Şimdi Ara

Başkası adına kayıtlı telefon hattı kullananlara EKİM 2013'e kadar süre (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
38
Favori
95.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pulpa

ArkAdaşlar hazır kartı üzerime alınca içindeki kontör ve tanımlı dakikalar yeni hat sahibine devriliyormu yoksa hat sıfırlanmış olarakmı geçiyor?

bende merek ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpecialOperations

quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

ArkAdaşlar hazır kartı üzerime alınca içindeki kontör ve tanımlı dakikalar yeni hat sahibine devriliyormu yoksa hat sıfırlanmış olarakmı geçiyor?

bende merek ediyorum

hattın hiçbirşeyi kaybolmuyor bütün tanımlı dakikalar liralar v.s aynen kalıyor kendim üzerme aldım öğrendim müşteri hizmetleri bile kaybolur alamzasınız dedi ama ötle olmuyor...
  • Daha önceki sayfalarda belirtmiştim, üzerime ait iki Turkcell hattı, babamın üzerine almak için Turkcell ana bayisine gittiğimizde, bunun mümkün olmadığı, çünkü akrabalık olduğunu ve bunun devre girdiğini, 40 TL ödememiz gerektiğini belirttiler.
    Bende BTK ya mail atarak durumu anlattım. Üç gün sonra Turkcell MH arayarak defalarca özür diledi ve bayiyi uyardıklarını belirterek işlemimizi ücretsiz yapabileceğimizi belirtti. İşlemleri hemen ücretsiz olarak beş dakikada yaptılar.
  • Benim arkadaşım üzerine olan bir hattım var ve arkadaş yurt dışında. Ben alabiliyor muyum hiçbir belge olmadan. Hattım avea.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Benim arkadaşım üzerine olan bir hattım var ve arkadaş yurt dışında. Ben alabiliyor muyum hiçbir belge olmadan. Hattım avea.

üzerine alacağın hatla birlikte telefonun yanında olması yeterli sorunsuz bi şekilde alabilirsiniz

• Benim sim kartım kesik. İphone için kullanıyordum. hat sahibi arkadaşım. Üstüme alabilirmiyim ? Gittiğimizde ne istiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eseslisemih26

quote:

Orijinalden alıntı: bortecinnn

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Btk kararı ile yapılan devir işleminden sonra hat taşımak için 3 ay beklemeye gerek yokmuş arkadaşlar , normal devir işlemi olursa 3 ay bekleniyormuş. Bugün avea bayisine gittim istiyorsanız hemen taşıyalım dedi. İşim vardı bekleyemedim , sırf hat devir işleminde ki tavrından dolayı avea'ya geçecegim turkcelden.

Bende bunu merak ediyordum.bende hattimi aveaya tasiycam ama sure var yok diye bir suru yazi vardi kafam karisti bu iyi oldu :)

Bende burada okumuştum birisi yazmıştı 3 ay beklemeye gerek yok diye.Ben de pazartesi günü avea ya geçmek için gittim yeni sim kart falan da verdiler ordakiler 5 gün içinde geçersiniz falan dedi.Ama dün avea dan mesaj geldi."Numara taşıma talebiniz aboneliğiniz üzerinden henüz 3 ay geçmemiş olduğu için mevcut operatörünüz tarafından reddedilmiştir" diye.Yani öyle kaldık ortada.

Aynen kardeşim banada öyle mesaj geldi, 3 ay beklemek zorundayız..

• Arkadaşlar aradım ama cevap bulamadım. Eşim benim adıma kayıtlı olan hattı kullanıyor ve devir işiyle uğraşmak istemiyor. Bu şekilde devam etmemizde sakınca var mıdır? Kullandığı telefonun faturası kendi adına kesilmişti. Bundan dolayı sıkıntı yaşar mıyız? Herhangi bir ceza vs? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar 2 gün önce avea ya başvurdum hattı üstüme almak için belgeleri doldurdum imza fln attım ama hala ne devir başvurunuz alınmıştır diye bir mesaj ne de onaylama mesajı hiçbir şey gelmedi bu durum normal mi kaç gün sürer bu mesajın gelmesi aveada hat devir alanlar kaç günde gerçekleşti bu mesaj olayı ve kaç gün sonra üstünüze aldınız hattı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

Arkadaşlar 2 gün önce avea ya başvurdum hattı üstüme almak için belgeleri doldurdum imza fln attım ama hala ne devir başvurunuz alınmıştır diye bir mesaj ne de onaylama mesajı hiçbir şey gelmedi bu durum normal mi kaç gün sürer bu mesajın gelmesi aveada hat devir alanlar kaç günde gerçekleşti bu mesaj olayı ve kaç gün sonra üstünüze aldınız hattı?

