Bildirim
Basit 3D oyun motoru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aaah ah! Bu işler bu kadar kolay olsaydı ortalık yerli oyun dolu olurdu. -
fpsc kolay ama o sadece fps ben 3dr istiyorum -
@letsgo321, bir oyun yapmakla uğraşıyorum bu aralar. Senden istediğim tarzda grafikleri istediğim kalitede yapacaksan pekala konuşup anlaşabiliriz. -
zbrush kullanıyorum oyunu hangi motorla yapıyorsun hangi dille yapıyorsun ne tür oyun olacak bilgi verirsen daha iyi anlaşabiliriz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: letsgo321
zbrush kullanıyorum oyunu hangi motorla yapıyorsun hangi dille yapıyorsun ne tür oyun olacak bilgi verirsen daha iyi anlaşabiliriz :)
Zbrush mu?
Hocam bırak kodu modu Allahını seversen. Zbrush kullanacak kadar yeteneğim olsa grafikleri çizer, oyunu kodlayacak birilerini de nasıl olsa bulurdum. Yemişim kodunu. -
zbrush kullanıyorum köpek ev ağaç çöp adam vb. yapıyorum 1-2 ay oldu başlayalı daha insan yapamadım onuda zamanla öğrenyorum bence zbrush kolay o kadar zamanımı aldı ama değdi güzel program ama keşke bir 3DsMax kullanabilsem başka birşey istemem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X