Şimdi Ara

Başkası adına kayıtlı telefon hattı kullananlara EKİM 2013'e kadar süre (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
38
Favori
95.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

quote:

Çakallık şuradan geliyor. Devir işleminden sonra hattınıza yeni hat muamelesi yapıyor. Yeni alınan hatlarda 90 gün taşıma yapılamıyor.

Tamam hocam ama sıkıntı zaten orada , benim 94-95 gün oldu

O zaman btk'ya şikayet edin. Taşıma işlemine haksız yere izin vermiyor diye.

Şikayetvar.com a yazdım Turkcell aradı 1 hafta sonra tekrar başvurun felan dedi , bugün bir daha başvurdum eğer yine reddedilirse btk'ya başvuracağım
  • Önceki sayfada devir işlemini ücretli olduğu için yaptırmadığımı yazmıştım. Bugün farklı bir bayiye gittim ve ücretsiz işimi hallettiler. Her bayinin kafasına göre ücret kesmesi çok saçma. Bunların denetleyeni yok mu hiç? Neyse işimiz görüldü gibi.

3 gün içerisinde onay mesajı gelecekmiş. Bekliyoruz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 22 Nisan 2013; 13:17:10 >
  • hatlarını ilk aveadan alıp bimcelle gecen hatlarını avea gecmeden avea bayii ne gidip hat devir işlemi yaptıracagım diyecekler yanlız bimcelldeyim demesinler avea desinler form felan dolduruyorlar bilgisayardan giriş yapıyorlar 5güne hat devir olur dediler ayın 18 de basvurdum 19 basvurunuz alındı onayınız baska mesajla alınacak diye mesaj geldi ve bugun onay yazıp gönderin diye mesaj geldi yazdım gönderdim sabah aksama devir işlemi yapıldı suan bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 23 Nisan 2013; 19:35:06 >
  • quote:

quote:

quote:

Şikayetvar.com a yazdım Turkcell aradı 1 hafta sonra tekrar başvurun felan dedi , bugün bir daha başvurdum eğer yine reddedilirse btk'ya başvuracağım

bu sıkıntıyı yaşayan tek ben değilim demek ki; Turkcell den hattı kendi üzerime aldım 90 günü geçti taşıma için başvurdum taşıma işlemim tcll tarafından durduruldu. şikayetvar.com üzerinden şikayet ettim geri döndüler taşıma için engel yok tekrar başvurun dedi başvurdum yine reddedildi aradım tcll i şikayet ettim üst birime ilettik teknik birim bakacak falan filan dediler 48 saat oldu hala bir sonuçla dönmediler çarşamba tüketici hakem heyetine başvuracam ordan aldığım kararla da tazminat davası açarım artık bu bir özgürlük resmen özgürlüğüm kısıtlanıyor bu arada geçen hafta btk üzerinden şikayet de ettim daha dönmediler sağlı sollu ataklarla saldırıyorum bi hafta içinde o numara taşınacak nokta!

• quote:

Orijinalden alıntı: 9008

quote:

quote:

quote:

bu sıkıntıyı yaşayan tek ben değilim demek ki; Turkcell den hattı kendi üzerime aldım 90 günü geçti taşıma için başvurdum taşıma işlemim tcll tarafından durduruldu. şikayetvar.com üzerinden şikayet ettim geri döndüler taşıma için engel yok tekrar başvurun dedi başvurdum yine reddedildi aradım tcll i şikayet ettim üst birime ilettik teknik birim bakacak falan filan dediler 48 saat oldu hala bir sonuçla dönmediler çarşamba tüketici hakem heyetine başvuracam ordan aldığım kararla da tazminat davası açarım artık bu bir özgürlük resmen özgürlüğüm kısıtlanıyor bu arada geçen hafta btk üzerinden şikayet de ettim daha dönmediler sağlı sollu ataklarla saldırıyorum bi hafta içinde o numara taşınacak nokta!

