Herkese merhaba benim sorunum kısaca şu: Bilgisayara müzik CD si takıyorum media player ile çalıştırıyo,müzikler sırayla çalmaya başlıyo. Ama bilgisayarıma girdiğimde 0 bayt boş,0bayt toplam olarak gözüküyo. Tıkladığımda ise "Bu dosya,bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil. Lütfen bir program yükleyin..." diye bir hata alıyorum,CD de kopyalayamıyorum.
Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba? Teşekkür ederim...
track data cdlerini kopyalayamazsiniz... onu anca ripleyebilirsiniz. bu da burada anlatabilecegim bir konu degil...
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
track data cdlerini kopyalayamazsiniz... onu anca ripleyebilirsiniz. bu da burada anlatabilecegim bir konu degil...
Kopyalamak için hata veriyo tamam ama filmi açmıyor,müzik dvdlerini de sadece dvdyi takınca çalıyor onun dışında bilgisayarımdan girip yürüt diyince aynı hata çıkmakta...
filmi acmiyor derken... film ne filmi? hangi isletim sistemini kullaniyorsunuz? aldiginiz dvd hangi region? ayrica codec yuklediniz mi? Ayrica belirteyim track datalari WMP otomatik olarak tanimlayarak calistirabilir ama siz ayrica calistirmak istediginizde calistirmama durumu secim nedenli olabilir. WMP ustunden gene dvd cal diyerek gene actirabilirsiniz. DVD filmler ise dvd formatli ise yani data dvd degilde dvd film formatinda ise gene riplenmesi gerekir. data daki gibi kopyala yapistir yapamazsiniz...
quote:
filmi acmiyor derken... film ne filmi? hangi isletim sistemini kullaniyorsunuz? aldiginiz dvd hangi region? ayrica codec yuklediniz mi? Ayrica belirteyim track datalari WMP otomatik olarak tanimlayarak calistirabilir ama siz ayrica calistirmak istediginizde calistirmama durumu secim nedenli olabilir. WMP ustunden gene dvd cal diyerek gene actirabilirsiniz. DVD filmler ise dvd formatli ise yani data dvd degilde dvd film formatinda ise gene riplenmesi gerekir. data daki gibi kopyala yapistir yapamazsiniz...
Bugün yeni film DVD'si aldım ve çalıştı. Problem çözüldü sayılır. Galiba müziklerimin hepsi track,o yüzden kopyalayamıyorum. Bana bu CD leri kopyalamam için bir öneride bulunabilir misiniz acaba?
birebir kopya yontemi calismasi lazim tabi ki kopya korumasi yoksa...
quote:
birebir kopya yontemi calismasi lazim tabi ki kopya korumasi yoksa...
Nero da "orjinal disk takın" hatası alıyorum :S Kopya koruması yoktur herhalde :/