Şimdi Ara

BaskaMU hakkında açılan konular neden siliniyor????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BaskaMU hakkında açılan konular nedense her zaman açıklama yapılmadan siliniyor. Benim bildiğim Konu içerisinde forum kurallarına uymayan bir mesaj varsa mesaj editlenir veya sadece mesaj silinir 50-60 mesaj atılmış bir konu bir veya iki mesaj yüzünden silinmez. Buradaki moderatör veya admin arkadaşların yönetim anlayışı buysa eğer yazıklar olsun

• EVET NEDEN SİLİYOR BENDE ANLAMADIM AMA KASITLI OLDUGU BİR GERÇEK BUNUN BUDA DONANIMHABER E YAKIŞMIYOR
  • aynen katılıyorum..
  • quote:

Bu Sayfaya Erişim Mahkeme Kararıyla Engellenmiştir!

bundan olabilir mi?

server yasal değil de ondan
  • Senin giridigin o site degiseli cok oldu ayrıca o site oyle ikende proxy kullanarak girince duzeliyo
  • bence cok fazla konu acıyorsunuz ve spot yenilense Yazıyorsunuz şikayet ediyorlar doruysa siliniyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçma sapan açılan konular
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BUNUN TEK BİR NEDENİ VAR

mu.burasibaska.com turkiyenin en sağlam en güzel serveri en iddali serveri olduğu için vee buraya kimsenin gücü yetmeyip bişiler yapamadıkları için karalayarak vede küfür sarfederek topiimizi kapattırmaya çalışılıyr .. moderater ve admin arkadaslarda bu gibi densiz insalara kalitesiz şahıslara uyarak kendi kalitelerini bitirmek pahasınada olsa bizim topiimizi kapatıolar sağlık olsun bizi bilen biliyor herzaman mu.burasibaska.com sizlerle olacak nekadar engellenmeye calısılsada bizleri bilen arkadaslar hakkını yedirmeyen arkadaslar bizlerle beraber olduğu sürece hiç bir şey olmayacaktır unutmayalım meyve veren ağacı taşlarlar... ! kimsenin gücü yetmeyecekk ....!!!
  • Method Man .. beni hatırladın dmii ( EMRAH ABİ DERDİN Bİ ZAMANLAR ) ne oldu şimdi birilerinin gazına gelip bize karşımı konuşuyorsun senin yasal değil dediğin o sitelerde mp3 dağıtılmıyor adult verilmiyor sadece kaliteli insanların elit insanların toplanmış olduğu bir paylaşım yeri dmeeyim bir aile desek daha doğru olur... ama nedense kimse cekemiyor yine söylüyorum meyve veren ağac taşlanır bu arada DONANIM HABER EKİBİ SİZLERİ ANLAMIYORUM YA BİZE KASTINIZ VAR DİYCEM AMA ÖYLE BİRŞEY OLMASI İCİN Bİ SORUN OLMASI LAZIM TEK BİR ŞEY VAR BURDA İŞLER TORPİLLE YURUYOR OLABILIRMI ? !!! COLUK COCUK BEYNİ İLE HAREKET EDEN MODERATÖR LERE SAHİP BİR FORUMMU BURASI KONU AÇILIYOR VE BİRTANE KENDİNİ BİLMEZ SAHIŞ GELİYOR KUFUR EDİYOR VE TOPİC KAPATILIYOR BUNA ANLAM VEREMİYORUZ O TOPİCİ AÇANIN SUÇU NE ORDA FİKİRLERİNİ PAYLAŞAN İNSANLARIN SUÇU NE BİRTEK SUÇUMUZ OLABİLİR SİZLERE GÖRE DONANIM HABER EKİBİNİ TANIMIYORUZ AMA DİĞERLERİ ( TORPİLLİLER ) TANIYORLAR VE TOPCİLERİ TAŞ GİBİ DURUYOR KUFUR OLSA BİLE HAKARET OLSA BİLE YAZIKLAR OLSUN ... !

~~ BODY ~~

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.