Şimdi Ara

Başkan adayları BaBaLa TV'de | Bölüm 4 - Binali Yıldırım | Gelecek Bölüm - Muharrem İnce (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke İnce de gelse . Binali ne alaka ya .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Keşke İnce de gelse . Binali ne alaka ya .
    Muharrem İnce de geldi hocam. Video editleri bittikten sonra yayınlayacaklardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mommy yıktı geçti.
  • Çok güzel bir konuşma olmuş, portakalın programında kararımı netleştirememiştim, bu söyleşiyle netleşti. Sadece şu gençlere 500 tl vatandaşlık maaşı vaadi biraz soru işareti oluşturdu acaba gençler "aman ne de olsa maaş alıyorum" diyerek rehavete kapılırlar mı diye. Onun dışında diğer konularda mantıklı ve akla uygun buldum. Hdp ve pkk'ya karşı tavrı da açıktı. 30 dakikası dolu dolu olmuş, izlemenizi tavsiye ederim.
  • İzlenme sayısı acayip hızlı artıyor. Oha Temel Dede trend videolarda 1 numara. Yandaş medya yavşaklığa devam etsin sosyal medya yıkılıyor.
  • temeli 10 dakika izledim isim cikti merali 10 dakika izledim mest oldum diğerlerini bekliyorum binali basğani izlemeden karar veemiyceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snowizma S kullanıcısına yanıt
    500 tl neye yeticek ki

• Öyle demeyin, anne babasıyla yaşayıp 500 tlyi çatır çutur yiyebilecek sorumsuzlar doğabilir. Bununla ilgili belli kıstaslar olur herhalde. Bir de iş ortamı yaratılacak demiş de nasıl olacak orası da biraz sallantıda. Keşke daha uzun olsaymış, özellikle vaatler konusu her programda üstün körü geçiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

500 tl neye yeticek ki
    Gençlik için diyor hocam zaten, bir şeye yetmese de bir çift ayakkabı, bir takım elbise yeter, kişisel bir ihtiyacı görülür pek çok öğrencinin. Üniversite de biliyorsunuzdur kitaplar öğrenci tarafından alınır küpüthanede yoksa, bir kaç kitabına yeter en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snowizma

Öyle demeyin, anne babasıyla yaşayıp 500 tlyi çatır çutur yiyebilecek sorumsuzlar doğabilir. Bununla ilgili belli kıstaslar olur herhalde. Bir de iş ortamı yaratılacak demiş de nasıl olacak orası da biraz sallantıda. Keşke daha uzun olsaymış, özellikle vaatler konusu her programda üstün körü geçiliyor.

Haklısınız öyle her işsiz gence 500 tl verilmemeli bence bunun belli kriterleri olmalı şahsen ben istemem 500 tlyi bana vericeğini şehit çocuklarına daha fazla verilsin.

İstihdamı herhalde üretim yapıcaz dedi kurulacak fabrikalarda gençlere istihdam sağlanabilir ama çok azına.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun AnaTürke yine estirmiş Ya arkadaş bu kadın gerçekten siyasete farklı bir hava getirdi tercihleri çok doğru mesela çatı adaya onay vermemesi veya muhalefetin kendini desteklemesine onay vermemesi veya daha önceye gideyim başbakan yardımcısı olup akp yancılıgını kabul etmemesi şunuda söyliyim Meral akşener gerçekten bu ülkede bir şeyleri değiştirmek isteyen umutlu bir insan bölgelerdeki milletvekilleri adaylarını bile özenle hazırlamış bir insan her bölgede ,yusuf halaçoğlunu listeye almamasıda bundan ötürü ve daha dolu şey var.Seçimi kazanır veya kaybeder orasını bilemem ama siyasete bir rüzgar getirdi umuduyla muhalefetide iktidarıda sarstı helal olsun sana koca yürekli AnaTürk ❤️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badandsad -- 12 Haziran 2018; 2:54:7 >

• Vay be siyasetciler bile youtuberlara para verip video cekiyorlar

• Muharrem İnce'ye atmayı düşünüyorum fakat videoyu izledikten sonra çok kararsız kaldım. Bakalım Muharrem İnce neler anlatacak. Adam gerçekten iyi vaatlerde bulunuyor fakat anlattıkları çok yüzeysel kalıyor. Mesela fabrika açacağız diyor ya, konuk alınırsa hangi fabrikayı ne amaçla nereye kuracak gibi detaylara girerse çok iyi olur. Yani kısacası mitinglerde çok detaya giremediği şeyleri konuk alınırsa anlatmasını umuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

İzlenme sayısı acayip hızlı artıyor. Oha Temel Dede trend videolarda 1 numara. Yandaş medya yavşaklığa devam etsin sosyal medya yıkılıyor.
    Hocam bu mevzular programı her seferinde trendde 1. oldu. Bu programlarla ilk 3-4 sırayı işgal edeceklerdir.

Başta da yazdım. Milyonlarca kişiye ulaşacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Vay be siyasetciler bile youtuberlara para verip video cekiyorlar
    Youtuber'lara para vermiyorlar. Oğuzhan Uğur bizzat davet etti hepsini. Paylaşımlarında da bunu belirtti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Apo'ya gül veren yada gün alan mı tam anlayamadım o adamın partisinde genel başkan yardımcısı Hmm iyiymiş...
    Cozum surecinde masaya oturan, sayin ocalan diyen, sehitlere kelle diyen, milliyetciligi ayaklar altina alacagiz diyen degildir en azindan.Kendisini de sevmem ayri mesele.Ama orda gazeteci olarak bulunuyor.Neyse zaten ne desem ya fedöcü diceksiniz ya pkk sempatizani.Tartismaya degmez.Ama insanin bi kendi gecmisine bakmasi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heroes To Us -- 12 Haziran 2018; 14:13:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroes To Us

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kafanız mı güzel?

• quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Koskoca siyasilerin şu ergenle ne işi varsa
    yaw he he, insanlar eşittir, makamlar gelip geçicidir, kimsenin ayrıcalığında değildir,

Temel K. ve Doğu P. adamlığını göstermiştir, bak buda "koskoca" Hollanda başbakanı, koskocalık böyle oluyor genç

• Başbakan Binali Yıldırım'ın konuk olduğu bölüm bu cuma yayınlanacaktır.

Çok cesur sorular var. Bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McManamann

yaw he he, insanlar eşittir, makamlar gelip geçicidir, kimsenin ayrıcalığında değildir,

Temel K. ve Doğu P. adamlığını göstermiştir, bak buda "koskoca" Hollanda başbakanı, koskocalık böyle oluyor genç

Alıntıları Göster
    1.si bana askerlik arkadaşınmış gibi ağızla konuşma

2.si izledim adam önyargımı kırdı ben biraz esprili tavırda bekliyordum o yüzden yazdım. Uzun uzun yazman gereksiz fikrim çoktan değişti zaten ama senin gibi insanlar bu uslüpla mümkünse birşeyi uyarmasın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.