olarak anlatırsın, iyi olayları kötüymüş gibi gösterirsin, hiçbirşey yapamadıklarını da yayınlamazsın...
    Tarafsız medya dedikleri bu mu?!

Ne hükümetleri yıktı bu medya!

Unutanlar hatırlasın
    Bilmeyenler araştırsın

• Zaten halk kimin ne mal olduğunu bilio ama birazda kanunlarla iş yürümesi lazım iftira ve yalan haber mi var kardeşim o zaman ceza vereceksin ben örnek verim

kurtlar vadisi show dayken milliyet ne biçim dizi kırdılı vurdulu die eleştirirdi. Kv kanaldye geçince gazetede bi sonraki bölüm ne olacak heyecan dorukta tarzında haberler olmaya başladı. Onun dışında gazete ve net sitesinde verilen başlıklarla içeriklerin farklı olmasıda cabası sadece milliyet değil yada başbakanı desteklediğimden değil bu millet salak olduğundan da değil milleti kandırmaya teşebbüs etmektir bu gerçi kaç yıldır kandırılıo millet de artık umrumuzda olmuo, tamamen düzenlenmesi lazım bu ülkenin
  • Affınıza sığınırak söylüyorum. Tartışmanın genel bir tartışma olması rica edilmişken sürekli akp ve doğan grubu dile getirilmekte. Doğan grubu pis, akp ak şeklinde ! Tamam doğan grubu sahtekar olabilirde, basın özgürlüğü ve yalan haber üzerine dönen bu tartışmada neden yalnızca doğan grubu ?? Ak denileni (!) yağlayan, taraflı yalan haberler yapan yayın organı yok mu hiç !?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Criminal Origin -- 20 Eylül 2008; 14:59:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Criminal Origin

Sansür ya da boykot çağrısı insanları aptal yerine koymaktan öte birşey değildir. Benim bir aklım var ise ve cahil bir insan değilsem sahip olduğum aklı kullanarak bilgiyi tartma yetisine sahibim demektir. Burada ki tek gerekli malzeme kişinin bilgiye ulaşmayı amaçlarken tarafsız kimliğine bürünebilmesidir. Yani demek istediğim şudur; kişi, A kaynağından edinilen bir bilgiyi, birbirine tamanen zıt B, C, D vb kaynaklardan da takip ederek az çok doğruyu ya da yanlışı süzebilir. Kimse koyun değil ki (!) çobana ihtiyaç duysun..

Bizim çoban arayışımız devam ettiği sürece!TEK bir kişinin doğru ve yanlışına, bağlı kalmamız dışında bir durum söz konusu olamaz.İnandığımız ve oy verdiğimiz siyasi iktidara biat etmek ayrı dır!Gerekli olduğunda yanlışını göstermek ayrı!Önemli olan her bir olayı veya fikri kendi sujenizden geçirip,hiç bir merci veya ideolojiye bağlı kalmaksızın objektif bir şekilde değerlendirmenizdir.Bizim biat kültürümüz baskın olduğu için ne yazık ki!HAksızlığı görsekte!Sesimizi çıkarmamak daha doğru gibi geliyor!

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massaimassai -- 20 Eylül 2008; 14:59:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Criminal Origin

Affınıza sığınırak söylüyorum. Tartışmanın genel bir tartışma olması rica edilmişken sürekli akp ve doğan grubu dile getirilmekte. Doğan grubu pis, akp ak şeklinde ! Tamam doğan grubu sahtekar olabilirde, basın özgürlüğü ve yalan haber üzerine dönen bu tartışmada neden yalnızca doğan grubu ?? Ak denileni (!) yağlayan, taraflı yalan haberler yapan yayın organı yok mu hiç !?

