Şimdi Ara

Başkan Mansur’a acı haber… Ekibin neler yaptı neler: Tam 1 milyar 827 milyon TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başkan Mansur’a acı haber… Ekibin neler yaptı neler: Tam 1 milyar 827 milyon TL

• yine cahilce bir haber ve başlık!

bu zararı tüm ankaralı biliyor

çünkü adam seçildi seçileli ankaradaki ulaşım şirketlerinin;

*zarar ettiğini

*yıl yıl ne kadar zarar ettiğini

*kar için nasıl olması gerektiğini

her otobüse ve her metro vagonuna açık açık yazıyor!

alışmışsınız ekmek yemeye

protein olmazsa, omega olmazsa olacağı bu tabi.

Sabah 5'de konuyu açmış. Cevap 5,30 civarı gelmiş. Muhtemelen forumda kerimcem dışında kimse olmadığı için cevabı sabah 8,30'da atmış.

Vakti zamanında odatv'yi linç ettirmeye kalkmıştı.  

https://forum.donanimhaber.com/oda-tv-ve-tele-1-in-ankara-temsilcileri-gozaltinda--143921265

Büyükşehir Çalışıyor (@tcbuyuksehir) on Xtwitter
    Ankara Büyükşehir Belediyesi, EGO ve ASKİ'nin toplam borç durumu: 2019➡️2,4 milyar Dolar 2024➡️568 milyon Dolar 5 yılda azalan borç yükü➡️1,8 milyar Dolar
    https://twitter.com/tcbuyuksehir/status/1765044599784132964

Ayrıca 2019 yılındaki borç reel enflasyon kadar artmış olsaydı borç miktarı 70-75 milyar TL'lik bir rakama ulaşacaktı.

• Mansur sana ne yapmis boyle ;) acisi 5 sene gecmemis

Sizin gibi demokrasi düşmanlarina gecit yok

Forumu kirlettiniz git kendi yasitlarinin oldugu bolumlerde takil şakaci

gencsin bilgisizsin anladik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Mart 2024; 8:35:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Kendisinin yaşı büyük bu arada. 40'lı yaşlarda olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engellediğim zat hatsizce yazmış birşeyler. Bana ne yapacak Ankara ya yapıyor yapacağını

Kendi gibi düşünmeyen kişileri bilgisiz cahil gören kibir abidesi cahil zat birde demokrasiden bahsediyor. Bu neyin hadsizliği ise kendi bilgisizliğini cehaletini görmeyip başkasına iftira atmayı hak görebiliyor.

Büyük ihtimal senin gibi olmaz ALLAH a şükür de yaşında evladım vardır yada zorlasam olurdu hangi kafa ile bu hale gelip nasıl bir yaşama sahipsiniz anlamıyorum ama önce kendini bir kontrol et sonra başkasına birşey deme hakkı haddi olsun bi zahmet.

Engellememin boşa olmadığının bir örneği daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 22 Mart 2024; 9:30:10 >

• yine cahilce bir haber ve başlık!

bu zararı tüm ankaralı biliyor

çünkü adam seçildi seçileli ankaradaki ulaşım şirketlerinin;

*zarar ettiğini

*yıl yıl ne kadar zarar ettiğini

*kar için nasıl olması gerektiğini

her otobüse ve her metro vagonuna açık açık yazıyor!

alışmışsınız ekmek yemeye

protein olmazsa, omega olmazsa olacağı bu tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 22 Mart 2024; 10:19:17 >
  • Fikir ayrılığı olabilir, eleştirebiliriz ama işi hakarete götürmeyelim. Sahsileştirmeyelim arkadaşlar.

• Sabah 5'de konuyu açmış. Cevap 5,30 civarı gelmiş. Muhtemelen forumda kerimcem dışında kimse olmadığı için cevabı sabah 8,30'da atmış.

