Şimdi Ara

Basit bir matematik hesabı yapalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fenerbahçe'yi tutmayan arkadaşlar 26 belge klasör boru mu diyor?
    Fenerbahçe'liler ise 26 belge klasörde başka ne gibi skandallar var.Bilyoner.com ile billlionere club'ın karıştırılması vs gibi şeylere dayandırıyorlar bunu..

Gelin operasyonun ilk günlerine dönelim.

Emniyet , resmi sitesinde 19 maçta şike yappıldığını delillendirdik , dedi.Bu örneği olmayan açıklamanın neden yapılmış olabileceği ihtimaline hiç girmiyorum.Daha önce yapmazdı ama bu defa yargıyı etkilemek için bir şekilde emniyet bu açıklamayı yaptı.

19 maç.
    Bunlardan 2 tanesi Bank Asya'yı ilgilendiriyor.
    Geriye ne kaldı? 17 maç
    İçeride kaç futbolcu var.
    3
    İskender Alın , Korcan ve İbrahim Akın.

Şimdi bu futbolcuların ilintili olaibleceği maçları hadi bir çıkaralım.

Korcan , Sivasspor - FB maçı nedeniyle içeride...
    Korcan'ın kızkardeşi üzerine şike arabası yapıldığı iddia ediliyordu.Meğer ne araba ne de kızkardeşi varmış.Avukarı , ifadeyi alan polisin de Korcan'ın masum olduğunu biliyoruz , ifadesi de söz konusu.
    Yani kalan 17 maçtan 1 tanesi olan Sivasspor maçı ile ilgili tek bir futbolcu tutuklanıyor.Onun da dayanakları eksik çıkıyor.
    Kaldı mı 16 maç
    İskender Alın için BJK - IBB maçına bakmak gerekiyor.İçeriye girdikten sonra avukatı kanalı ile yaptığı açıklamaya göre o da bu maça gönderme yapıyor ve suçlamaları kabul etmiyor.
    KAldı mı 15 maç
    İçeride kim kaldı? İbrahim Akın.
    Hadi gözümü karartıp İbrahim Akın'ın oynadığı tüm maçlarda şike yaptığını düşünelim.
    Hangi maçlar bunlar.
    BJK - IBB maçı ki yukarıda toplamdan düştük zaten.
    Fb - IBB maçı ile TS - IBB maçı
    Kaldı 13 maç.
    Tam 13 maça ilişkin delillere göre içeri kimler alındı?
    Hadi IBB * Bursa maçında da i.Akın şike yapmış olsun.
    Can Arat , Metin Depe serbest olduğuna göre IBB ile başka takımları ilişkilendiremiyorum.
    Kaldı 12 maç
    Hadi Ümit Karan nedeniyle FB - Eses ve Eses - Ts maçlarında da şike olsun.
    Kaldı 10 maç
    NErde bu 10 maça ait , tutuklular ?
    Hani delillenmişti.

Sezer Öztürk , Serbest
    Emenike , Serbest
    Can Arat , Serbest
    Metin Depe , Serbest
    Serdar Kulbilge , Serbest
    Semih Şentürk , serbest
    Emre Belözoğlu , serbest
    Uğur Uçar , serbest
    Senicky , serbest
    Mehmet Yıldız , serbest
    Kağan Söylemezlergil , serbest

Bu 10 maça ait bulgular nedir?O maçlarda kime şike teklif edilmiştir.Bu kişiler neden tutuklu değillerdir.
    Bu soru haksız bir soru mu

• güzel tespitler.
    aziz başkan içerde silahlı çete kurmak suçundan yatmakta.
    çeteyide şike için kurmuş deniyor.
    ee iddianame neden halen hazırlanmıyor.
    yargı neden gecikiyor.?
    NEYİ BEKLİYORUZ anlamıyorum.
  • hiç bir iddianame öyle 1 ayda hazırlanamıyor ne yazık ki. Ne yazık ki yurdumuzda bir savcı başına düşen dosya sayısı binlerle ölçülünce oyla kolay değil. 3-4 ayda hazırlanıp dava açılırsa normal karşılanıyor
  • Aziz Yıldırım'ın evinde birden fazla silah bulunmuşmuş. Yahu adam işadamı. Düşmanı çok. Aziz Yıldırım tamamen artniyetle içeride tutuluyor.