Elbette, aynı şekilde yağlayan medyayı da dışlamak gerekir..
    İrili ufaklı birçok yalakalar olsa da bu yalaka gruplara verilecek en büyük örnek yine doğan grubudur aslında..
  • Ne yazık ki,Sonun başlangıcını hisseden ve telaşlanan Tüm iktidarlar İletişim özgürlüğü ile oynama isteğinde bulunurlar.Bundaki amaç tek sesli bir medya yaratıp emellerine ulaşmak için, dev aynasında kendilerine at gözlüğü takıp sansür veya boykot uygulamasına giderler.Bugün faşist-teokratik düzen arzusunda olup,bu özgürlükleri kısıtlayanlar yarın inançlarla da oynar.
    Diktatörlüğün yol haritası

-İnançlar üzerinden kitleleri uyuşturmak veya vatan millet sakarya edebiyatı yapmak
    -İnsan haklarını sözde sahiplenerek ona olan ihtiyacı gereksizleştirmek
    -İşler iyi gitmemeye başladığında Günah Keçisi Yaratmak
    -Yine haber kaynaklarının kontrol altına alınması ve sansür
    -Dini kullanarak devlet işlerinin dine uygun olduğu düşüncesi yaygınlaştırılır.
    -Kendi sermayesini yaratmak için devlet olanakları seferber edilir.
    -Maalesef örgütlü emekçilerin hakları rafa kaldırılarak köleliğe mahkum edilir.
    -Sanat faaliyetlerinin içine tükürülür.
    -Polis gücü abartılarak kullanılır
    - Yolsuzluk, yoksulluk ve Yardımlaşma suistimal edilir.
    - Bu gazete "iftira atıyor ,yalan haber yazıyor" söylemini geliştirerek vatandaşın tercihine ambargo koymak (Gerçek boykot olsa olsa budur.Gazeteye değil vatandaşa yapılandır.Böylece, bu demokrasi kahramanlarının iplikleri pazara çıkana kadar antidemokratik uygulama devam eder.)

Tarih böyle uygulamaları yapmaya çalışan ama sonu hiç te iyi bitmeyen iktidarlarla doludur.Bakınız.Hitler-Mussolini-Franko-Stalin-Salazar-Suarto-Pinochet vs...

Bu arada bölüm ile ilgili yöneticilerden sadece şikayet butonunu okumakla kalmayıp ,konuyu kapatma yerine varsa kuraldışı mesajların silinmesini ve sahiplerini uyarmalarını istiyorum. Daha sağlıklı -bölüm kurallarına uygun- tartışma isteniyorsa bu ayıklama zor da olsa yapılabilir.

• quote:

Şimdi hepsinden önce Türkiye'deki gazete okuma alışkanlığına bakmak lazım.

20 kişiden birine gazete düşüyor.Zaten az olan okuma oranını daha da mı düşürmeye çalışıyor Başbakan?

Bir diğeri basın özgürlüğüne dair.Yahu bu eleştiride değil.Dava sonuçlandı bir gerçek bir kesinlik var.Hala bunu örtmek için oraya buraya saldır.Diyecek birşey yok.

Diğer konuda Aydın Doğan medyasıyla ilgili.İktidar yanlısıyken şimdi niye döndüler merak konusu tabi.Ben Aydın elleyemez.Doğan medyasını sevmedim sevemedim ama bu onların haber yapma özgürlüğünü engelleyemez.

Bir diğer konuda neden Doğan grubu?

Yahu Deniz Feneri davasını birtek Doğan medyasımı yazdıkide Başbakan ikide bir bu medya grubuna yükleniyor?

Asıl sebep geçmiş yıllarda çok iyi olan Erdoğan-Doğan ilişkileri sırasında Doğan grubu kayırıldı bu bir gerçek.Ve Erdoğan bu sebeple Doğan'ın açıklarını biliyor ve saldırabileceği ilk nokta burası ve de Türkiye'deki en büyük medya grubu onun.

Burada Tayyip Erdoğan bir taşta 2 kuş vurmuş oluyor.Birincisi Aydın Doğan'ı sindiriyor bir yandanda diğer Akp muhalifi medyayı yok sayıyormuş gibi yaparak onlarıda halkın gözünde önemsiz kılmaya çalışıyor.

