Şimdi Ara

Başkan adayları BaBaLa TV'de | Bölüm 4 - Binali Yıldırım | Gelecek Bölüm - Muharrem İnce (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başbakan Cuma günü BabalaTV'ye geliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

mitinge 50-60 bin kişi gelince çılgınca sevinirler ama temel başkanı bile 780 bin kişi izlemiş
    hem de para harcamadan yorulmadan yormadan
    yeni dünyayı anlamaları lazım
    Şunu 2 milyon yapalım.
  • elle tutulur gerçekçi ekonomik plan program,eğitim,kamu,sağlık,savunma,dış ilişkiler,siyasi kişilik bir aday ve parti hariç hiç birinde yok
    kürdistan,terör örğütüyle masaya oturma,kıbrıs,adalar,abd nato güdümlü,biri hariç hepsi destekliyor
    yapılmak istenen oyuncu değişikliğidir..abd nato güdümünden çıkılması şarttır,bağımsız olup,yönünü avrasyaya dönmemiz lazım,yoksa bu ülke adam olmaz
    eğitimli,işinin ehli,aydın,bedeller ödemiş kadrosuyla + gençlik kollarıyla vatan partisi ve doğu tek çıkış yoludur
    medyada parlatılmamasının zaman ayırılmamasının nedeni dış güçlerin bütün emekleri boşa gideceğindendir (ülkeyi kontrol edemezler)
    neymiş apoya gül vermiş,olayın ne olduğunu bilmeden mok atıp karalama yapmayın,arastırmayan kişiler medyada her okuduğunuza inanmayın
    açın okuyun adayların beyanname manifestolarını,gerçekleri biraz olsun görün

doğu beyide mutlaka izleyin

yıl oldu yazmıyordum,daha da yazmam hadiyin bye sonra pişman olmayın ahali

• Taraflı şerefsiz medyanın yıllardır yapamadığını yapıyorlar adamlar yotube'da helal olsun. Umarım andımız ve tc yazısının kaldırılması ile ilgili bir soru sormuştur
  • katılan siyasetçileri cidden tebrik etmek lazım, zira yandaş kanallarda 2 isimden başkası neredeyse görülmüyor. Karamollaoğlu çok ılımlı bi çizgi sergiledi herkese karşı, Akşener' de öyleydi. iki konuşmayıda kesintisiz izledim
  • Temel Karamollaoğlu'nun tvlere çıktığını düşünsenize, akpartiyi 15 günde bitirir.
    Bence İnce'den çok Karamollaoğlu Tayyip için daha tehlikeli. İnce kendi kitlesine hitap ediyor dışardan çok katılan yok. Tayyipte tek rakibi İnce'ymiş gibi davranarak elindeki potansiyeli koruma çabasında. 2. Tura Temel Karamollaoğlu kalmalı yoksa aynı adam tepemizde devam eder. Horoz dövüşlerini izlemeyi sürdürürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E1J1

elle tutulur gerçekçi ekonomik plan program,eğitim,kamu,sağlık,savunma,dış ilişkiler,siyasi kişilik bir aday ve parti hariç hiç birinde yok
    kürdistan,terör örğütüyle masaya oturma,kıbrıs,adalar,abd nato güdümlü,biri hariç hepsi destekliyor
    yapılmak istenen oyuncu değişikliğidir..abd nato güdümünden çıkılması şarttır,bağımsız olup,yönünü avrasyaya dönmemiz lazım,yoksa bu ülke adam olmaz
    eğitimli,işinin ehli,aydın,bedeller ödemiş kadrosuyla + gençlik kollarıyla vatan partisi ve doğu tek çıkış yoludur
    medyada parlatılmamasının zaman ayırılmamasının nedeni dış güçlerin bütün emekleri boşa gideceğindendir (ülkeyi kontrol edemezler)
    neymiş apoya gül vermiş,olayın ne olduğunu bilmeden mok atıp karalama yapmayın,arastırmayan kişiler medyada her okuduğunuza inanmayın

Temel karamollayı dinlemediniz galiba?