Vakti zamanında odatv'yi linç ettirmeye kalkmıştı. Başkan Mansur’a acı haber… Ekibin neler yaptı neler: Tam 1 milyar 827 milyon TL 

https://forum.donanimhaber.com/oda-tv-ve-tele-1-in-ankara-temsilcileri-gozaltinda--143921265

Başkan Mansur’a acı haber… Ekibin neler yaptı neler: Tam 1 milyar 827 milyon TLBüyükşehir Çalışıyor (@tcbuyuksehir) on Xtwitter
    Ankara Büyükşehir Belediyesi, EGO ve ASKİ'nin toplam borç durumu: 2019➡️2,4 milyar Dolar 2024➡️568 milyon Dolar 5 yılda azalan borç yükü➡️1,8 milyar Dolar
    https://twitter.com/tcbuyuksehir/status/1765044599784132964

Ayrıca 2019 yılındaki borç reel enflasyon kadar artmış olsaydı borç miktarı 70-75 milyar TL'lik bir rakama ulaşacaktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başkan Mansur’a acı haber… Ekibin neler yaptı neler: Tam 1 milyar 827 milyon TL

Dinozor Gökçek in borçlarını Mansura yıkmayın..

Maliyet farkı! Çin’de 2540 kilometre 2,5 milyar Türkiye’de 463 kilometre 8 milyar dolar.. Çine göre %1500 fazla maliyetle yapılan otoyol konusunada bekleriz...

• Şu haberi yapmak her ne kadar Demokratik bir hak olsada kesinlikle kötü niyetle yapılmış bir haber. Bakıp bakıp kirli bir yer göremeyince bir şeyler icat etmek lazım deyip bunlara sarılmak gerçekten çok vahim. AKP nin nereden nereye geldiğinin gösteriyor bu. Sn. Erdoğanın Murat Kuruma şu seslenişi bile ne durumda olduğumuzun acı bi delilidir. "Murat malınıza sahip çıkın, malınıza sahip çıkmazsanız bu adamlar sahip çıkar." şu kelimelerden sonra konuşulacak bir şey yok millet adına.

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Cahilce değil, tamamen kötü niyetli açılan bir başka şakacı konusu. Devamlı bilerek yalan ve algı konuları açıp millete laf ediyor, iftira atıyor ve hala ceza almıyor.

• bu başlığın ilk girisi bende neden gözükmüyor yahu.

birilerine bahçıvansın hıyarın yok yazacaktım ama adamın kendisi yok asdsadas

• mansur yavaş olmasa bir çok gariban çok zor durumda kalacaktı ankarada. bir tanıdığım vasıtası ile yakinen şahidim. konu sahibi olan şahısın zaten koyu akapeli olduğunu bilmeyen yok.

• Zat diyerek kendi egitim seviyeni gostermisin

Ilk ben blok attim sana onu bi netlestirelim

9 ulke gormus birisi olarak demokrasiden bahsediyorum
    3 senede ingilterede okudum

Ben bilgisizsem sen hicbirsey bilmiyosun konularindan belli herkes bloklamis seni

Saclarimiz agirmis adam bizi cocuk sandi iyiymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Mart 2024; 2:17:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şakacı ve tayfasına acı haber haftaya gelecek. Neyse en azından 4 yıl kafamız rahat edecek.

• Yalnız bu haberde bile adamı kötüleyememişler. Melih Gökçek in bıraktığı borç mirasından sonra çok büyük iş başarmış bu adam. Mansur Yavaş tam bir devlet adamı. Yalamalık, taklacılık, halkı hor görme, ezme, ona buna peşkeş çekme. Hiçbirisi yok bu adamda. Temiz temiz çalışmış. Şeffaf bir adam. İmamoğlu ndan daha çok cumhurbaşkanı olacak adam. Sürekli TV lerde boy gösterip algı kasacak bir adam değil. Cumhurbaskani olsun. 2 sene içinde ülkeyi bambaşka seviyeye sokar bu adam. Ama bizim halk adamın iyisinden anlamaz. Nerede çürük çarık adam var peşinden koşarlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.