Bu arada, İbrahim Akın kendi söylüyor. Savcı, ifade alırken Aziz Yıldırım'ı suçla. Seni serbest bırakacam demiş. Bunun üzerine savcının dediğini yaptım. Aslı astarı olmayan bir şekilde Aziz Yıldırım hakkında yalan ifade verdim. Ama savcı buna rağmen beni bırakmadı. Bu yalan ifadeyi mahkemede reddedeceğim.
    dedi. Allah o savcıyı bildiği gibi yapsın.

Bütün olaylar tamamen bir komplo. Yani aslında ortada şike filan yok. Fenerbahçe günah keçisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Aziz Yıldırım'ın evinde birden fazla silah bulunmuşmuş. Yahu adam işadamı. Düşmanı çok. Aziz Yıldırım tamamen artniyetle içeride tutuluyor.

Bu arada, İbrahim Akın kendi söylüyor. Savcı, ifade alırken Aziz Yıldırım'ı suçla. Seni serbest bırakacam demiş. Bunun üzerine savcının dediğini yaptım. Aslı astarı olmayan bir şekilde Aziz Yıldırım hakkında yalan ifade verdim. Ama savcı buna rağmen beni bırakmadı. Bu yalan ifadeyi mahkemede reddedeceğim.

Bütün olaylar tamamen bir komplo. Yani aslında ortada şike filan yok. Fenerbahçe günah keçisi.

o işler öyle olmuyor işte. aziz gibi birisini içeri almak tutuklamak o kadar kolay bir konu degil. ayrıca suç olduğuna dair çok kuvvetli şüpheler var. ekşioğlunun polislerden kaçış hikayesi ve antalyadan kaçıp istanbulda yakalanması dahi bunun bir kanıtıdır. suçlu olmasa bu adam niye kaçsın? bir şekilde bir yerlerde birilerinin oyunu bozuldu bu açık. ama hiç bi şekilde fenev şike yapmamıştır diyemezsiniz. pisliğin boyu geçtiği açık çünkü.

şike olaylarına başka takımların da katılmadığını söylemek zor. ama bir şekilde futbolu temizlemek niyeti varsa bu insanların ciddi cezalar verilmeli. yoksa yarın sahaya inip hakemi dövseler kimse sesini cıkartamaz. hemen mahkeme kararı getirin derler.

• quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

quote:

Aziz Yıldırım'ın evinde birden fazla silah bulunmuşmuş. Yahu adam işadamı. Düşmanı çok. Aziz Yıldırım tamamen artniyetle içeride tutuluyor.

o işler öyle olmuyor işte. aziz gibi birisini içeri almak tutuklamak o kadar kolay bir konu degil. ayrıca suç olduğuna dair çok kuvvetli şüpheler var. ekşioğlunun polislerden kaçış hikayesi ve antalyadan kaçıp istanbulda yakalanması dahi bunun bir kanıtıdır. suçlu olmasa bu adam niye kaçsın? bir şekilde bir yerlerde birilerinin oyunu bozuldu bu açık. ama hiç bi şekilde fenev şike yapmamıştır diyemezsiniz. pisliğin boyu geçtiği açık çünkü.

şike olaylarına başka takımların da katılmadığını söylemek zor. ama bir şekilde futbolu temizlemek niyeti varsa bu insanların ciddi cezalar verilmeli. yoksa yarın sahaya inip hakemi dövseler kimse sesini cıkartamaz. hemen mahkeme kararı getirin derler.

Adı üstünde. Şüphe. Bu adamlar kaçıp gidecek adamlar değil. Yurt dışına çıkış yasağı koyarsın. Tutuksuz yargılarsın. Fakat amaç üzüm yemek değil. Bağcıyı dövmek. Amaç Aziz Yıldırım'ı psikolojik olarak bitirmek.

Adam yolda giden hiç tanımadığı kızın boğazını kesip yaralıyor. Delillerle sabit. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor.
    Adam karısına işkenceler yapıyor. Kadın bir şekilde adamın elinden kurtulup polise sığınıyor. Deliller var. Kadın davacı oluyor. Adam tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor. Bir haftaya kalmadan kadını öldürüyor.
    Adam eve girip kıza tecavüz ediyor. Suç belli. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor.

Aziz Yıldırım bu insanlardan daha mı kötü. Daha mı azılı. Adam mı öldürdü. Tecavüz mü etti. İşkence mi yaptı. Ne????????????

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

quote:

Adı üstünde. Şüphe. Bu adamlar kaçıp gidecek adamlar değil. Yurt dışına çıkış yasağı koyarsın. Tutuksuz yargılarsın. Fakat amaç üzüm yemek değil. Bağcıyı dövmek. Amaç Aziz Yıldırım'ı psikolojik olarak bitirmek.