Aynı aşamaları bende geçtim , şuan btk ve şikayetvar.com'a yazdım turkcell bugün dönüş yaptı. Bana hattın devir işleminin resmen hangi tarihde oldugunu söylediler , not alın bunu dediler , herhangi bir time gidip durumu izah edin , onlar sistemden bilgi güncellemesi yapıp düzeltecekler dedi. Bakalım yarın bi gideceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Önceki sayfada devir işlemini ücretli olduğu için yaptırmadığımı yazmıştım. Bugün farklı bir bayiye gittim ve ücretsiz işimi hallettiler. Her bayinin kafasına göre ücret kesmesi çok saçma. Bunların denetleyeni yok mu hiç? Neyse işimiz görüldü gibi.

Bu sabah onay için mesaj geldi. Onayladıktan sonra şimdi baktım online işlemlere kendi ismim yazıyor. Sanırım hattım üzerime devroldu. En azından bilgilendirme mesajı yollasalardı iyiydi. İşlem tamamlanmıştır herhalde.
  • quote:

quote:

Önceki sayfada devir işlemini ücretli olduğu için yaptırmadığımı yazmıştım. Bugün farklı bir bayiye gittim ve ücretsiz işimi hallettiler. Her bayinin kafasına göre ücret kesmesi çok saçma. Bunların denetleyeni yok mu hiç? Neyse işimiz görüldü gibi.

Bu sabah onay için mesaj geldi. Onayladıktan sonra şimdi baktım online işlemlere kendi ismim yazıyor. Sanırım hattım üzerime devroldu. En azından bilgilendirme mesajı yollasalardı iyiydi. İşlem tamamlanmıştır herhalde.

olmazsa btk hat sorgula yaz google tc kimlik no nu ve telefon numarını gir ordan da bakabilirsin üzerine olan hatlara

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

quote:

olmazsa btk hat sorgula yaz google tc kimlik no nu ve telefon numarını gir ordan da bakabilirsin üzerine olan hatlara

Tamamdır, kullandığım hat üzerime gözüküyor. İlginiz için teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

quote:

Tamamdır, kullandığım hat üzerime gözüküyor. İlginiz için teşekkürler.

bir şey degil hocam

• quote:

quote:

Çakallık şuradan geliyor. Devir işleminden sonra hattınıza yeni hat muamelesi yapıyor. Yeni alınan hatlarda 90 gün taşıma yapılamıyor.

kardeş sen baya bılgılı bırıne benzıosun..benım sorunum 2009 yılında peder hattı guncellemıs..sımdı ben tekrart guncelleme yapamıomusum bu sebeple..sence normal mı bu durum?50 sefer btkyı artadım maıl attım..aveaya yonlendırıolar..bılgı alamıyorum..yardım eder mısın bana?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 9008

quote:

quote:

quote:

Aynı aşamaları bende geçtim , şuan btk ve şikayetvar.com'a yazdım turkcell bugün dönüş yaptı. Bana hattın devir işleminin resmen hangi tarihde oldugunu söylediler , not alın bunu dediler , herhangi bir time gidip durumu izah edin , onlar sistemden bilgi güncellemesi yapıp düzeltecekler dedi. Bakalım yarın bi gideceğim

kardeş sen baya bılgılı bırıne benzıosun..benım sorunum 2009 yılında peder hattı guncellemıs..sımdı ben tekrart guncelleme yapamıomusum bu sebeple..sence normal mı bu durum?50 sefer btkyı artadım maıl attım..aveaya yonlendırıolar..bılgı alamıyorum..yardım eder mısın bana?

• ya arkadaslar numarasını üzerine alıp 20 gün sonra baska hatta hattını tasıyanlar nasıl tasıdı ben vodafonede 1 ay önce üzerime aldım 20 gün sonra avea tasımaicin basvurdum 1 gün sonra 90 günü doldurmadıgınız icin sebekeniz izin vermiyor diye mesaj geldi bugun turkcelle tasıma icin basvurdum basvuruyu yaptım 20 dk sonramesaj geldi 90 günü tamamlamanız lazım üzgünüz gecişiniz yapılamıyor diye mesaj geldi
  • Arkadaşlar benim durumum biraz daha farklı ben anlatayım belki bu mevzuattan yararlanabilirim.