3.gün yada 4.gün onaylamanız için msj geliyor, onay yazıp yolladıktan sonra 1 veya 2 gün içinde talebiniz alınmıştır diye msj geliyor, hattın tamamen üzerinize geçmesi için 9-10 günlük bir süreç geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

Arkadaşlar 2 gün önce avea ya başvurdum hattı üstüme almak için belgeleri doldurdum imza fln attım ama hala ne devir başvurunuz alınmıştır diye bir mesaj ne de onaylama mesajı hiçbir şey gelmedi bu durum normal mi kaç gün sürer bu mesajın gelmesi aveada hat devir alanlar kaç günde gerçekleşti bu mesaj olayı ve kaç gün sonra üstünüze aldınız hattı?

https://hat-sorgulama.btk.gov.tr/

burdan üzerinize kayıtlı hatları görebilirsiniz, devir işlemi gerçekleşmişse işlemini yaptığınız hat burada görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Btk kararı ile yapılan devir işleminden sonra hat taşımak için 3 ay beklemeye gerek yokmuş arkadaşlar , normal devir işlemi olursa 3 ay bekleniyormuş. Bugün avea bayisine gittim istiyorsanız hemen taşıyalım dedi. İşim vardı bekleyemedim , sırf hat devir işleminde ki tavrından dolayı avea'ya geçecegim turkcelden.

Bende bunu merak ediyordum.bende hattimi aveaya tasiycam ama sure var yok diye bir suru yazi vardi kafam karisti bu iyi oldu :)

Bende burada okumuştum birisi yazmıştı 3 ay beklemeye gerek yok diye.Ben de pazartesi günü avea ya geçmek için gittim yeni sim kart falan da verdiler ordakiler 5 gün içinde geçersiniz falan dedi.Ama dün avea dan mesaj geldi."Numara taşıma talebiniz aboneliğiniz üzerinden henüz 3 ay geçmemiş olduğu için mevcut operatörünüz tarafından reddedilmiştir" diye.Yani öyle kaldık ortada.

Bu konuda btk'nın bir açıklamadı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu konuda btk'nın bir açıklamadı var mı?

Ben de Avea'ya geçmek için başvurdum, aynı durum bende de oldu.Neden böyle bir zorunluluk var ki ?

• Turkcell'de hattı üzerime aldım herhangi bir sorun çıkmadı ertesi gün BTK'nın sitesinden kontrol ettiğimde hat üzerime geçmişti.Kullandığım paketlerin hiçbirisi iptal olmadı bu arada.Teşekkürler Turkcell
  • Hattı devir aldıktan sonra 3 ay geçmeden numarasını taşıyabilen var mı?
  • quote:

Hattı devir aldıktan sonra 3 ay geçmeden numarasını taşıyabilen var mı?

sanırım yok, numara taşıma talebinde bulunan olmadı bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benim Adım Jeodezi

quote:

btk'yı aradım pek de ilgilenmeyen bi kadın 3 ay beklemeniz lazım dedi.
    ama önceki sayfalarda vodafone'un mailinde taşıyabilirsiniz deniyor.
  • quote:

quote:

quote:

o zaman denemekten başka çare yok ..

hattı üzerinize devralın 2-3 gün sonrada taşıma için başvurun bakalım ne olacak, taşıma esnasında. hat devir edildi falan dememeniz yararınıza olabilir :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman denemekten başka çare yok ..

hattı üzerinize devralın 2-3 gün sonrada taşıma için başvurun bakalım ne olacak, taşıma esnasında. hat devir edildi falan dememeniz yararınıza olabilir :D

Forumdan bir kişiyi taşımaya başvurduktan sonra turkcell reddetmiş.. Kanunen durum nedir ona göre sıkıştırıcam da turkcelli

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu taahhütnameyi imzalarken belirli bir süre o operatörde kalma şartı falan olur mu ?

Taahüt imzalamiyorsunuz.Yalnizca kendi uzerinize aliyorsunuz

Yeni uygulamaya göre, başkalarına ait cep telefonu hatlarını kullananlar 1 Ekim 2013 tarihine kadar ilgili GSM işletmecisine başvurup taahhütname imzalayarak, kullandıkları hattı herhangi bir ücret ödemeden kendi adlarına kaydettirebilecek. Bu süre içinde başvuru yapıp telefon hattını üzerlerine alanlar aynı SIM kart ve numarayla telefon hatlarını kullanmaya devam edebilecek.

Taahhütname imzalayarak ibaresi var haberde.Nedir bu o zaman ? Taahhüt anlamına gelmiyor mu bu da ?

Hattin esas sahibinin 1 yil itiraz hakki var onunla ilgili bir durum olabilir..Yoksa operatorlerin musterisini kendisine baglamasi icin cikarilmis bir mevzuat degil..

Anladım hocam.Bir an önce operatörlere bilgilendirme yapılsa da işlemi gerçekleştirsek.

10 yıllık bi hattım var ben de beklemedeyim
    Haftaya baslar işlemler

hat abimin benim üzerime almaszam ne gibi sorun olur acaba hattın iptal olma durumu varmı

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.