Şimdi Ara

Başka Splinter Cell: Chaos Theory'yi bitirenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sonunda bitirdim oyunu. Nasıl çalıştırdığım konusunda konuşmayacağım, sadece nforce 3 anakartım olduğu için çok kolay oldu onu söyleyeyim.

Neyse gelelim oyuna. Oyunda birbirinden güzel 10 bölüm var, hepsinin sonunda bölümdeki başarı oranınızı veriyor size yüzde olarak. Bu öldürdüğünüz adamlara, çaldırdığınız alarmlara, bulunan cesetlere, vs.. bağlı bir puan. Hatta bir bölümde %100 yapmıştım.

Oyundan accayip zevk aldım. SC serisinin tüm oyunlarını zevkle oynamıştım ve en güzeli de buydu. Görevlerde kullanılabilecek bir sürü alternatif yollar, yöntemler. Bir sürü lethal, non-lethal (öldürücü-bayıltıcı) silahlar mevcut. İnanılmaz bir ekipmana sahibiz, vs.. Herkese şiddetle tavsiye edebileceğim bir oyundur.

Sabırsızlıkla serinin 4. oyununu beklemekteyiz. Biliyorsunuz oyunun adı... SC: Double Agent

• taa mart - nisan gibi bitirmiştim çok süper oyun

şimdi pc de yeniden oynuyorum grafikleri muhteşem f.e.a.r. dan bile muhteşem denebilir pc de bitirmeme az kaldı son bölümlerdeyim
  • Son bölümlere doğru hikaye şekillenmeye başlıyor ve bence en güzel bölümler. Özellikle de 9. bölüm Bathhouse ile son bölüm (özellikle de bu) Kokubo Sosho inanılmaz güzel. Oyunun bitişi de süper. Her şey süper, ne diyeyim artık...
  • ewt bence de süper ötesi bi oyun daha geçen hafta almıştım dün bitirdim ama üzüldüm keşke hiç bitmeseydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.