Adam yolda giden hiç tanımadığı kızın boğazını kesip yaralıyor. Delillerle sabit. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor.
    Adam karısına işkenceler yapıyor. Kadın bir şekilde adamın elinden kurtulup polise sığınıyor. Deliller var. Kadın davacı oluyor. Adam tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor. Bir haftaya kalmadan kadını öldürüyor.
    Adam eve girip kıza tecavüz ediyor. Suç belli. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor.

Aziz Yıldırım bu insanlardan daha mı kötü. Daha mı azılı. Adam mı öldürdü. Tecavüz mü etti. İşkence mi yaptı. Ne????????????

tutuksuz yargılanabılme olayında haklısın. ben de bır hukukcu olarak tutuklu yargılanan pek cok ınsanın tutuksuz yargılanabılecegı, tutuksuz yargılanan pek cok ınsanın da tutuklu yargılanması gerektıgı kanaatındeyım. ama bu onların suclu veya sucsuz oldugu ıle ılgılı bır uygulama degıl. tutuklama bır cezalandırma degıldır. bır emnıyet tedbırıdır. ve buyuk ıhtımalle delıllerın karartılabılecegı gıbı rıskler ongorulmus ve tutuklama gerekcesı olarak bu belırtılmıstır. delıllerın karartılması, ınsanların etkılenmesı gıbı hususlarda da azız yıldırım o saydıgın ınsanların toplamından daha etkılıdır dıye dusunulmustur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf için taktik var mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hala delillerin karartılmasından bahsedilmesi komik.
    Hem , sanat eseri gibi operasyon , kapı gibi belgeler deniyor , hem de içeridekiler delilleri karartırlar diye salıverilmiyor.
    Burada bir çelişki var.Bu çelişki nasıl gözden kaçar.Bu kararın açıklaması şu olabilir.

Ya deliller kapı gibi falan değil , ellerinde tapelerden başka birşey yok (onlarında Allah'lık olduğu belli) hala delil toplamaya çalışıyorlar.
    Ya da bu işin futbolla alakası yok.

Her 2 durumda da soruşturmayı açanlar lehine bir opsiyon göremiyorum.
  • Ortada şike olsaydı Aziz Yıldırım bunu oyuncuları ile Teknik direktör Aykut Kocaman ile paylaşırdı. Kıçınızı yırtmanıza gerek yok. Maçı bağladım derdi. Aykut Kocaman, bunlardan hiç haberim yok. Biz her maçta ölümüne oynadık. Ter kıçımızdan çıktı. şeklinde açıklamalar yapıyor.

Bu mu şike. Bu mu satın alınan maçlar. Aykut Kocaman taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği onurlu, dürüst bir insan. Eğer şikede en ufak bir parmağı olsaydı, zaten istifa ederdi. Ya da şikeyi kabul etmezdi. Emre ile Semih'ten başka ifadesi alınan futbolcu da yok. Onlar da serbest bırakıldı. Teknik direktörümüz ifadeye bile çağrılmadı. Bu nasıl bir dava böyle.

Hadi diyelim ki maçlar satın alındı. Satanlar nerede? Paralar nerede? O savcı denen adamın kuvvetli deliller dediği deliller kuvvetli rüzgar karşısındaki bir örümcek ağı kadar kuvvetlidir. Amaç şike değil. Bundan fenerbahçe sıyrılacak. Amaç, Aziz Yıldırım'a darbe vurmak. Ama bunun en kolay yolu fenerbahçe takımı üzerinden saldırmak.

• Fb'liler cevap vermiyorki hep komplo diyip sulandırıyorlar işi .

İlhan ekşioğlunada soruyorlar adam cevap veriyor veriyor kanıtlar önüne konunca susma hakkımı kullanıyorum diyor insan yapmadığ şey için ne diye susma hakkını kullansın hepsim tesadüf bunların.

Bir üstteki adamın yorumuna bakın.Aykut kocamanı takdir etmekle şikenin olup olmadığının ne alakası var .

Ayrıca futbolcular nerde diyorsun bazı şeyleri tam olarak kanıtlayamazsan futbolcuyu içeri alamazsın telefon görüşmeleri vardır ama ibrahim akında olduğu gibi parayı alırken görüntüsü yoksa tutuklayamazsın.

Yahu sen ne diyorsun ibrahim akın şike parası aldığını fahriye telefon açıp söylüyor hatta sanada 20 bin yollayacağım borcuma var onu kapat falan diyor bunun yalan olmadığını fahrinin savcılığa çağrılmasından anlayabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.