Şimdi Ara

Başında Folikülit (kıl kökü iltihabı) olanlar - YAĞ Kaynaklı -Güncel (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.715
Cevap
58
Favori
490.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam merhaba 2017 de folliculitis decalvans la alakali bir paylaşiminizi ve ikii tane ilacla ilgili önerinizi gördüm 7 8 yıldam beri bende muzdaribim bu dertten 6 aydir roaccutane tedavisine
    Başladim ve cok agir geciyor resmen şavaşiyprum ilacla günlük 40 mg aliyorum 20+20 70 yaşimda hayatindan ümidini kesmiş amcalara döndüm sifir enerji ve bitkinlik Pek bir ilerleme yok gibi Sizinki Şuan nasil geçirdimi dediginiz ilaclar tamamen Cok Merakediyorum Cevap verirseniz cok sevinirim İyi günler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lavnerbros L kullanıcısına yanıt
    Hocam Doktor arkadaşimizin dedigi ilaclari kullandinizmi faydasini gördünüzmü şimdi durum ne acaba cok merakediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wander_ kullanıcısına yanıt
    Cildi kurutan şeyi saça sürmek büyük hata olur. Saç derisini kurutursa kaşıntı ve kepek yapar. Hatta daha da ileri giderse seboreik dermatit başlar. Aşırı kuru saç da çok dökülür. Ayrıca saç kuruyunca yağa ihtiyacı olduğu için daha fazla yağ üretmeye başlar. Ürünü kullanmayı bıraktıktan sonra aşırı yağlanma sorunu ortaya çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poyraz2707 P kullanıcısına yanıt
    O ilacı ve diğerlerini lise zamanlarında çok kullandım. Etkili ama kalıcı çözüm vermiyor. Aşırı kuru dudaklar da en büyük yan etkisi. Bence kullanmayı bırak boşuna sağlığına ve cebine zarar verme seni bu hastalıktan tamamen kurtarmayacak sonuçta.

• NIZORAL SAMPUAN KULLANIN .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertansahin1989 -- 30 Mayıs 2020; 2:27:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ertansahin1989

NIZORAL SAMPUAN KULLANIN .

Hocam biskuvilerin içinde baharat var mı ?
    Ben baktım göremedim içindekiler kısmında

• reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Bu sampuan I kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertansahin1989 -- 30 Mayıs 2020; 2:26:4 >
  • Hacamat yaptırıp fayda gören var mı

• reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Yapmadım yapanı da görmedim ama pis kanı aldırmak iyi gelebilir. Mesela ben masaj yapıyorum çok iyi geliyor. Masajla kan dolaşımını hızlandırmak iltihaba iyi geliyorsa demek ki bu durumun kan ile bir ilişkisi olabilir. Hastalığa sebep olan şey kan ile birlikte vücuttan atılabilir. Bu şey saçın köküne yerleşiyor ve hep orada tekrarlıyor. Sürekli yer değiştirmiyor genelde hep aynı yerde. O yüzden bulunduğu bölgelere hacamat yaparak o şeyi de atmak mümkün olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoooooL

Yapmadım yapanı da görmedim ama pis kanı aldırmak iyi gelebilir. Mesela ben masaj yapıyorum çok iyi geliyor. Masajla kan dolaşımını hızlandırmak iltihaba iyi geliyorsa demek ki bu durumun kan ile bir ilişkisi olabilir. Hastalığa sebep olan şey kan ile birlikte vücuttan atılabilir. Bu şey saçın köküne yerleşiyor ve hep orada tekrarlıyor. Sürekli yer değiştirmiyor genelde hep aynı yerde. O yüzden bulunduğu bölgelere hacamat yaparak o şeyi de atmak mümkün olabilir.
    Bu konu başlığında geçmiş mesajlarda hacamat yaptırıp fayda görenler olmuş bende yaptırmayı düşünüyorum bakalım fayda görürsem yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr..White

Asit Salisilik 2.5 gr
    Huile De Cade 2.5 gr
    Huile De olive 95 gr

Karışım bunlardan oluşuyor. Her eczacı karışım hazırlıyor mu bilmiyorum ama eğer hazırlıyorsa bunu da hazırlar. Zaten içindeki ürünlerin Türkçesine bakarsanız zeytin yağı, ardıç yağı gibi yağlar olduğunu görürsünüz. Son kısımda Itraspor diye bir ilacın ismi yazıyor sanırsam ama ben ilaç kullanmadım. Sadece karışım ve içinde selenium sülfide bulunan şampuan kullandım
    hiç ümidim yoktu ama 5 yıldır çektiğim bu yaralardan bu formül sayesinde kurtuldum. 2 gün ilaçsız duramayan saç derimde 1.5 aydır yara, iltihaplı sivilce yok. şu şampuanı 2 günde bir kullanıyorum yani bir normal bir bu şampuan. burada paylaşan arkadaşa teşekkürler, donanımhaberde gördüğüm en yararlı yorumdu

• Jacobıan kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi üzmek istemem ama bende 3 aydır kullanıyorum. İlk bir ay bir buçuk ay kadar sizinle aynı görüşteydim.%10 %20 lere kadar inmişti seviyesi rahatsızlığın. Ama sonraları hastalık bu şampuana da bağışıklık geliştirdi sanırım. Eskisi kadar çok olmasa da yine rahatsız edici seviyede çıkıyor saç diplerimde bu sivilcelerden ki ben her gün yıkıyorum bu şampuanla. Yani zaman geçtikçe bu şampuanın içindeki selenyum sülfitte pek etki etmemeye başlıyor. Umarım sizde de aynı süreç olmaz, kurtulmuşken böyle devam edersiniz..

