Şimdi Ara

Basitde olsa karşılıksız insanlık için neler yapıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela ben haftanın bir günü yaşlılara yardım ediyorum, her akşam alt yazı işi yapıyorum filmlere dizilere, haftanın bir günü bilgisayar bakımı ve format atıyorum isteyen herkese,

ya sizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsabiDemsi -- 22 Nisan 2010; 15:54:51 >

• üniversite hayatımda o kadar yardım ettim ki artık hiçbir şey yapmıyorum kolay kolay..
  • Allah bu altyazıları hazırlayanlardan razı olsun valla.Eğer sende yapıyosan Allah senden de razı olsun
  • Seviyorum , saygı duyuyorum...
  • Çöpümü çöpe atıyorum varmı ötesi..
  • Dolmusta para uZatmamı rica edenlerin parasını uzatıyorum. Bedava. Daha ne olsun.
  • Güzel bir sözle cevap vermeyi yeğliyorum..

Pek çoğumuzun yaptığı ama aslında farkına varmadığı bir güzellik iyilik..

"Kuşlara yem verir gibi iyilik yap,
    karşılık beklemeden.."

Bu arada bu benim imzamdı ama nedense kural dışı olduğu için her defasında silindi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mutlu olmak için ne yapıyorsunuz
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kimileri medeniyet ve insanlık göreviyle karşılıksız birşeyler yapmayı karıştırıyor.
  • Çok iyilik yaptım karşılık beklemeden ama bizim insanımıza iyilik yaramaz o yüzden kolay kolay şimdi bir şey yapmıyorum.
  • bizim insanımıza iyilik yaparsan enayi oluyosun

varmı ötesi...
  • torrentte dosya indirdikten sonra programı açık bırakıyorum eğer upload yapıyorsa.
  • oda arkadaşım rahatsız olmasın diye sifonu çekiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

torrentte dosya indirdikten sonra programı açık bırakıyorum eğer upload yapıyorsa.

• Senin buraya bu konuyu açman, karşılıksızlık beklemediğini gösterir.Ayrıca karşılıksız diye bir şeye inanmıyorum ben.Herşeyde bir çıkar vardır mutlaka.Maddi veya manevi, hiç farketmez.Biraz irdelerseniz içinde bulunduğunuz durumları dedikleri destekleyecek duruma gelirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucker

Senin buraya bu konuyu açman, karşılıksızlık beklemediğini gösterir.Ayrıca karşılıksız diye bir şeye inanmıyorum ben.Herşeyde bir çıkar vardır mutlaka.Maddi veya manevi, hiç farketmez.Biraz irdelerseniz içinde bulunduğunuz durumları dedikleri destekleyecek duruma gelirsiniz.

Sonunda benim düşüncelerime sahip birini buldum. Anlatmak istediğini çok iyi anladım arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryzpolo26

quote:

Orijinalden alıntı: swashbucker

Senin buraya bu konuyu açman, karşılıksızlık beklemediğini gösterir.Ayrıca karşılıksız diye bir şeye inanmıyorum ben.Herşeyde bir çıkar vardır mutlaka.Maddi veya manevi, hiç farketmez.Biraz irdelerseniz içinde bulunduğunuz durumları dedikleri destekleyecek duruma gelirsiniz.

Sonunda benim düşüncelerime sahip birini buldum. Anlatmak istediğini çok iyi anladım arkadaşım.

Karma diye bişey duymadınız galiba... bir nevi hayat felsefesi

• Tuvaletimi gelende klozete yapıyorum daha napalım.
  • Dolmuşda para uzatanları geri çevirmiyorum.
    Paraya ihtiyacı olan arkadaşım varsa veriyorum daha sonra vermek isteselerde almıyorum onun yerine herkezin istediği birşeyler yapıyoruz herkezin gönlü oluyor.
    Pc ile ilgili sorunu olan arkadaşlara yardımcı oluyorum format, veya herhangi bir cd gerektiğinde veriyorum.
    Nalbur dükkanımız var bazen adamın parası çıkmıyor 1-2 lira sorun değil diyip yolluyorum.
    Dükkana gelen dilenciyi boş göndermiyorum.
    Yeri geldiği zaman toptancılara çay,su ikram ediyorum,
    Aklıma gelenler bunlar şimdilik bu arada ne kadar çok şey yapıyormuşum şimdi farkettim.
  • yeşil yapraklı bitki yetiştiriyorum, oksijen üretimine katkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *BaMBaM*

bizim insanımıza iyilik yaparsan enayi oluyosun

varmı ötesi...

Kesinlikle katılıyorum. Merhametten maraz doğar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.