Şimdi Ara

Başından Geçen Hikayeni Yaz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes Knight la ilgili komik anılarını basından gecen ilgin olayları yazsın

hep beraber gülüp egnelelim

Kurallar

1-) Her Mesajda Mutalaka bir Hikaye Olmalıdır

2-) Birinin Hikayesine Yorum Yapılıcak Olursa Orn benimkine ;

@::bLaCk_PearL::

gercekten güzel

şeklinde yazalım ki alıntılarla kirlilik olmasın

3-) Lütfen Kurallarına Göre Gidelim ki Karmaşa olmasın

Benim Anım ;

Oyuna ilk başladığım zaman town a gitmek için bulcan a dalıp öldüğümü hatırlıyorum

• güzel ama aklıma hikaye gelmedi düşünem yazarım
  • Ben ilk başladığımda potun ne olduğunu ve nerede satıldığını bilmiyodum ilk verilen 10 tane pot bitince dünyadan habersiz potsuz lwl 17 ye kadar yata kalka kasdığımı bilirim
  • sene bindokuzyüzçiftsıfır lufersonu elmoradlar basiyi arkayı veren kurtuliy çocuklarmiz bize baba demiyi ama olsuun karuslar sağolsun işte hikaye
  • ilk başladığımda 5-6 saatte anca 15 lwl yapabilmiştim canımın dolması için oturuyorudum daha çok wrur die kayarak wuruordum wariordum
  • ßaşimdan qecen olay deqil ama biyerde qörmüştüm aklimda kaldi onu söyleyim..

$imdi bi tane adam moradondaki suya düşmüş town cekmeyi felan bilmiyor.Adama pm atiyo diyo ben suya düştüm cikamiyorum nasil cikabilirim die soruyo..Adamda dio benimde bi tane charim suya düşmüştü cikamamişti bende yeni char actim dio
  • O - Sw plsss plsss plsss
    O - Sw ssw sws wswswswswswswswsw swsw aga swsw yanındayım
    [sw yi attım]
    O - aga sagol
    Ben - np
    O - yok aga daha kasmadım
    Ben - ne diyon
    O - sen dalgamı geçiyon benle
    Ben - ne diyon anlamıyom
    O - sen kimi kekliyon lan o.... ç.....
    Ben - olm manyakmısın ne diyon kafanmı güzel
    O - annen kilodunu bizde unutmuş gel al
    bu konuşmanın pm sini bulamadım bulunca ss koyarım adama sw attık adam ana bacı kaydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyy

O - Sw plsss plsss plsss
    [sw yi attım]
    O - aga sagol
    Ben - np
    Ben - ne diyon
    Ben - ne diyon anlamıyom
    bu konuşmanın pm sini bulamadım bulunca ss koyarım adama sw attık adam ana bacı kaydı

gercekden guzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyy

O - Sw plsss plsss plsss
    [sw yi attım]
    O - aga sagol
    Ben - np
    Ben - ne diyon
    Ben - ne diyon anlamıyom

adam np derken national pointini sorduğunu sanmıs 1 dende ben anlatam.
    Şimdi babamla oturmusuz 3 günde 42 lwl iz biri luferde arena attı bilmioz daha arena nere part sandık kabul ettik gidioz arenada ölüoz paso 6 saat uğrastı babam cıkarmak icin pm nasıl atılıor onudda bilmiyorduk.Babam artık duwarların arasından gecmeyi calısıyordu arenada bir merdiven var ya hani kapı war heykkellerin olduğu yerde hic unutmam babam oraya acıl susam acıl yazmıstı ben yarıldım tabe babam yapıstırdı tokatı bende press ok pozisyonuna gectim.

• Ko nun daha ilk zamanında empire de daha ne diyim 60+ adam yokken beramusta biz cafece kasıoduk ben 29 lwl dim arkadaşlar 25-30 arası bi skelaton knight kesmeye çalışıyoduk kimse pot nedir bilmiodu sağ kalanlar şanslıydı 6-7 kişi dalıyoduk en az 4 ü Press-Ok yazısımnı görüyodu daha sonra cafe sahibi geldiğinde pot ionu öğretmişti he bide zombi kesiyorduk ozamanlar cafece yine 6-7 kişi zombi gözü çıktımı party disband Hala hatırladıkça gülerim o günleri
  • @V-For_Vandetta

Ne günlerdi onlar..
  • Merhabalar size bir hikaye yazicam ve yorumlarınızı bekliyorum KİM SUÇLU: birbirini çok seven iki genç varmış. Bunlar herkes gibi evlenmişler ve çok mutlularmis. Zamanın geçmesi ile maddi zorluklar başlamış.kira fatura vs hepsi birikmiş.kiz birgün bu şekilde gecinemiyoruz birşeyler yapmamız lazım demiş.ve çok uzuluyormus ama ikisininde elinden birşey gelmiyormuş.butun herşey üst üste gelmiş.erkek artık işin içinden çıkamaz hale gelmiş.ve birgün kız bu şekilde olmaz kısa sürede olsa ben hayat kadınlığı yapmaktan başka çarem yok demiş ve eşiyle paylaşmış bu durumu.esi yıkılmış kızda perişan olmuş.birbirlerinden ayrılmak istemiyorlarmis.erkek sesini çıkarmamış gece gündüz calissada bu yuvayı kurtaramayacak hissine kapılmış.sonra kız bu pis ise başlamış eve para girmeye başlamış.erkek her gün içini yiyormuş.kadinin yüzüne bakamiyormus.kadin ilgisiz yanlız kalmış ve o pis ortamda biri ona yardım etmek istemiş ve kıza aşık olmuş. Kızda ona gerçekten aşık olmuş.cocuk herşeyden habersiz geçecek bu günler derken. bu durumu öğrenmiş.ve ayrılık kararı almışlar.SİZCE KİM SUCLU. Kız aşık olmalimiydi.yada yardım eden onu evli olduğunu bile bile evlenmek istemelimiydi.yoksa erkek cokmu pasif kalmıştı.yada hayatın oyunumuydu KİM SUCLU...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.