Şimdi Ara

Başka birinin whatsapp mesajlarımı okuması mümkün mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda whatsapp mesajlarımın başka biri tarafından okunduğunu öğrendim ve bununla tehdit edildim (göz korkutmak amaçlı). Bunun benim veya mesajlaştığım diğer kişilerin telefonuna bağlanılan whatsapp web veya telefonların fiziksel olarak elde edilip içine indirilen bi casus yazılım (mspy, eyezy vb) tarafından yapılmadığına emin gibiyiz. Bu tehditi yapan kişi keko tarzı ve sorgu paneli kullandığını bildiğimiz biri. Kendi iddiasına göre siberde tanıdığı arkadaşları bulunmakta ve bu şekilde mesajları okuduğunu söylemekte. Sizce böyle uzaktan bi müdahale ile basit bi şekilde mesajların başka insanların eline geçmesi mümkün mü mümkünse nasıl yapılıyor ve de bundan korunmak için elimizden gelebilen bir şey var mı cevap veren herkese şimdiden teşekürler.

• uçtan uça şifreli olduğu için, whatsapp, kendisinin bile mesajları okuyamadığını belirtmişti. web uygulamasından bağlansa, direkt sana telefondan bu uyarıyı verdiği için ordan anında farkederdin....

• whatsapp hariç kimse okuyamaz.

• mâuro M kullanıcısına yanıt
    Bilmediğin linke tıklama + apk WhatsApp kullanma ve whatsapp web girişlerini işin bitince hemen kapat. Keko tarzı bir insanın bunlardan öteye gidebileceği yer yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.