Ne kadar işe yaradı bilinmez.1 hafta sonra tirajlara bakmak lazım.

+1 Başbakanımız çok şerefli davranmaya başladı bu aralar tabi ben başbakandan saymıyorumn o başka

• Ülkenin başbakanını tehdit eden bir medya, 2 şapkası var mış, iş adamı şapkasıyla ricada ! bulunuyor. istedğini alamazsa, gazetecilik şapkasını takıp "basın özgürlüğü" arkasına sığınarak iktidara yüklenip köşeye sıkıştırarak hedefe ulaşma taktiği. Olmamış şeyleri olmuş gibi gösterip göz boyama, yalan, iftira, kendini hakim yerine koyup manşetten kişileri ve kurumları suçlu ilan edip hüküm verme, İnsan haysiyetini ve özel yaşamını hiçe sayma, ahlaksızlık, çıplaklık, her türlü rezilliğe teşvik ve destek. 11 ay islami değerleri alaya alıp küfür ettikten sonra , Ramazan'da Kur'an meali verme yüzsüzlüğü.

Hadi Başbakan'ı geçin , gerçekten haksız diyelim , tamam onu savunmayın , eyvallah. Peki Şu basını, şu gazete ve tv'leri nasıl savunuyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimnenasıl

Ne yazık ki,Sonun başlangıcını hisseden ve telaşlanan Tüm iktidarlar İletişim özgürlüğü ile oynama isteğinde bulunurlar.Bundaki amaç tek sesli bir medya yaratıp emellerine ulaşmak için, dev aynasında kendilerine at gözlüğü takıp sansür veya boykot uygulamasına giderler.Bugün faşist-teokratik düzen arzusunda olup,bu özgürlükleri kısıtlayanlar yarın inançlarla da oynar.
    Diktatörlüğün yol haritası

-İnançlar üzerinden kitleleri uyuşturmak veya vatan millet sakarya edebiyatı yapmak
    -İnsan haklarını sözde sahiplenerek ona olan ihtiyacı gereksizleştirmek
    -İşler iyi gitmemeye başladığında Günah Keçisi Yaratmak
    -Yine haber kaynaklarının kontrol altına alınması ve sansür
    -Dini kullanarak devlet işlerinin dine uygun olduğu düşüncesi yaygınlaştırılır.
    -Kendi sermayesini yaratmak için devlet olanakları seferber edilir.
    -Maalesef örgütlü emekçilerin hakları rafa kaldırılarak köleliğe mahkum edilir.
    -Sanat faaliyetlerinin içine tükürülür.
    -Polis gücü abartılarak kullanılır
    - Yolsuzluk, yoksulluk ve Yardımlaşma suistimal edilir.
    - Bu gazete "iftira atıyor ,yalan haber yazıyor" söylemini geliştirerek vatandaşın tercihine ambargo koymak (Gerçek boykot olsa olsa budur.Gazeteye değil vatandaşa yapılandır.Böylece, bu demokrasi kahramanlarının iplikleri pazara çıkana kadar antidemokratik uygulama devam eder.)

Tarih böyle uygulamaları yapmaya çalışan ama sonu hiç te iyi bitmeyen iktidarlarla doludur.Bakınız.Hitler-Mussolini-Franko-Stalin-Salazar-Suarto-Pinochet vs...

Bu arada bölüm ile ilgili yöneticilerden sadece şikayet butonunu okumakla kalmayıp ,konuyu kapatma yerine varsa kuraldışı mesajların silinmesini ve sahiplerini uyarmalarını istiyorum. Daha sağlıklı -bölüm kurallarına uygun- tartışma isteniyorsa bu ayıklama zor da olsa yapılabilir.

sevgili @kimnenasıl hem konunun gündemle alakası yok diyip ,hemde ısrarla konuyu oraya çekiyorsunuz... şu yazdıklarınızla boykot çağrısının ne alakası var. Şu yazdıklarınız bile tayyibi haklı çıkarıyor,tamamen onun okumayın dediği basından aldığın yalan yanlış bilgilere dayalı bir şey yazmışsın...
    orjinal bir söyleminiz yok...!

• quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST

Ülkenin başbakanını tehdit eden bir medya, 2 şapkası var mış, iş adamı şapkasıyla ricada ! bulunuyor. istedğini alamazsa, gazetecilik şapkasını takıp "basın özgürlüğü" arkasına sığınarak iktidara yüklenip köşeye sıkıştırarak hedefe ulaşma taktiği. Olmamış şeyleri olmuş gibi gösterip göz boyama, yalan, iftira, kendini hakim yerine koyup manşetten kişileri ve kurumları suçlu ilan edip hüküm verme, İnsan haysiyetini ve özel yaşamını hiçe sayma, ahlaksızlık, çıplaklık, her türlü rezilliğe teşvik ve destek. 11 ay islami değerleri alaya alıp küfür ettikten sonra , Ramazan'da Kur'an meali verme yüzsüzlüğü.

Hadi Başbakan'ı geçin , gerçekten haksız diyelim , tamam onu savunmayın , eyvallah. Peki Şu basını, şu gazete ve tv'leri nasıl savunuyorsunuz.

Kardeş bunların yaptığı zaten aynı şeyler. İki tarafta ahlaksız!
    Körler sağırlar birbirini ağırlar modeli ...
    Çıkar çatışmasına dönüştü işte.
    Bir de başbakan diyor ki bundan sonra göz yummayacağız. Eskiden yumduğun gözlerin hesabını nasıl vereceksin? (PO nin vergi borçları vs... ve daha nicesi)
    Ama evine 3 kuruş para götürmeye çalışan esnafın kapısına icra memurunla dikilirsin değil mi vergisini ödeyemeyince ?

• ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Impact -- 20 Eylül 2008; 20:45:48 >
  • quote:

özgür basın ... karasal yayın hakkını alamayınca manşetten iftiralar ...

Söz konusu olan kendi camiasından dinci şirketler oluna iş değişiyor tabi. Yaz Aydın Doğan yaz. Yaz ki bilinsin gerçekler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST

Ülkenin başbakanını tehdit eden bir medya, 2 şapkası var mış, iş adamı şapkasıyla ricada ! bulunuyor. istedğini alamazsa, gazetecilik şapkasını takıp "basın özgürlüğü" arkasına sığınarak iktidara yüklenip köşeye sıkıştırarak hedefe ulaşma taktiği. Olmamış şeyleri olmuş gibi gösterip göz boyama, yalan, iftira, kendini hakim yerine koyup manşetten kişileri ve kurumları suçlu ilan edip hüküm verme, İnsan haysiyetini ve özel yaşamını hiçe sayma, ahlaksızlık, çıplaklık, her türlü rezilliğe teşvik ve destek. 11 ay islami değerleri alaya alıp küfür ettikten sonra , Ramazan'da Kur'an meali verme yüzsüzlüğü.

Kardeş bunların yaptığı zaten aynı şeyler. İki tarafta ahlaksız!
    Körler sağırlar birbirini ağırlar modeli ...
    Çıkar çatışmasına dönüştü işte.
    Bir de başbakan diyor ki bundan sonra göz yummayacağız. Eskiden yumduğun gözlerin hesabını nasıl vereceksin? (PO nin vergi borçları vs... ve daha nicesi)
    Ama evine 3 kuruş para götürmeye çalışan esnafın kapısına icra memurunla dikilirsin değil mi vergisini ödeyemeyince ?

Çıkar çatışması fikrine katılmıyorum ama , PO nin vergi borçları vs meselesinde çok ağır ve toleranslı davranıldığı konusunda haklısın..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.