Şimdi Ara

Başınzdan geçen komik olayları anlatın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi keresinde minibüste yola dalmıştım gelicegim yeri azıcık geçince heyecanlanıp durun laan diye bagırmıştım herkesin ödü bokuna karışmıştı inerken tövbe tövbe yapıyolardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• allah iyiliğini verssinn
  • senin hikayen komikmiş kardeş ama bi anda sorunca sen benim aklıma hiç komik anım gelmedi
  • hahaha komikmiş ya
  • Bikeresinde dolmuşa binmiştim en arka köşeye dolmuş tıka basa doluydu ineceğim yere gelince müsait bir yerde dedim bana yol vermek için assagiya inmişlerdi bense pencereden atladım herkes koptu dolmuşta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thezombi

Bikeresinde dolmuşa binmiştim en arka köşeye dolmuş tıka basa doluydu ineceğim yere gelince müsait bir yerde dedim bana yol vermek için assagiya inmişlerdi bense pencereden atladım herkes koptu dolmuşta

• quote:

Orijinalden alıntı: sinekbaba

Bi keresinde minibüste yola dalmıştım gelicegim yeri azıcık geçince heyecanlanıp durun laan diye bagırmıştım herkesin ödü bokuna karışmıştı inerken tövbe tövbe yapıyolardı

Kahkaha attirdin bu saatte

• O sisteme o ekran karyı olmamış, daha bir sürü yanlış seçim var ama neyse

• Ne gibi yanlış anlatırsan sevinirim ?
    Ekran kartı 2 gb 256 bit bütün oyunları very higtta oynayabiliyorum ayrıca bu overclocklu modeli normal değil.

Edit/ ram kötü biliyorum :-(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thezombi -- 8 Eylül 2013; 13:13:49 >
  • kamyon çarptı

• Tıka basa dolu dolmuşta kulaklıkla müzik dinliyorum tam kapının önündeyim ama ayakta bir an dalmışım söför kapıyı açar açmaz fukara sümüğü gibi yere yapıştım allahtan gülen olmadı suratını dağıtırdım
  • kız arkadasımla ilk defa dısarı cıktık . neyse eglendık falan aksam dolmusa bındık.ben dusunuyorum eve gıdınce arkadaslarla takılırım dıye dusunuyorum.artık herkesın dılınde meshur kanka kelımesı dusnurken bır anda ınecegımız yere geldık ben şoföre kanka musaıt yerde sirkele dedim gerisini düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: i-take-in

kız arkadasımla ilk defa dısarı cıktık . neyse eglendık falan aksam dolmusa bındık.ben dusunuyorum eve gıdınce arkadaslarla takılırım dıye dusunuyorum.artık herkesın dılınde meshur kanka kelımesı dusnurken bır anda ınecegımız yere geldık ben şoföre kanka musaıt yerde sirkele dedim gerisini düşünün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.