Bu arada ben karışım kısmını yapmadım sadece şampuanı kullanıyorum düzenli. Karışımın da etkisi olduğunu düşünüyor musunuz? Öyle ise nasıl hazırladınız ya da hazırlattınız paylaşabilir misiniz bizlerle? Mevcut pandemi durumundan dolayı yakın çevremdeki eczanelerin pek yağlarla karışım hazırlamak için uğraşacağını sanmıyorum. Tarif edebilirseniz neler alıp karıştırıp kullandığınızı denemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 31 Mayıs 2020; 17:19:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

Hocam sizi üzmek istemem ama bende 3 aydır kullanıyorum. İlk bir ay bir buçuk ay kadar sizinle aynı görüşteydim.%10 %20 lere kadar inmişti seviyesi rahatsızlığın. Ama sonraları hastalık bu şampuana da bağışıklık geliştirdi sanırım. Eskisi kadar çok olmasa da yine rahatsız edici seviyede çıkıyor saç diplerimde bu sivilcelerden ki ben her gün yıkıyorum bu şampuanla. Yani zaman geçtikçe bu şampuanın içindeki selenyum sülfitte pek etki etmemeye başlıyor. Umarım sizde de aynı süreç olmaz, kurtulmuşken böyle devam edersiniz..

Bu arada ben karışım kısmını yapmadım sadece şampuanı kullanıyorum düzenli. Karışımın da etkisi olduğunu düşünüyor musunuz? Öyle ise nasıl hazırladınız ya da hazırlattınız paylaşabilir misiniz bizlerle? Mevcut pandemi durumundan dolayı yakın çevremdeki eczanelerin pek yağlarla karışım hazırlamak için uğraşacağını sanmıyorum. Tarif edebilirseniz neler alıp karıştırıp kullandığınızı denemek isterim.
    eczacıya hazırlattım, bitene kadar kullandım. 15 gün felan. hocam o dediğiniz bağışıklık olayını ben de hissediyorum ama bu kadar uzun sürdüğüne şahit olmadım. kükürtlü şampuanlar, değişik sabunlar vs max 2-3 gün işe yaradı. 1,5 aydır tertemiz saç derim.
    edit: yağ karışımını sürdükten sonra 2-3 saat beklettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 31 Mayıs 2020; 20:15:58 >

• Jacobıan kullanıcısına yanıt
    Bunlardan biri zaten zeytin yağı. Diğer ikisi evde bulunmayan yağlar. Bir şansımı deneyeyim eczaneye gidip ilk fırsatta.
  • Önceden yazmıştım dettol kullanmaya başladım diye. Yaklaşık bir aydan fazla oldu fakat yine çıkmaya başladı kafamda sivilceler.Bende şeker ve süt içeren ne varsa bıraktım bir haftadır.sadece balık ve sebzeli şeyler yiyorum. Bu hastalık önceden ilaç kullandığımda bu kadar hızlı tekrarlamıyordu kendini. Bir kaç ay sonra çıkamaya başlıyordu sivilceler fakat bu 1 aya ve daha az bir süreye indi.Sanki hastalık ne kullansam onda bağışıklık kazanıyor gibi. Bu ayın 6'sına randevu aldım başka bir doktordan. Gideceğim doktora krem ve tedradox kullandığımı fakat çare olmadığını söyleyeceğim.Ağır bir hap yöntemi olduğunu okumuştum bu konu başlığı altında. Onu denemek istiyorum çünkü hafiften hafiften ne kullansam yine çıkıyor.
  • Arkadaşlar bu mesajı yazmak için üyelik açtım yıllardır bu hastalıktan muzdaribim antibiyotikler şampuanlar kremler ısırgan otu enginar kürü çoğu şeyi denedim kalıcı çözüm bulamadım 1 aydır süt ürünleri ve baharatı tamamen kestim başım şu an tertemiz ben bu şekilde çözümünü buldum siz de her türlü tedaviyi deneyip sonuç alamadıysanız bi deneyin derim.

• Süt baharat vb şeyler hikaye bu hastalığın besinlerle hiç alakası yok. Ben bolca yoğurt ve kefir tüketiyorum yemeklere de bol bol çeşit çeşit baharatlar atıyorum ayrıca ekmeğe ve kolaya da tekrar başladım ama rahatım.

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 11 Kasım 2020; 23:19:9 >
  • Yukarıdaki karışımı eczaneden hazirlattim. 2 saatte hazırladılar 35 lira tuttu. 2 gün önce başımın yaklaşık üçte ikisindeki iltihapli sivilceler patlamıştı. Başım kurumuş irinle kaplıydı. Karışımı sürdüm 3 saat kadar beklettim, başim yumuşacık oldu. Kafa derindeki bütün iltihaplar çözünmüş, yıkayınca hepsi gitti, tertemiz oldu. Yağlardan ötürü de basim pamuk gibi kaşinmıyor.

Normalde bu kurumuş irinleri sökmeye calisirken kanıyor canım baya yanıyordu çok rahat söküldü. İlk gün intibai çok faydalı olacağı yönünde. Şampuanı daha almamıştım,evde bioxsin vardı onunla yıkadım. Gün gün sonuçları paylaşırım. Herkese faydalı olur inşaallah

• ysaritemur44 merakla bekliyoruz.
    Bu arada Dettol alıp kullandım. Hayatımda bu kadar acı çektiğim bir hafta hatırlamıyorum. Bütün kafamda çıktı Sivilceler. O kadar övülünce heveslendim idare etsin diye ama sanırım bana yaramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deViant -- 8 Haziran 2020; 12:32:22 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.