Şimdi Ara

Başkan adayları BaBaLa TV'de | Bölüm 4 - Binali Yıldırım | Gelecek Bölüm - Muharrem İnce (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temel Beyin söyleşisi 10 numara olmuş tatlı tatlı ülkeyi, yapmak istediklerini, ne söylediklerini, ne olduğunu, sohbet tarzında dürüstçe anlatmış, keyifle izledim.tavsiye olunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sempatik buluyorum Meral Akşener i.

Umarım partisi barajı geçer ve bir şeyler yapar. Meclis bir çok partiye ev sahipliği yapsın istiyorum. 4 5 parti olsa ve benzer oy oranlarına sahip olsalar keşke. İnanın ülke daha yönetilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: spirituals

Çok sempatik buluyorum Meral Akşener i.

Umarım partisi barajı geçer ve bir şeyler yapar. Meclis bir çok partiye ev sahipliği yapsın istiyorum. 4 5 parti olsa ve benzer oy oranlarına sahip olsalar keşke. İnanın ülke daha yönetilir.
    Dostum zaten İYİ Parti'nin Millet İttifakında olduğundan dolayı baraj sıkıntısı yok önemli olan milletvekili sayıları ne kadar olacak. Şu an MHP'nin oyu %4 anketlerde boşuna mı ittifak yasası geldi. HDP tek başına olduğu için baraj muhabbeti dillendiriliyor.
  • Özellikle muhalefet liderlerinin televizyonlarda konuşma ve kendilerini ifade etme hakları bir hayli kısıtlandığı için sosyal medya ve bu tür hit oranı yüksek olan kanallar bu adaylar için biçilmiş kaftan.
    Karamollaoğlu'nun videosu 2 milyona yaklaşmış normal şartlarda mitinglerle televizyonla vs. bu kadar kitleye ulaşmak çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Çok özür dilerim arkadaşlar. Evet Muharrem İnce de gelmiş.

Çok iyi bir işi başardılar. Tebrik ediyorum kendilerini.

Alıntıları Göster
    İnce yok diye biliyorum twitterdan sildiler çünkü bu görseli instagramda ise hala duruyor unuttular galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

İnce yok diye biliyorum twitterdan sildiler çünkü bu görseli instagramda ise hala duruyor unuttular galiba

Alıntıları Göster
    Hocam bir arkadaş paylaşmıştı bende inceleyince gördüm. Aslında bende gelmedi demiştim ama resmi görünce birşey diyemedim. Bekliyoruz bakalım.

Cuma günü Binali Yıldırım bölümü geliyor. Onu biliyorum şuan.

• Binali Yıldırım ne alaka adan başkan değil aday değil bir şey değil.Sadece 24 hazirana kadar süslük başbakan 24 hazirandan sonra o sistemde gidince başbakanda olamayacak.Ee ne anlatacak bu adam.

• İzlenmeler 2 milyona dayandı. (Karamollaoğlu ve Akşener)
  • Hocam cok ozur dilerim.Aponun karsisinda tir tir titremesiyle diye okudum.Daha once yaptigi sorguya sevgi dolu diyenler vardi.Onlardan sandim kusura bakmayin.Nasil boyle okudum bilmiyorum.Siliyorum mesaji

• seviliyorsun temel dedeee

• Bu liderlerle nasıl iletişim sağlıyorlar acaba ? Bir internet programına gelmeleri mutluluk verici :)
  • İnsan soruyor 16 yıldır böyle muhalefet nerdeydi be bir ayda 16 yılda yapılmayan muhalefet yapıldı akşener ve ince resmen toplumu aydınlığa doğru sürüklüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 13 Haziran 2018; 6:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Koskoca siyasilerin şu ergenle ne işi varsa
    Amaç ergenler falan değil. Hızlı bir şekilde büyüyen YouTube platformu. Çoğu genç orada olduğu için zaten konuk oluyorlar.

Adamlar bu şekilde sesini daha iyi duyururlar. Farkındaysanız video milyonlar tarafından izlenmiş ve hızla izlenmeye devam ediyor.

Zaman YouTube zamanı. Bu tarz şeyleri çok daha göreceğiz.

• İNCE %90 OY ALIYOR SON ANKETTTEEEE
  • Bu oğuzhan uğur ne ayak ya başbakan bile ayağına gitmiş

• sonunda efsane bitirmiş;

Tarihi diriliş ten dini menkıbelerden öğrenirsen Türkiye nin hali böyle olur işte...
  • Adama cidden helal olsun , gençler tv izlemiyor. Doğal olarak oradan karar vermeleri imkansız. Şimdi art arda tüm adayları izleyecekler ve kendi kararlarını verecekler. Temel dede'yi dahi aralıksız izledim. Tebrik ederim oğuzhan'ı.
  • Adaylari boyle gormek gercekten guzel. Meral Aksener gayet guzel noktalara degindi

• Akşener vaatleri aşırı saçma neymis arabalari satip ogrencilere burs verecekmiş

En iyi konusan Temel baba vallahi sıkılmadan izledim.

• Temel Karamollaoğlu nu dinledim. adama hayran kaldım. çok samimi ve güzel konuştu. helal olsun. Diğerlerini de dinleyeceğim çok güzel olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.