• NeoTiger kullanıcısına yanıt
    dinlememe gerek yok neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum
    bakınız geçen günlerde ne demiş

Karamollaoğlu, programda basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Gelen bir soru üzerine Karamollaoğlu, “Örgütü akla getirdiği için genelde bu kelimenin kullanılmasına imtina edilir ama Trakya gibi elbette Kürdistan ismi de kullanılabilir. Kürtlerin çoğunlukla yaşadığı bölgeye konulmasında itirazım olmaz” dedi. HDP’den istifa edip Saadet Partisi’ne transfer olan Altan Tan da geçen günlerde yaptığı bir açıklamada “Saadet Partisi, Kürdistan’a yardım edecek, tanıyacak” demişti.

kaynak
    https://www.aydinlik.com.tr/temel-karamollaoglu-kurdistan-a-itirazim-olamaz-politika-haziran-2018

kısaca böyle konularda net duruşunuz olacak.ilk adını koy sonra verdin gitti katakulli işleri
    baştakilerin laciverti maalesef
    daha da bana lütfen alıntılamayın
    iyi günler

• Dostum adam başkan adayı değil ama RTE gelsin konuşsun konuşamasın önemli değil ama ne yapacağını anlatsın.Gerçi reisimiz belirlediği soruları sormayana gitmez ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E1J1

elle tutulur gerçekçi ekonomik plan program,eğitim,kamu,sağlık,savunma,dış ilişkiler,siyasi kişilik bir aday ve parti hariç hiç birinde yok

Katılıyorum. Planlarımız var deyip elle tutulur hiçbir şey söylemiyorlar. Özellikle Akşener'i dinledim ve gene doğru düzgün bir şey duymadım.

• Oğuzhan uğuru Budabi TV'de ilk çıktığından beridir izlerim donanım haber veletlerine kadar düştü ise artık izlemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenefüseÇıkanMüdür

Akşener vaatleri aşırı saçma neymis arabalari satip ogrencilere burs verecekmiş

En iyi konusan Temel baba vallahi sıkılmadan izledim.
    "arabaları satıp öğrenciye burs vermek" gibi kesin bir sonuç çıkarmak bence sizin probleminiz.

Kadın orada milletvekillerinin lüks araçlarının bu ülke için çok büyük masraf olduğunun altını çizmeye çalışmış ki sonuna kadar haklı, haksız diyebilir misiniz? Bu tür burs vs. vaatlerine nereden kaynak bulacaksın sorusuna, bunlardan kısarak bulacağım demek amacıyla örnekleri vermiş.
  • bu tv nedir? ilk kez duydum. ayrica hdp'den biri neden yok? binali bile varken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

bu tv nedir? ilk kez duydum. ayrica hdp'den biri neden yok? binali bile varken?
    Babasindan dolayi gelmek istememis olabilirler bilmiyorum ama.Apo'yu sorgulayan komutanin oglu Oguzhan Ugur.

• TRT'nin yapacağı işi bu kanal yapıyor. Yazıklar olsun.

Artık kim gelirse şu TRT'ye bir şey yapsınlar. Türkiye'nin kanalı ne hale geldi.
  • video düzenlemesini kötü yapmışlar.30 dk olsun diye kesip kesip durmuşlar videoyu,remix gibi bir şey olmuş.dinlerken çok rahatsız ediyor.2 dk izleyemeden bu mesajı yazdım.
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Magaraca bir yorum biz takip etmeyelim mi medyayi

• bu kanalin goruntu duzenlemesini kim yapiyor acaba o kadar kotu ki, bana buraya yorum attirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Nereye kadar luks araclari kisacak.Projeden bahsettigi yok yok onu kisacam yok bunu elinden alacam gibi vaatler.

karamollaoglu ve Muharrem ince daha saglam ve yerinde vaatlerine karsi aksenerin vaatleri zayif.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.