Bildirim
Basınçlı hava spreyi nereden alınır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
genellikle elektronik malzemeleri satan yerlerde bulunur. ankarada konya sokakta yıldırım elektronikte var -
Anladım, ama ben istanbuldayim
istanbul'da nerde alabilirim bilen var mı arkadaşlar? -
bitmis bir deodorant kutusuna kompresor ile tekrar hava ile doldur en ekonomik cozum bu tabi kompresor bulabiliyorsan. -
iyice bittiğinden emin ol önce
eğer azıcık bile deodorant kaldıysa yakarsın kartını -
Yazıcıoğlunda kompresör buldum miller 50 USD...
sanırım alıyorum... -
al güle güle kullan -
çok paraymış be... -
oto yedek parcac?larda ya da h?davatc?larda daha ucuza bulunmaz m? kompresor? -
aman haa kompresör işi herzaman için bilgisayarlarda sakattır. kullanabileceğiniz en güvenli araç hava spreyleridir. sonra anakartın yarısı kompresör basıncından ucarsa yazılmadı demeyin [arindr] -
buradan temin edebilirsin.http://www.teknoreyonum.com/velle-toz-alici-basincli-hava-spreyi-400ml-urun8449.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mn_kalkann -- 30 Haziran 2012; 10:21:46 > -
vay anasını ne hort ama -
-
quote:
Orijinalden alıntı: `Gonzalez´
vay anasını ne hort ama
-
bu adamlar şimdi neler yapıyor ne kadar yaşlandılar falan hayatları ne kadar değişti -
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
bu adamlar şimdi neler yapıyor ne kadar yaşlandılar falan hayatları ne kadar değişti
insan düşünmeden edemiyor -
vay be 9 senede neler değişti insanın pm atıp sorası geliyo -
quote:
Orijinalden alıntı: Venceremos!
vay be 9 senede neler değişti insanın pm atıp sorası geliyo
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X