Şimdi Ara

Başka Şehre Gidecekler Bi Gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır foruma felan girmiyordum yani bıraktım artık ama birşeyi merak ettiğim için gene buranın yolunu tuttum.
    Beyler benim derdim bitmiyor sınav zamanı kazanıp gitmekti derdimiz kazanıp gitdik şimdide aile özlemi yurt ortamı vesaire gözümde büyüyor ankara ya hiç gitmek istemiyorum yaşadığım şehre 6 saat mesafe var hatta bazen keşke kazanmayıp mezuna kalsaydım (Hastalıklı Bir düşünce) dediğim bile oluyor aranızda böyle olan varmı merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmci dayi smurf -- 15 Eylül 2016; 19:17:25 >

• hangi bölüm hangi üniydi hocam senin
  • Gazi hukuk senin nereydi
  • Ilk baslar oyledir yani aile ozlemi filan cok etkili oluyor ilk 1 ay ondan sonra alisiyorsun ama ilk 1 ay zor buna hazirla kendini heleki ankara gibi biryer kazanmissin bulundugun sehirden daha kotu bir sehire gitseydin dahada kotu hissederdin kendini; yani sık dişini 1 ay sonra ozgurluk diye bagiricaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezunus61 M kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur bide kimseyi tanimamak koyuyor millet lise arkadasiyla gidiyor biz gariban gariban gezecez

• quote:

Orijinalden alıntı: Tmci dayi smurf

Gazi hukuk senin nereydi

hacettepe siyaset benım ankarada yaşıyorum 1 aydır tatildeydim çok fena özledim ankarayı hele küçük bi şehirden geliyosan kıymetini bil geldiğin yerin balıkesir muğla konyada bulundum 1 aydır hepsi köy gibi geldi gözüme be
  • yurt kyk değilse sıkıntı problem olmaz kafan rahat olur özelde aile özlemi ne ya çocukmusunuz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Qaun Q kullanıcısına yanıt
    aile özleminin çocukluk la alakası yok bence
  • Lisede yatılı oku ünivesiteyi yatılı oku sonra askere git yatılı kal memur ol tayinin çıksın başka şehire gidip üzülmeyenler varken senin şu dediğin komik geldi açıkcası :D
  • Kardeşim ben Ankara'dan Trabzon'a gidiyorum şuan okulu da bırakacağım sırf ailemin haberi olmadığı için gidiyorum elimde olsa bende Ankara'da kalmak isterdim gidince alışıyorsun zaten havası sert insanı mert yerdir Angaram çok takılma...

• Ben de o durumdayım

• Aynen hiç gidesim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmci dayi smurf

Uzun zamandır foruma felan girmiyordum yani bıraktım artık ama birşeyi merak ettiğim için gene buranın yolunu tuttum.
    Beyler benim derdim bitmiyor sınav zamanı kazanıp gitmekti derdimiz kazanıp gitdik şimdide aile özlemi yurt ortamı vesaire gözümde büyüyor ankara ya hiç gitmek istemiyorum yaşadığım şehre 6 saat mesafe var hatta bazen keşke kazanmayıp mezuna kalsaydım (Hastalıklı Bir düşünce) dediğim bile oluyor aranızda böyle olan varmı merak ediyorum

Dostum nasıl üzülüyorsunuz ya ben artık gün, saat falan sayıyorum bitsin bu işkence diyorum

• Nerelisiniz hocam ?
  • 6 saat bişey değilmiş. Bkz:14

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.