Benim hattımın sahibi şu anda hayatta değil fakat ben bu şekilde 8 senedir hattımı kullanıyordum. Hiç bir problem de çıkmadı ama geçen yazın başına doğru üzerime almaya gittim; yok mirasçılar, yok dilekçeler, yok veraset, yok bilmem neler derken en son ödenmemiş fatura göründüğünü şu anda ödesem bile 1 gün sonra sisteme geçtiği için işleme koyacaklarından dolayı ben vazgeçtim.

Şimdi bu konuyu okuduğumda tüm bunlara gerek kalmadığını anladım. Tabi doğru mu anladım yani benden yine veraset, dilekçe gibi şeyleri istemezler diye düşünüyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Arkadaşlar benim durumum biraz daha farklı ben anlatayım belki bu mevzuattan yararlanabilirim.

Benim hattımın sahibi şu anda hayatta değil fakat ben bu şekilde 8 senedir hattımı kullanıyordum. Hiç bir problem de çıkmadı ama geçen yazın başına doğru üzerime almaya gittim; yok mirasçılar, yok dilekçeler, yok veraset, yok bilmem neler derken en son ödenmemiş fatura göründüğünü şu anda ödesem bile 1 gün sonra sisteme geçtiği için işleme koyacaklarından dolayı ben vazgeçtim.

Şimdi bu konuyu okuduğumda tüm bunlara gerek kalmadığını anladım. Tabi doğru mu anladım yani benden yine veraset, dilekçe gibi şeyleri istemezler diye düşünüyorum?

hocam numaranın ilk alındıgı operatöre gidin hattımı devir yapmak istiyorum acık hat deyin ama sahibi hakkında hiç bir bilgi vermeyin acık hat deyin sorarlarsa

• Bir deniyelim bakalım şansımızı teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Bir deniyelim bakalım şansımızı teşekkür ederim

denemekten zarar gelmez hat sahibi hakkında bilgi vermeyin sorarlarsa acık hat sahibini bilmiyorum deyin gitsin para isterlersede vermeyin btk kararı var ücret alınmayacak konusunda deyin
  • Geçmiş olsun arkadaşlar :) Btk kararı ile hat devir işlemi yapanlar 01.10.2014 ayına kadar başka bir operatöre numara taşıma yapamıyor..

ayın Abonemiz,

BTK tarafından Şirketimize iletilmiş olan başvurunuzda özetle, adınıza devraldığınız hattı başka bir işletmeci şebekesine taşıyamamaktan şikayetçi olduğunuz anlaşılmaktadır.

26.09.2012 tarih ve 2012/DK-14/453 sayılı Kurul kararı doğrultusunda adına devraldığınız hattı, devir işlemi sırasında imzalamış olduğunuz taahhütname uyarınca 01.10.2014 tarihine kadar başka bir işletmeci şebekesine taşıyamayacağınızı belirtmek isteriz. Şöyle ki, imzalamış olduğunuz taahhütnamede de görüleceği üzere hattın eski abonesinin yapılan bu devir işlemine 01.10.2014 tarihine kadar itiraz hakkı bulunmaktadır.

İzah edilen sebeplerle Şirketimiz kaynaklı ve giderilmesi gereken mağduriyetinizin bulunmadığı değerlendirilmektedir.

Bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla,
    Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş
    27/04/2013 11:16:05

• Benim akrabalarım içinde kullanılan 3 hattım var. Hepside benim üzerime kayıtlı. Hatların onların üzerine olması mecburimidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Benim akrabalarım içinde kullanılan 3 hattım var. Hepside benim üzerime kayıtlı. Hatların onların üzerine olması mecburimidir ?

Mecburi değildir ama kullandıkları hatları kendi üzerlerine geçirmeleri iyi olur. Şu an bu işlem ücretsiz olarak yapılıyor, bence değerlendirin. Tarife, hat taşıma vs. işlemlerle siz uğraşmamış olursunuz.
  • Turkcell' de ücretsizmi acaba ? Benimde gitmem gerekiyor sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.